detabarca írta:Kis ország vagyunk, innen nagyon nehéz vmi világszintű pályát elindítani, de azért Vecát tucaténekesnek nevezni sztem elég felelőtlen kijelentés. Millió olyan énekes van, aki csak a saját országában alkot nagyot, éppen ezért a nevét se hallottuk soha, de ez nem von le semmit az érdemeiből.
Más. ValóVilág:
Egyre többször érzem azt, hogy összeválogatott amatőr színészek improvizálnak előre megírt jeleneteket. Olyan mintha egy kritikán aluli, f.o.s. szappanopera lenne....
Első részhez:
Egyetértek! Veca azért bőven vállalható hangilag,és tehetséges, ezért vannak ELVILEG ilyen műsorok.
Keresztes pontosan tudta szntem miért hagyja a nézőkre, nem mellesleg most sem a tudást,és tehetséget nézte,nézték,hanem speciál ő azt,h így kb 99%,h az egyik mentoráltja fogja megnyerni a versenyt. Azaz nagyon szép módon nem kard ki kard alapon mérettette meg az övéit a döntőben vele,hanem ilyen sunyi mód "kiszavazta".
2.részhez: az első 3 szériát még néztem is úgy ahogy, de ami itt megy,az megrendezett és 1000%ig manipulált, a bent lévők közül oly véletlenül 1-2őt kivéve ,mindegyik ismeri egymást mindenhonnan. Van bent volt Vivás műsorvezető, A királynő című műsor egyik szereplője, egy másik valóságshow egyik volt szereplője, egy katonás műsor egyik volt szereplője,stb,stb,stb,stb,stb.
kb a 15ből lesz bent 3 olyan akinek TALÁN nem lesz protekciója. A többit előre eltervezett keretek között osztották fel,és juttatták be.
Ahogy írtad, aki nézi,az egy kevés érzékkel megrendezett szappanoperát néz. Hozzáteszem, felvállallhatta volna az RTL,h figyeljetek, mi beküldjük ezt a 15öt ezért és azért, és a bentlétük alatt is mi mozgatjuk a szálakat, akinek bejön az ilyesmi, ugyanúgy nézné,csak mégse érezné úgy,h hülyének van nézve.