Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végre valaki normális zenét is hallgat innenSzandi írta:Valaki nem tudja, honnan tudnám leszedni az összes 30y lemezt?
Pontosan, ezért szeretem jobban Eminemet.G-Jay írta:Hehe! Elég komoly rejtőzködést kéne tolnia, ha még élne.barca99 írta:Aztán olyanokról is olvastam, hogy nem is halt meg, mert annyi poszthomusz cucc jött ki tőle, amennyit valszeg nem csinált amíg élt. Meg a hullájáról készült képek sem stimmelnek állítólag... legalábbis a tetkók nem.
50Cent-el én elvoltam, se negativ se pozitív, de amikor elkezdett ilyenekkel tolni zenét mint justin timberlááke, na hát ott nullázta magát előttem! Vicc az a láke, vinnyog két szort 3szor egy számban aztán a kiscsajok elélveznek...
G.
Hehe! Elég komoly rejtőzködést kéne tolnia, ha még élne.barca99 írta:Aztán olyanokról is olvastam, hogy nem is halt meg, mert annyi poszthomusz cucc jött ki tőle, amennyit valszeg nem csinált amíg élt. Meg a hullájáról készült képek sem stimmelnek állítólag... legalábbis a tetkók nem.
50 cent egy csicska sztembarca99 írta:Én is sokat olvastam erről a Tupac dologról, de ez már az a szint, amiről sohasem fogjuk megtudni az igazat. Beszélnek itt arról, hogy BIG durrant be, mert Tupac elmondta a Hitemup-ban, hogy megkrta Faith Evenst, aki akkoriban BIG nője volt. Aztán van olyan verzió is, hogy Suge Knight is benne volt, mert amikor megkapták a lövéseket, akkor megfordult, és az ellenkező irányba hajtott, holott a közelben lett volna egy kórház. A lövöldözés előtt egy boxgálán voltak, ahol egy Crips bandatagot vertek meg távozva az eseményről... talán ő volt az elsőszámú gyanosított is.
Aztán olyanokról is olvastam, hogy nem is halt meg, mert annyi poszthomusz cucc jött ki tőle, amennyit valszeg nem csinált amíg élt. Meg a hullájáról készült képek sem stimmelnek állítólag... legalábbis a tetkók nem.
Egyébként az első támadásban ellőtték az egyik heréjét.
Sok fsz, támadják egymást verbálisan, aztán egyszer kétszer elgurul a gyógyszer, és mehetnek temetésre.![]()
50 cent is abból az 5 golyóból él, amit beleeresztettek az utcán.
Furcsa ez az amerikai szubkultúra, de vmiért érdekel.
barca99 írta:Ugyanaz a stílus. Melyik a jobb?
Kétszer is. 94-ben New Yorkban, de akkor elcseszték, mert egy nap mulva már "szaladgált" Pac bácsi. Aztán börtönbe csukták, ezalatt BIG ellopta a stílusát, elfordult tőle, Mobb Deep meg Chino XL arról énekelt hogy hátulról megtolták a börtönben 2Pacot. Miután kihozta a börtönből Suge, "leigazolt" a Death Row kiadóhoz (westside). Kemény osztásokat küldött a többiekre, pl a Hit Em Up az nagyon ott van. Tudta h nem él már sokáig am, mert mindenhová golyóálló mellénybe ment, kivétel egy helyre, Las Vegasban egy anti fegyveres buliba. Na amikor megálltak a pirosnál egy fehér Cadillacből egy tárat beleeresztettek a kocsijukba! 6 napig küzdöttek érte de meghalt. BIG-t 97-ben lőtték le bosszúból. De van más teória miszerint a Death Row nyiratta ki 2Pacet mert ki akart lépni, és BIG-et csak azért ölték meg h a rendőrség azt higgye hogy eastcost - westcost gyilok volt. Nemtom mi igaz, még nem derült ki!Fernando írta: ]
sajnos neki ha jol tudom bele is lőttek :$ Lehet rosszul tudom, Notorius Big-el együtt nem?
sajnos neki ha jol tudom bele is lőttek :$ Lehet rosszul tudom, Notorius Big-el együtt nem?G-Jay írta:Megnéztem a Majka féle verzióját is. Hát szégyen. Ezek azt se tudják mi a szarról beszélnek, és rappereknek hiszik magukat! Huu megmutatom hogy kell élni, lé meg csajok meg stb. Huhh de belelőnék egyet abba a nagy fejükbe!
2Pac 4 eva
G.
Hánytam mikor anno láttama vivánZozzy 5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=5Ap424oVDZE
![]()
![]()
![]()
Nah, már az ilyen dundikák is csinálhatnak klippet, mert egyszer elmondta a tévében, hogy neki minden álma, hogy énekesnő legyen. Egyébként a szerep nehézségét pont eltalálták. Bum csiki...
Esse rossz!Tim írta:Cserélünk?Szandi írta:Nem vagyok nagy déenbés, de ez azért:
http://www.esnips.com/doc/63e7d380-700d ... -Barcelona
Kell egy kis türelem--![]()
Manu Chao-Rumba de Barcelona
Cserélünk?Szandi írta:Nem vagyok nagy déenbés, de ez azért:
http://www.esnips.com/doc/63e7d380-700d ... -Barcelona
Kell egy kis türelem--![]()
Innen válogathatszG-Jay írta:Hehh és hogy keresel rá??![]()