Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem láttam, beszéljen helyettem egy imdb 4.6/10, és egy rottentomatoes 14% (valszeg pont ezért nem is fogom megnézni)P.U.Y.O.L. írta: A meccs előtt pedig még be akarom illeszteni a Skyline-t. Aki látta és szereti a sci-fiket, annak mi a véleménye róla?
Én elkezdtem nézni a múltkor, de elég gagyinak tűnt, főleg a vér cgi-s kivitelezése volt feltűnően rossz.sjay írta:A 9. légiót látta már valaki?
Első részhez:detabarca írta:Kis ország vagyunk, innen nagyon nehéz vmi világszintű pályát elindítani, de azért Vecát tucaténekesnek nevezni sztem elég felelőtlen kijelentés. Millió olyan énekes van, aki csak a saját országában alkot nagyot, éppen ezért a nevét se hallottuk soha, de ez nem von le semmit az érdemeiből.
Más. ValóVilág:
Egyre többször érzem azt, hogy összeválogatott amatőr színészek improvizálnak előre megírt jeleneteket. Olyan mintha egy kritikán aluli, f.o.s. szappanopera lenne....
Nana! Az X-Traktort a Kaposvári Mezőgazdasági Középiskola szervezte!Fernando írta:Én a levajazás alatt már a kezdeteket értem. Sok olyan ember volt a válogatón akiket sokkal inkább továbbjuttattam volna mint 1-2 embert és ki tudja mit értek volna el, meg ezek az állítólagos meghívások a showba pl Nicolas esetében (kiderült, hogy nem ő jelentkezett, hanem meghívták stb..). Itt minden a pénzről szól. Lehet, hogyha nem jutott volna tovább vagy legalábbis eddig el Norbert, akkor lenne helyette más, akit ugyanúgy sztárolnának a semmire és ugyanúgy nyomatnák a műkönnyeket.
Azt se értem pl: Vastag Csaba a Popdarálóba ennyivel hogy volt jobb mint ebbe az X-Traktorba?
Szerintem ő se sokkal több (ha több) a többinél, max annyival, hogy nincs egy berögzült hangszíne. Mindegy részemről ennyit a tehetségkutatókról. Én csak annyit mondok: meg van az egész szervezve és, hogy nem hinném, hogy ők féltucatnyian lennének a legalkalmasabbak arra, hogy a mostani 10-15 évesek fejét tömjék a dalaikkal. Nem érzem azt, mint anno Tabáninál, aki valóban egy igazi őstehetség, és ha nem téveszt pályát szerintem világsztár is lehetett volna.L.Messi 10 írta:Fernando igazad van, ez az 5 énekes aki még bent van a 2 műsorban (Reni, Vastag, Norbi, Nikolas (direkt hagytam ki egyet)) nem nagy "számok". De azért Kökény nem gyenge. Nekem nagyon tetszik a hangja, és szerintem simán verné mind a 2 tehetségkutató mezőnyét.
Right here. Ő írta; más, mint a film, de jó...nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb. Azt tudom, hogy Kasey anno nem volt hajlandó megnézni a filmet...messideco írta:Száll a kakukk fészkére
Valaki olvasta már könyben? Ha jól tudom Ken Kesey írta.