Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akkora kihívás ám egy feliratot átidőzíteniBányász írta:..De valószínűleg a bénaságom miatt nem találok az eredetihez stimmelő feliratot.
Igen ezzel én is így vagyok.De valószínűleg a bénaságom miatt nem találok az eredetihez stimmelő feliratot.Ilúvatar írta:Sztem eredeti hanggal még mindig jobb nézni a filmeket mint szinkronosan.
az Őrület határán c. film nagyon ott van a szeren, van egy művészi megközelítése is, vagy nem is tudom. Picit más mint a többi háborús film. Meg is van nekem DVD -n.Bányász írta:Az Őrület határán-nak fogok most nekiállni.Bevallom nem ismertem a rendező úriembert de a trailer után gondoltam utánaolvasok a többi filmjének is.És hát a legtöbben ezt említik.Én eleve szeretem a háborús filmeket és hát azt írják,h ez egy "más oldalról" közelíti meg a dolgokat.De mondjuk ez a címből is kiderülhet azt hiszem.
Csak azt nem tudom eldönteni,h szinkronosan neki merjek e állni?
Nagyon komoly a tailer, csak sajnos még sokat kell várni a filmre...Bányász írta:
The Tree of Life trailer
Itt össze vannak gyűjtve a 9. szezon zenéi: http://www.csifanwiki.com/page/Music+of+CSI+-+Season+9mr. írta:Hali! Valaki nézi a CSI Miami helyszínelőket? Tudja valaki mi a címe annak a zenének az elején? (S09E09-ben)
Elég nehéz kérdés, de talán itt páran megértik a szöveget(ugyanis spanyol vagy mi) és meg tudják keresni, ha még érdekel egyáltalán valakit rajtam kívül. Előre is köszi!
A legszexisebb magyar celeb. Elképesztőőőőlui1698 írta:
Oszkártneki!
ozsimiki írta:hm, nyálcsorgatós smile![]()
és ez a csaj elől sem lapos, sőőőőtés még az arca is tetszik, hát na.
Bkban azóta se ér fel hozzá senki:D na jó vannak topos csajok,de mindnél van itt-ott vmi hiány
Azt olvastam az origo-n a kritikában, hogy nincs üresjárat, és Rudi minden rendelkezésére álló teret felhasznált ahhoz hogy viccessé tegye a szituációkat, illetve folyamatosak a poénos párbeszédek.lui1698 írta:És trilógia lesz a Tigrisből is. Remélem nem [auto_cenzúra]ák el a 3. részt, az első kettő hatalmas kedvencem.
Épp hétvégén néztem meg őket.
a nagy trilógiák számomra: Star Wars, Back to the Future és Indiana Jones, ehhez csatlakozott Jack Sparrow legendája isVaratrix írta:
Azért kíváncsi vagyok milyen lesz a film Wiliam és Elizabeth nélkül.
Szerintem már kicsit erőltetett a dolog, de bízom benne hogy jó lesz.
A nagy triológiák egyike: Star Wars, Gyűrűk Ura, Amerikai Pite, Karib...
Azért kíváncsi vagyok milyen lesz a film Wiliam és Elizabeth nélkül.
Én azért Shercinteném...kanty írta:Hát nem tudom, nekem abszolút nem jön be Sherzinger kisasszony.Szerintem semmi extra sincs benne...