Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
kamaj
Capitá del Barça

2010.12.19. 22:48:47

Most lehet itt írni az összeesküvés elméleteket, DE el kell hinni, hogy vannak hangok amik jobban megérintik az embereket mint mások. Mindegyik énekes fantasztikus volt, és ha Nikolas nyer akkor is egy nagyszerű énekes nyer, és most is azt érzem.
Miki: Érdekes felvetés, de érzek benne egy kis hibát (egyáltalán nem személyeskedés lenne). Melinda az elején laikus füllel is fantasztikusan énekelt, és aztán a végén teljesen szétesett, Norbi nem, de az utolsó két adásban, már a Norbi fanatikus édesanyám is azt mondta, hogy Neki kéne kiesnie. Fantasztikus volt ma a két énekes, de amikor egy dalt mindketten elénekelték, sokkal jobbnak tűnt Csaba nálam, és ahogy látom a nézőknek is. Kérlek Titeket fogadjátok el azt, hogy talán a nézők is tudnak döntést hozni, nem csak "odafent". Szubjektív kinek volt jobb hangja, nálam Csabinak volt jobb, és a szavazóknál is.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2010.12.19. 22:43:14

Nem baj, nálam Norbi nyert! :D
(amúgy Nikolas jobban megérdemelte volna, mint Vastag.)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.19. 22:30:50

Vastagh Csaba nyerte az X-faktort!

nagyon átlátszó az egész, a forgatókönyv ugyanaz volt a Megasztár és X-faktornál is, és erre ha egy átlag néző mint én rájön, már rég gáz. Hülyének vagyunk nézve. Még szombat délután írtam: (kiemelem a lényeget)

ozsimiki írta:Amúgy nekem elég sok párhuzam,és hasonlóság van az X-faktor és a Megasztár között. Tuti nem véletlen,hasonló karakterek,és "viták", mintha ebben is egymást majmolnák.

Röviden: Szíj Melinda= Király L Norbi
Veca= Sanders
Kökény=Nicolas
Reni=Vastagh Csaba

Melindát hosszú ideig tolta a zsűri is,nézők megőrültek érte (már akik szavaztak),aztán egyre inkább háttérbe szorult,és már-már a kiesését követelték, Norbinál is az elején,és közepén még óriásit dobott a stílusa,aztán egyre inkább bosszantó volt,h mennyire nincs hangja,és már-már saját magát parodizálja, így itt is talán most jön el az a pont,h ő fog kiesni,amikor 3an maradtak, Megásoknál is akkor esett ki Melinda "véletlenül", amikor már mindenhol az szólt,h mennyire nincs helye ott.

Az abszolút esélyes,és egyik favorit Sanderst kiejti Reni --> Vecát kiejti az addig annyit korántsem mutató Csaba (pont ugyanabban a periódusban amikor 4en vannak), majd ha véletlenül maradunk a párhuzamoknál,akkor ma Csaba továbbmegy,és Norbi távozik ugye :D

Kökény simán döntőbe került, Nicolas is oda fog, mégse a jobb hang nyert megásoknál, és ha ezek után Csaba Nicolas döntő lesz,és Csaba nyer, senki se mondja,h véletlen :D

Hozzáteszem, ha ezek után homlok egyenes más lesz a faktorban, akkor is rengeteg azonosság volt ugyanabban a periódusban a megásoknál és náluk.

Tv2, mivel végleg rájött,h Melinda nem lenne annyira eladható,és vállalható koncerteken, mint a másik kettő (Reni,Kökény), szépen kihátrált mögüle (ugye a nézők szavaztak azért rá bőven továbbra is) és mellőzte a döntőből. Szerintem az RTL mostanra ért oda el,h megtegye ezt Norbival is,akire egyre több negatív vélemény érkezik az utóbbi időben (hozzáteszem jogosan) a mentoroktól,és biztosra veszem,h már a múlt héten kiesett volna ha a mentorok döntenek.

Azért érdekes mert Norbi teljesen az ellentettje Melindának, de mégis azonos cipőben járnak, csak Norbi eladható egy showba,viszont nem a hang miatt, Melinda meg csak amiatt, viszont a többi show eleme meg kritikus.

nah ez hosszú lett, daffy püben majd írok egy konkrétat, a fentiek szigorúan szubjektív véleményemet formálják,de már mások is mondták,h sok azonosságot fedeznek fel a két műsor "története" közt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.19. 19:07:31

sjd írta:
bence-barca írta: Am ajánlanám neked a Hősöket! :wink:
Sztem a Hősök az első évad után már elég ratyi, én vhol a 3. évad közepén elakadtam egy fél éve és nem fűt a vágy h folytassam, de azért valszeg be fogom fejezni
Nekem bejövősek voltak az évadok változó színvonallal
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.12.19. 19:01:09

Perrero írta:ha 13 éves vinnyogó szuka leszek akkor megnézem majd, sztem meg pont h kevés az olyan sorozat ahol csökkenne a színvonal. SoA, 24, The Unit, Chuck, CSI:NY, stb.. itt mind növekszik az izgalom :)
Te vagy rá a példa hogy be van skatulyázva az sorozat. Nem egy romantikus cucc az csajoknak, itt azért többről van szó. Szerintem izgalomban veri a supnatot és a szökést is. Egyenlőre inkább az én véleményem a mérvadó, hisz láttam mind a három sorozatot már, te pedig feltételezem csak a másik kettőt. Kritizálni csak akkor érdemes valamit, ha saját szemeddel látod. :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.19. 18:48:56

bence-barca írta: Am ajánlanám neked a Hősöket! :wink:
Sztem a Hősök az első évad után már elég ratyi, én vhol a 3. évad közepén elakadtam egy fél éve és nem fűt a vágy h folytassam, de azért valszeg be fogom fejezni
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.12.19. 18:46:13

bence-barca írta: Halgass barcafanra, mert igaza van! Ráadásul nem említette meg a 6. évadot ami szintén király! :D Ritka azon sorozatok közül, amiknél nem csökken, hanem inkább nő a színvonal évadonként!
Am ajánlanám neked a Hősöket! :wink:
Én 1 sorozatot tudok mondani aminél nem esett a színvonal, sőt nőtt. Vampire Diaries. Második évad 11. résznél tart, de ez a sorozat 1 részre sem esett vissza. Mindegyik epizódot végig izgulod, fenn tartja az érdeklődésedet. Ha most valakinek ajánlanom kellene 1 sorozatot, akkor ezt ajánlanám, mert mindegyik rész roppant színvonalas és érdekes. :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.19. 18:32:45

barcafan0911 írta:
kudu írta:Valaki tudna ajánlani sorozatot? Elsősorban az akciódús, fordulatos sorozatokat kedvelem. Abszolút kedvenc a Dexter.

Amiket néztem:
Dexter, Prison Break, Lost, HIMYM, Event, Spartacus

Amit elkezdtem, de nem jött be:
Maffiózók, Flash Forward, Supernatural

Ezek függvényében várnék javaslatokat :D
Hoppá, itt valami nem stimmel. :D Nem jött be neked a Supernatural? :D Nézd meg az első három évadot. Ez tulajdonképpen felvezetése a szuper jó negyedik évadnak. Amit követ a hiperszuper jó lett volna ha kihozzák belőle a maximumot 5. évad, de az is van olyan jó mint a negyedik. Szerintem abszolút de megéri megnézni az első hármat, az utána következő két évadért. :wink:
Halgass barcafanra, mert igaza van! Ráadásul nem említette meg a 6. évadot ami szintén király! :D Ritka azon sorozatok közül, amiknél nem csökken, hanem inkább nő a színvonal évadonként!
Am ajánlanám neked a Hősöket! :wink:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.12.19. 18:06:07

kudu írta:Valaki tudna ajánlani sorozatot? Elsősorban az akciódús, fordulatos sorozatokat kedvelem. Abszolút kedvenc a Dexter.

Amiket néztem:

Hoppá, itt valami nem stimmel. :D Nem jött be neked a Supernatural? :D Nézd meg az első három évadot. Ez tulajdonképpen felvezetése a szuper jó negyedik évadnak. Amit követ a hiperszuper jó lett volna ha kihozzák belőle a maximumot 5. évad, de az is van olyan jó mint a negyedik. Szerintem abszolút de megéri megnézni az első hármat, az utána következő két évadért. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.19. 18:00:49

kanty
Llegenda del Barça

2010.12.19. 17:58:10

Victor_Valdes írta:Romantikus vígjátékokat mondjatok kérlek. :) De ne ilyet, hogy Remember Me. Az nem okés. :D
Nász ajánlat.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Charlie
Öreg Harcos

2010.12.19. 17:55:41

Amiket néztem:

The Shield, csak jókat szólt róla mindenki. Én imádtam, nagyon jó.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.19. 17:52:51

messideco írta:Valamelyik CSI. Én személy szerint a CSI Las Vegast nézegetem. Ott van még a Chuck.Akció-vígjáték.A többiek biztosan fogják ajánlani a Sons of Anarchyt. Meg van véve :D nekem is, még nem néztem
Bizony! Sons Of Anarchy végre kezd elterjedni, pedig már 3 évad lement belőle. Ha elkezded, akkor az első 5-6 rész után ne alkoss véleményt, mert csak utána kapott szabad kezet Kurt Sutter! Onnantól nem sokat fogsz unatkozni! :wink:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
messideco
Presidente del Barça

2010.12.19. 17:24:18

Valamelyik CSI. Én személy szerint a CSI Las Vegast nézegetem. Ott van még a Chuck.Akció-vígjáték.A többiek biztosan fogják ajánlani a Sons of Anarchyt. Meg van véve :D nekem is, még nem néztem
Kép
"And my heart will leave you never."
kudu
Entrenador del Barça

2010.12.19. 17:16:15

Valaki tudna ajánlani sorozatot? Elsősorban az akciódús, fordulatos sorozatokat kedvelem. Abszolút kedvenc a Dexter.

Amiket néztem:

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
El fanático
Entrenador del Barça

2010.12.19. 16:22:24

Victor_Valdes írta:Romantikus vígjátékokat mondjatok kérlek. :) De ne ilyet, hogy Remember Me. Az nem okés. :D
Exférj újratöltve és a Bolondok aranya például, amik még annyira nem nyálasak...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.12.19. 16:16:40

socio66 írta:
barcafan0911 írta:Bevallom egy kiemelkedő tehetséget sem éreztem az x- faktorban, talán kivéve Vecát. NINCS SZÍNVONAL MAGYARORSZÁGON! :roll:
én nem így látom,azok a külföldi énekesek,akik a 'világszínvonalat' képviselik jelenleg,semmivel nem többek hangilag,mint egy hazai tehetségkutató nyertese mondjuk,csak jobban van menedzselve.
mi meg túlmisztifikáljuk őket.
az is igaz,hogy könnyen dobálóznak a világszínvonal jelzővel a műsorokban,de szerintem pl. nikolasz,vagy saunders simán világsztár alapanyag,csak ők nem születtek elég jó helyre. de ha megkapnák ugyanazt a menedzselést,amit timberlake,meg a többiek megkapnak,ugyanott tartanának.
azt kéne,hogy egyszer elhívnánk egy világsztárt egy adásba,aztán lehetne egy párbajszerűség,vagy duett valamelyik versenyzővel,akkor látnánk a különbséget.
Igen.
Ma már akárki lehet világsztár,csak nyomni kell.
A hangnak sajnos már nem sok köze van hozzá,mert studióban már olyan technika van,hogy "megnyomsz 2gombot" és hamis hang nincs is...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.12.19. 15:47:26

Romantikus vígjátékokat mondjatok kérlek. :) De ne ilyet, hogy Remember Me. Az nem okés. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.19. 12:52:39

Tegnap volt szerencsém két igen gyenge filmhez.

Az egyik a Buried című remekmű.
Az egész film egy koporsóban játszódik, ugyan is főhős cimboránk abban ébred. Ugye ha már nem túl nagy egy filmben a mozgás akkor ott elég jól kell csinálni a dolgokat, hogy ne dögunalom legyen belőle.
Ha azt mondom, hogy tesóm 40 perc után elaludt én meg 5 percenként azt néztem mikor lesz vége akkor asszem el is árultam, hogy milyen lett a film.

Másik "beteg" a Varázslótanonc, ami már jóval mozgalmasabbnak mondható, viszont valami kegyetlen gagyi. Nem is értem Cage minek vállal el ilyen filmeket, mint pl. ez vagy a Szellemlovas?
CGI gyík, a sztori gyenge, színészi játék meg egyszerűen nincs és még emellé a főszereplő gyerek erősen irritáló arcberendezéssel rendelkezik.

Mindkét csodára rászánnék kb. 5/10-et.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.19. 11:06:46

Tegnap megnéztem a Tron 3D-t. Hááát... ha valaki tervezi a megnézését az szigorúan csak 3Dbe nézze meg, maga a történet nem kötött le annyira, a 3D-s effektek viszont bejövősek voltak. Néha gondoltam arra, h ha nem fizetnék a moziért akkor akár ki is mehetnék a teremből...
10/5-5,5
socio66

2010.12.19. 11:01:26

barcafan0911 írta:Bevallom egy kiemelkedő tehetséget sem éreztem az x- faktorban, talán kivéve Vecát. NINCS SZÍNVONAL MAGYARORSZÁGON! :roll:
én nem így látom,azok a külföldi énekesek,akik a 'világszínvonalat' képviselik jelenleg,semmivel nem többek hangilag,mint egy hazai tehetségkutató nyertese mondjuk,csak jobban van menedzselve.
mi meg túlmisztifikáljuk őket.
az is igaz,hogy könnyen dobálóznak a világszínvonal jelzővel a műsorokban,de szerintem pl. nikolasz,vagy saunders simán világsztár alapanyag,csak ők nem születtek elég jó helyre. de ha megkapnák ugyanazt a menedzselést,amit timberlake,meg a többiek megkapnak,ugyanott tartanának.
azt kéne,hogy egyszer elhívnánk egy világsztárt egy adásba,aztán lehetne egy párbajszerűség,vagy duett valamelyik versenyzővel,akkor látnánk a különbséget.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.12.19. 07:49:39

messideco írta::( Norbi kiesett. Nem kommentálom, mert az vitát indítana el. Ma hajrá Vastag Csaba!
Ez jelképezi hogy Magyarország tehetségkutató versenyei szánalmasak és bénák! Fel nem bírom fogni hogy képes annyi ember norbinak szurkolni, egyáltalán mit keresett a 12-ben? Annak az embernek nincs hangja. Azon már nem lepődök meg hogy a pénzért minden műsort eladnak a magyar televíziók, értsd úgy hogy pl külföldön fele ilyen hosszú az x- faktor. Ott nem olyan nyomik mint itt, hogy teleb*sszák 12 perces reklámokkal a műsorokat 40 percenként. Másrészről pedig, ha már minden döntést a közönségre bíznak, a több pénz miatt, akkor legalább tehetséges embereket válogassanak be, akik közül többen meg is érdemelnék a győzelmet. Erre meg ilyen tehetségtelen ének hanggal nem rendelkező norbit a zsűri berakta a 12-be. Ezután már az ész és fül nélküli tinilányoknak nincs megállás, beviszik a 3-ba norbit és kiejtik a Vecát. Bevallom egy kiemelkedő tehetséget sem éreztem az x- faktorban, talán kivéve Vecát. NINCS SZÍNVONAL MAGYARORSZÁGON! :roll:
Válasz küldése