Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze rengeteg feltevés vanSlither írta:Ezek az összeesküvéselméletek!Fernando írta: Hidd el h nem lehetetlen, szerintem csomót köpött az fbi-nak vagy a cia-nak és cserébe kapott uj személyazonosságot, lézeresen eltüntettéka tetkóit. Egyáltalán nem lehetetlen![]()
Meghalt és kész, nem kell minden mögé hülyeségeket látni.![]()
R.I.P. (in thugz mansion)
Ezek az összeesküvéselméletek!Fernando írta: Hidd el h nem lehetetlen, szerintem csomót köpött az fbi-nak vagy a cia-nak és cserébe kapott uj személyazonosságot, lézeresen eltüntettéka tetkóit. Egyáltalán nem lehetetlen
Hidd el h nem lehetetlen, szerintem csomót köpött az fbi-nak vagy a cia-nak és cserébe kapott uj személyazonosságot, lézeresen eltüntettéka tetkóit. Egyáltalán nem lehetetlenG-Jay írta:Hehe! Elég komoly rejtőzködést kéne tolnia, ha még élne.barca99 írta:Aztán olyanokról is olvastam, hogy nem is halt meg, mert annyi poszthomusz cucc jött ki tőle, amennyit valszeg nem csinált amíg élt. Meg a hullájáról készült képek sem stimmelnek állítólag... legalábbis a tetkók nem.
Hitlerrel is eljátszották!Lionel85 írta:Olyan vidit én is láttam, de csak egy egyszerű hasonmásról van szó. Elvisszel is eljátszották már ezt. Ezt olyanok találják ki, akik nem tudják elfogadni, hogy halott az az ember, akiért rajonganak.Shorty írta:Hát én imádom 2pac-et. De még most is hajmeresztő hogy miket találnak ki, nekem van videóm rolla amikor 2000-körül találkozott a régi outlawz tagokkal de szerintem fake.Meg vannak olyanok is akik látták Mexicoba de szerintem esélytelen hogy ennyi időre bizonyíték nélkül el tud bújni valahova.
Olyan vidit én is láttam, de csak egy egyszerű hasonmásról van szó. Elvisszel is eljátszották már ezt. Ezt olyanok találják ki, akik nem tudják elfogadni, hogy halott az az ember, akiért rajonganak.Shorty írta:Hát én imádom 2pac-et. De még most is hajmeresztő hogy miket találnak ki, nekem van videóm rolla amikor 2000-körül találkozott a régi outlawz tagokkal de szerintem fake.Meg vannak olyanok is akik látták Mexicoba de szerintem esélytelen hogy ennyi időre bizonyíték nélkül el tud bújni valahova.
Az mindegy, a lényeg, hogy jókZsolti írta:Holnap!
Szarvas,Zebra Klub: 30Y koncertfellépés.....................................szerintetek???![]()
![]()
![]()
http://www.bloosebroavaz.hu/letoltesek/ ... csi-duhkorGame90 írta:Siska - MamiBlue (youtube-on nincs fennt, így bekell érnetek ezzel
Azért van 1-2 olyan külföldi rapzene is, aminek semmi értelme...G-Jay írta:Megnéztem a Majka féle verzióját is. Hát szégyen. Ezek azt se tudják mi a szarról beszélnek, és rappereknek hiszik magukat! Huu megmutatom hogy kell élni, lé meg csajok meg stb.
Sztem mindkettő rossz...Ez a leggyengébb Fanka szám, amit hallottam. Meg az a klippbarca99 írta:Ugyanaz a stílus. Melyik a jobb?![]()
Már bocs, deG-Jay írta:ezalatt BIG ellopta a stílusát
mert mindenhová golyóálló mellénybe ment, kivétel egy helyre, Las Vegasban egy anti fegyveres buliba
Na, ő se sokkal jobb, mint 50Gogeta írta:Pontosan, ezért szeretem jobban Eminemet.![]()
Franc se figyelte a júzerbárodatShorty írta:Télleg nem tünik fel az userbaromból?
Akkor miben nyomulsz?Shorty írta:Nahát most eltaláltad hogy a disznót (kót) pont annyira utálom mint a rockot![]()
Nincs harag
Azé el nehányd magad te diszkós ratyi tuccerShorty írta:Gyorsan megnéztem youtube-on és azthiszem rock.(pfúj)
Mert az milyen?VIII.Henrik írta:Amolyan Heaven Street Seven!G-Jay írta:Egyáltalán milyen zene az???Shorty írta:30y normális zene![]()
![]()
G.
Csak meg ne kérdezd milyen a HSS!
az lesz (nyami)Shorty írta:Gyorsan megnéztem youtube-on és azthiszem rock.(pfúj)
Amolyan Heaven Street Seven!G-Jay írta:Egyáltalán milyen zene az???Shorty írta:30y normális zene![]()
![]()
G.
Egyáltalán milyen zene az???Shorty írta:30y normális zene![]()
![]()