Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:Amúgy nekem elég sok párhuzam,és hasonlóság van az X-faktor és a Megasztár között. Tuti nem véletlen,hasonló karakterek,és "viták", mintha ebben is egymást majmolnák.
Röviden: Szíj Melinda= Király L Norbi
Veca= Sanders
Kökény=Nicolas
Reni=Vastagh Csaba
Melindát hosszú ideig tolta a zsűri is,nézők megőrültek érte (már akik szavaztak),aztán egyre inkább háttérbe szorult,és már-már a kiesését követelték, Norbinál is az elején,és közepén még óriásit dobott a stílusa,aztán egyre inkább bosszantó volt,h mennyire nincs hangja,és már-már saját magát parodizálja, így itt is talán most jön el az a pont,h ő fog kiesni,amikor 3an maradtak, Megásoknál is akkor esett ki Melinda "véletlenül", amikor már mindenhol az szólt,h mennyire nincs helye ott.
Az abszolút esélyes,és egyik favorit Sanderst kiejti Reni --> Vecát kiejti az addig annyit korántsem mutató Csaba (pont ugyanabban a periódusban amikor 4en vannak), majd ha véletlenül maradunk a párhuzamoknál,akkor ma Csaba továbbmegy,és Norbi távozik ugye
Kökény simán döntőbe került, Nicolas is oda fog, mégse a jobb hang nyert megásoknál, és ha ezek után Csaba Nicolas döntő lesz,és Csaba nyer, senki se mondja,h véletlen
Hozzáteszem, ha ezek után homlok egyenes más lesz a faktorban, akkor is rengeteg azonosság volt ugyanabban a periódusban a megásoknál és náluk.
Tv2, mivel végleg rájött,h Melinda nem lenne annyira eladható,és vállalható koncerteken, mint a másik kettő (Reni,Kökény), szépen kihátrált mögüle (ugye a nézők szavaztak azért rá bőven továbbra is) és mellőzte a döntőből. Szerintem az RTL mostanra ért oda el,h megtegye ezt Norbival is,akire egyre több negatív vélemény érkezik az utóbbi időben (hozzáteszem jogosan) a mentoroktól,és biztosra veszem,h már a múlt héten kiesett volna ha a mentorok döntenek.
Azért érdekes mert Norbi teljesen az ellentettje Melindának, de mégis azonos cipőben járnak, csak Norbi eladható egy showba,viszont nem a hang miatt, Melinda meg csak amiatt, viszont a többi show eleme meg kritikus.
nah ez hosszú lett, daffy püben majd írok egy konkrétat, a fentiek szigorúan szubjektív véleményemet formálják,de már mások is mondták,h sok azonosságot fedeznek fel a két műsor "története" közt.
Nekem bejövősek voltak az évadok változó színvonallalsjd írta:Sztem a Hősök az első évad után már elég ratyi, én vhol a 3. évad közepén elakadtam egy fél éve és nem fűt a vágy h folytassam, de azért valszeg be fogom fejeznibence-barca írta: Am ajánlanám neked a Hősöket!
Te vagy rá a példa hogy be van skatulyázva az sorozat. Nem egy romantikus cucc az csajoknak, itt azért többről van szó. Szerintem izgalomban veri a supnatot és a szökést is. Egyenlőre inkább az én véleményem a mérvadó, hisz láttam mind a három sorozatot már, te pedig feltételezem csak a másik kettőt. Kritizálni csak akkor érdemes valamit, ha saját szemeddel látod.Perrero írta:ha 13 éves vinnyogó szuka leszek akkor megnézem majd, sztem meg pont h kevés az olyan sorozat ahol csökkenne a színvonal. SoA, 24, The Unit, Chuck, CSI:NY, stb.. itt mind növekszik az izgalom
Sztem a Hősök az első évad után már elég ratyi, én vhol a 3. évad közepén elakadtam egy fél éve és nem fűt a vágy h folytassam, de azért valszeg be fogom fejeznibence-barca írta: Am ajánlanám neked a Hősöket!
Én 1 sorozatot tudok mondani aminél nem esett a színvonal, sőt nőtt. Vampire Diaries. Második évad 11. résznél tart, de ez a sorozat 1 részre sem esett vissza. Mindegyik epizódot végig izgulod, fenn tartja az érdeklődésedet. Ha most valakinek ajánlanom kellene 1 sorozatot, akkor ezt ajánlanám, mert mindegyik rész roppant színvonalas és érdekes.bence-barca írta: Halgass barcafanra, mert igaza van! Ráadásul nem említette meg a 6. évadot ami szintén király!Ritka azon sorozatok közül, amiknél nem csökken, hanem inkább nő a színvonal évadonként!
Am ajánlanám neked a Hősöket!
Halgass barcafanra, mert igaza van! Ráadásul nem említette meg a 6. évadot ami szintén király!barcafan0911 írta:Hoppá, itt valami nem stimmel.kudu írta:Valaki tudna ajánlani sorozatot? Elsősorban az akciódús, fordulatos sorozatokat kedvelem. Abszolút kedvenc a Dexter.
Amiket néztem:
Dexter, Prison Break, Lost, HIMYM, Event, Spartacus
Amit elkezdtem, de nem jött be:
Maffiózók, Flash Forward, Supernatural
Ezek függvényében várnék javaslatokatNem jött be neked a Supernatural?
Nézd meg az első három évadot. Ez tulajdonképpen felvezetése a szuper jó negyedik évadnak. Amit követ a hiperszuper jó lett volna ha kihozzák belőle a maximumot 5. évad, de az is van olyan jó mint a negyedik. Szerintem abszolút de megéri megnézni az első hármat, az utána következő két évadért.
Hoppá, itt valami nem stimmel.kudu írta:Valaki tudna ajánlani sorozatot? Elsősorban az akciódús, fordulatos sorozatokat kedvelem. Abszolút kedvenc a Dexter.
Amiket néztem:
Ezek függvényében várnék javaslatokat
Nász ajánlat.Victor_Valdes írta:Romantikus vígjátékokat mondjatok kérlek.De ne ilyet, hogy Remember Me. Az nem okés.
The Shield, csak jókat szólt róla mindenki. Én imádtam, nagyon jó.kudu írta:Valaki tudna ajánlani sorozatot? Elsősorban az akciódús, fordulatos sorozatokat kedvelem. Abszolút kedvenc a Dexter.
Amiket néztem:
Ezek függvényében várnék javaslatokat
Bizony! Sons Of Anarchy végre kezd elterjedni, pedig már 3 évad lement belőle. Ha elkezded, akkor az első 5-6 rész után ne alkoss véleményt, mert csak utána kapott szabad kezet Kurt Sutter! Onnantól nem sokat fogsz unatkozni!messideco írta:Valamelyik CSI. Én személy szerint a CSI Las Vegast nézegetem. Ott van még a Chuck.Akció-vígjáték.A többiek biztosan fogják ajánlani a Sons of Anarchyt. Meg van vévenekem is, még nem néztem
Exférj újratöltve és a Bolondok aranya például, amik még annyira nem nyálasak...Victor_Valdes írta:Romantikus vígjátékokat mondjatok kérlek.De ne ilyet, hogy Remember Me. Az nem okés.
Igen.socio66 írta:én nem így látom,azok a külföldi énekesek,akik a 'világszínvonalat' képviselik jelenleg,semmivel nem többek hangilag,mint egy hazai tehetségkutató nyertese mondjuk,csak jobban van menedzselve.barcafan0911 írta:Bevallom egy kiemelkedő tehetséget sem éreztem az x- faktorban, talán kivéve Vecát. NINCS SZÍNVONAL MAGYARORSZÁGON!
mi meg túlmisztifikáljuk őket.
az is igaz,hogy könnyen dobálóznak a világszínvonal jelzővel a műsorokban,de szerintem pl. nikolasz,vagy saunders simán világsztár alapanyag,csak ők nem születtek elég jó helyre. de ha megkapnák ugyanazt a menedzselést,amit timberlake,meg a többiek megkapnak,ugyanott tartanának.
azt kéne,hogy egyszer elhívnánk egy világsztárt egy adásba,aztán lehetne egy párbajszerűség,vagy duett valamelyik versenyzővel,akkor látnánk a különbséget.
én nem így látom,azok a külföldi énekesek,akik a 'világszínvonalat' képviselik jelenleg,semmivel nem többek hangilag,mint egy hazai tehetségkutató nyertese mondjuk,csak jobban van menedzselve.barcafan0911 írta:Bevallom egy kiemelkedő tehetséget sem éreztem az x- faktorban, talán kivéve Vecát. NINCS SZÍNVONAL MAGYARORSZÁGON!
Ez jelképezi hogy Magyarország tehetségkutató versenyei szánalmasak és bénák! Fel nem bírom fogni hogy képes annyi ember norbinak szurkolni, egyáltalán mit keresett a 12-ben? Annak az embernek nincs hangja. Azon már nem lepődök meg hogy a pénzért minden műsort eladnak a magyar televíziók, értsd úgy hogy pl külföldön fele ilyen hosszú az x- faktor. Ott nem olyan nyomik mint itt, hogy teleb*sszák 12 perces reklámokkal a műsorokat 40 percenként. Másrészről pedig, ha már minden döntést a közönségre bíznak, a több pénz miatt, akkor legalább tehetséges embereket válogassanak be, akik közül többen meg is érdemelnék a győzelmet. Erre meg ilyen tehetségtelen ének hanggal nem rendelkező norbit a zsűri berakta a 12-be. Ezután már az ész és fül nélküli tinilányoknak nincs megállás, beviszik a 3-ba norbit és kiejtik a Vecát. Bevallom egy kiemelkedő tehetséget sem éreztem az x- faktorban, talán kivéve Vecát. NINCS SZÍNVONAL MAGYARORSZÁGON!messideco írta:Norbi kiesett. Nem kommentálom, mert az vitát indítana el. Ma hajrá Vastag Csaba!