Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is nagyom bírom, ez egy kivételesen jó szám.
Diszkográfiát azt a www.discogs.com -on meg tudod nézni. Letöltésre meg torrent vagy dc.Harusz írta:Hali! Tudnátok segíteni? Egy haverom megkért, h szerezzek neki egy DJ Fresh Diszkográfiát. 2 problémám van. Nem tudom, milyen albumokból áll, s a mikroTorrent kereső meg csak egy helyen talált ilyet, de ahhoz meg regisztrálni kéne. Szóval valaki be tudna rakni egy linket, ahol vagy albumonként, vagy egészben le tudom tölteni? (googlevel se nagyon találtam albumlistát)
Nézdd meg itt:http://www.torrentz.com/találtam párat de nem tudom neked melyik kellene..Harusz írta:Hali! Tudnátok segíteni? Egy haverom megkért, h szerezzek neki egy DJ Fresh Diszkográfiát. 2 problémám van. Nem tudom, milyen albumokból áll, s a mikroTorrent kereső meg csak egy helyen talált ilyet, de ahhoz meg regisztrálni kéne. Szóval valaki be tudna rakni egy linket, ahol vagy albumonként, vagy egészben le tudom tölteni? (googlevel se nagyon találtam albumlistát)
Hallgatom én az összes számát ha tehetemGame90 írta:G-Jay!
Inkább a régebbi Pac számokat hallgasddBár amit te linkeltél, az is jó
![]()
DMX sztem is nagyon jó. Jó hang, ütemek stb + a filmjei is egész jókbarca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=dBzwUQa1HFs
Nekem meg ez jön be nagyon. Mind a kettő klasszikus.
A zene tényleg jó
Bizony, ő még Slash-nél is jobb volt! De, ha már gitárosokról van szó, nem szabad megfeledkezni Mr. Ladssúkézről, Eric Claptonról vagy épp Santanáról sem, és még sokan vannak rajtuk kívül, akiket ideírhattam volna...Kluivertinho írta:Retro rulez. Nekem (még mindig) Brian May a kedvencem.![]()
Retro rulez. Nekem (még mindig) Brian May a kedvencem.Zsolti írta:Azért vannak jobb gityósok Slash-nél,mondjuk úgy,hogy nem penget rosszul,de annyira azért jól sem...tucatgitáros lenne,ha nem csinálna akkora sót,meg olyan fíílinget!Ronal.10 írta: Slash a világ legjobb gitárosa!!![]()
Énis imádom amúgy Slash-et!
Ez tényleg nagyon nagy szám...
Ezen nem veszünk össze,de én nem tartom olyan jónak!Ronal.10 írta:hááát akkor te nem láttál elég koncert videot.
Slash jobban játsza a Hendrix számokat mint hendrix...
És ne csak a Guns n klippeket nézd.
Keress rá youtuben---> Slash Hey Joe
akkorát szollozik végig.![]()
Joe Satriani, Steve Wai... ök is tudnak de nem ennyire