Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Harusz írta:Köszi szépen, csak hát a 30y kb 100 számával, meg a HK 30ával nem fogom egyesével megcsinálni, már ha megbocsátotokSlither írta:A legegyszerűbben itt tudod feltölteni. Browse-nál megadod a fálj helyét, a többit nem kell kitölteni, kipipálod az alsó négyzetet, és rákattintasz az 'Upload File' gombra. És kész.Harusz írta: HA tudnám, h működnek ezek a fáljt felrakom más letölti programok (rapidshare, vagy ilyesmi) akkor szívesen felraknám mind a 30y, mind a HK albumokat... de sajna nem tudom(próbáltam).
Köszi szépen, csak hát a 30y kb 100 számával, meg a HK 30ával nem fogom egyesével megcsinálni, már ha megbocsátotokSlither írta:A legegyszerűbben itt tudod feltölteni. Browse-nál megadod a fálj helyét, a többit nem kell kitölteni, kipipálod az alsó négyzetet, és rákattintasz az 'Upload File' gombra. És kész.Harusz írta: HA tudnám, h működnek ezek a fáljt felrakom más letölti programok (rapidshare, vagy ilyesmi) akkor szívesen felraknám mind a 30y, mind a HK albumokat... de sajna nem tudom(próbáltam).
Vad fruttik? Az a sárga zsiguli?Harusz írta:HA tudnám, h működnek ezek a fáljt felrakom más letölti programok (rapidshare, vagy ilyesmi) akkor szívesen felraknám mind a 30y, mind a HK albumokat... de sajna nem tudomSzandi írta:Öhm, bocsi Henrik, de nekem az a link, amit adtál tegnap a 30y-ra nem jó vmiért.Ha tudsz, mutatsz még egyet? ÉS ha tud vki, ad hiperkarma linket?
![]()
Köszönöm..(próbáltam). Tényleg, Quimbyről mi a vélemény? (nekem ő a kedvencem...)
Ja s kéne egy olyan, h Vad Fruttik: Nekem senkim sincsen (esetleg album is jó, nem haragszom meg)
Köszönöm előre is...
Hát, igazából a csészényi térből kéne, mert abból csak 3 van meg, a többit elkummantottam valamerre, és sztem már nem is fogok rábukkanni.Tim írta:Melyik lemez kéne?Szandi írta:Öhm, bocsi Henrik, de nekem az a link, amit adtál tegnap a 30y-ra nem jó vmiért.Ha tudsz, mutatsz még egyet? ÉS ha tud vki, ad hiperkarma linket?
![]()
Köszönöm..
A legegyszerűbben itt tudod feltölteni. Browse-nál megadod a fálj helyét, a többit nem kell kitölteni, kipipálod az alsó négyzetet, és rákattintasz az 'Upload File' gombra. És kész.Harusz írta: HA tudnám, h működnek ezek a fáljt felrakom más letölti programok (rapidshare, vagy ilyesmi) akkor szívesen felraknám mind a 30y, mind a HK albumokat... de sajna nem tudom(próbáltam).
HA tudnám, h működnek ezek a fáljt felrakom más letölti programok (rapidshare, vagy ilyesmi) akkor szívesen felraknám mind a 30y, mind a HK albumokat... de sajna nem tudomSzandi írta:Öhm, bocsi Henrik, de nekem az a link, amit adtál tegnap a 30y-ra nem jó vmiért.Ha tudsz, mutatsz még egyet? ÉS ha tud vki, ad hiperkarma linket?
![]()
Köszönöm..
Melyik lemez kéne?Szandi írta:Öhm, bocsi Henrik, de nekem az a link, amit adtál tegnap a 30y-ra nem jó vmiért.Ha tudsz, mutatsz még egyet? ÉS ha tud vki, ad hiperkarma linket?
![]()
Köszönöm..
Nekem ugyanúgy bejön. indegy. Keresd a torrentz.com-on. Onnan továbbít majd a korábbi linkre. Meg lesz az, ahogy talán a Hiperkarma is.Szandi írta:Öhm, bocsi Henrik, de nekem az a link, amit adtál tegnap a 30y-ra nem jó vmiért.Ha tudsz, mutatsz még egyet? ÉS ha tud vki, ad hiperkarma linket?
![]()
Köszönöm..
30y - Csészényi térSzandi írta:Öhm, bocsi Henrik, de nekem az a link, amit adtál tegnap a 30y-ra nem jó vmiért.Ha tudsz, mutatsz még egyet? ÉS ha tud vki, ad hiperkarma linket?
![]()
Köszönöm..
Ez egy másik de ne tudd meg ezt is mennyit kerestem. Örök hálaSlither írta:Csak ilyet találtam: King Of Crunk & BME Recordings Present: Welcome to TrillvilleShorty írta:Nem tudja valaki hogy ezt:King of Crunk & BME Recordings Present: Lil Scrappy. az albumot honnan tudom letölteni mert se torrenten se dc-n nincs fenn
Csak ilyet találtam: King Of Crunk & BME Recordings Present: Welcome to TrillvilleShorty írta:Nem tudja valaki hogy ezt:King of Crunk & BME Recordings Present: Lil Scrappy. az albumot honnan tudom letölteni mert se torrenten se dc-n nincs fenn
Ez marha jóGame90 írta:Egy nem hivatalos videóklipp:
Kanye West - Good Morning
Jó, egy pár számát szeretem én is, de sosem volt a kedvencembarca99 írta:Eminemmel meg nem tudom mi a baj, krva jó szövegei vannak (legjobbak - Like toy soldiers, Cleanin' out my clostet, Sing for the moment, etc. - ezekben sokkal több van, mint egy 50 Cent féle szövegben)
Azért uj arcot nem tudnak neki adni! Márpedig azt mindenki ismeri (legalábbis sokan) szal ilyet nem lehet! Sajnos meghalt.Fernando írta: Hidd el h nem lehetetlen, szerintem csomót köpött az fbi-nak vagy a cia-nak és cserébe kapott uj személyazonosságot, lézeresen eltüntettéka tetkóit. Egyáltalán nem lehetetlen
Picture a place that they exist, togetherSlither írta:R.I.P. (in thugz mansion Wink )
Nem ellopta igazad van, kicsit rossz megfogalmazás! Lemásolta! Így a pontosabb. Csakhogy azért mondtam lopást, mert ez 2Pacnek nem tetszett egyáltalán a Hit Em Up-ban is is azt tolja, hogy kopizós bicsek!Game90 írta:Már bocs, deMi az, hogy ellopta? 2Pac stílusa bevolt zárva egy ládikába, amit BIG ellopott?
![]()
Egy Mike Tyson boxmeccsen volt...
Persze rengeteg feltevés vanSlither írta:Ezek az összeesküvéselméletek!Fernando írta: Hidd el h nem lehetetlen, szerintem csomót köpött az fbi-nak vagy a cia-nak és cserébe kapott uj személyazonosságot, lézeresen eltüntettéka tetkóit. Egyáltalán nem lehetetlen![]()
Meghalt és kész, nem kell minden mögé hülyeségeket látni.![]()
R.I.P. (in thugz mansion)
Ezek az összeesküvéselméletek!Fernando írta: Hidd el h nem lehetetlen, szerintem csomót köpött az fbi-nak vagy a cia-nak és cserébe kapott uj személyazonosságot, lézeresen eltüntettéka tetkóit. Egyáltalán nem lehetetlen