Retkesen még saját műsort is kap majd. Ő lesz a Legyen Ön is milliomos új műsorvezetője.Lionel85 írta:Szerintem a média eltartja majd a whiskyst. Nem kell ettől félni. Amikor néztem a híradót, mondtam apunak, hogy celebet fognak csinálni belőle. Majd a búlvár tv-k szépen eltartják. Nem kell félteni.
Offtopic
- lui1698
- Llegenda del Barça

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem a média eltartja majd a whiskyst. Nem kell ettől félni. Amikor néztem a híradót, mondtam apunak, hogy celebet fognak csinálni belőle. Majd a búlvár tv-k szépen eltartják. Nem kell félteni.

- shutterisland
- Director del Fútbol
nem szeretem a fészbukos divat kiirásokat, ez viszont kivételt képez 

Kedden szabadul a whiskys. Elgondolkodtam.
12 évet ült. Azaz 144 hónapot.
196 millió Ft-ot rabolt. Azaz 1.361.000 Ft-os nettó havi bérért ült.
...
Nem költött ételre, rezsire, semmire. Leérettségizett, lediplomázott, nyelvvizsgát tett, rengeteget olvasott és kitanulta a fazekas szakmát is. Most kijön a börtönből, mindenki ünnepli, médiasztár és a nemzeti hős lesz. Minden újságból, képernyőről Ö fog visszanézni rám. Követendő példává válik akarva, akaratlan.
Ezek után akar valaki havi 80-100.000 Ft-ért dolgozni valahol? Vagy 150.000 ért éjszakánként nem aludni, hetekig készenlétben lenni, életét kockáztatni orvosként, tűzoltóként, rendőrként? Vagy napról napra a fennmaradásért küzdeni vállalkozóként, az örök bizonytalanságban, hogy vajon a holnap hoz-e megrendelést, és ha igen kifizetik-e? A válasz egyszerű. Nem.
És még mondja valaki, hogy Magyarországon nehéz érvényesülni!!! Szép lassan tényleg be kéne rúgni az ágy alá a keresztényi értékrendet, és rádöbbenni, hogy az erkölcs mérhetetlen mélységeit tartogatja számunkra a jövő. Én addig ki nem engedtem volna a börtönből, míg vissza nem adja, vagy le nem dolgozza azt amit ellopott. Mindamellett, hogy tisztában vagyok a hatályos jogszabályokkal, az erkölcsi érzékem ezt diktálja és kész! Na megyek lefeküdni, mert holnap hajnalba kelnem kell, mivelt én egy dolgozó lúzer vagyok!!
Igazad van 
Más:
http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9res_Vas%C3%A1rnap
Ma negyven éve történt ez a szomorú esemény.
Megnézem az Apám nevében c. filmet, ami hasonló témát dolgoz fel.

Más:
http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9res_Vas%C3%A1rnap
Ma negyven éve történt ez a szomorú esemény.
Megnézem az Apám nevében c. filmet, ami hasonló témát dolgoz fel.
-
- Director del Fútbol
Persze, ez mindenhol helyben változhat, nekünk is olyan polgármesterünk van, akit, ha csak kívülről, más településen élve, hírből ismernék, akkor biztos szeretném. De hidd el, ha van ügy, amikor nem kell emlegetni, hogy csak a kampány miatt csinálja és ki kell mellette állni, akkor ez az. Most felejtsétek el az egyébként jogos ( biztos, ha mondod) sérelmeiteket, azt majd a szavazáson kinyilvánítjátok :)Ez fontosabb, bármiért is csinálja, szép tett. Főként, ha azt is figyelembe vesszük, hogy ezzel lehet kampányolni nálatok... Ez azt mutatja, hogy a falutok hazafiakból áll... Ha nem így lenne, akkor egy ilyen üggyel nem lehetne kampányolni. Innét nézve ez nagy érték, mert arányaiban kevés Csonka-magyarországi település mondhatja el ezt magáról.messideco írta:Köszi
De ez egy hosszabb történet, lényeg, hogy elsősorban a román média kapta fel a figyelmet erre.
Az meg más kérdés, hogy a nem túl népszerű polgármester ezzel akar kampányolni-- ezzel az egész botránnyal. Szánalom, hogy a zászló kampányfogás lett nála...
-
- Director del Fútbol
Messideco! Ha jól láttam, te csíkmadarasi vagy, éppen ezért szeretnék neked gratulálni a településed kiállása mellett. Tegnap olvastam, illetve aztán látta híradóban is, hogy ellenálltok és csak azért is kiteszitek a nemzeti színű lobogót, ráadásul immár a címerest! Ez dicséretes, büszke lehetsz a faludra!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy fába vágott, vagy csak simán a földbe. Mert nem láttam pontosan. Vagy valami bokor lehetett.Ilúvatar írta:Aztarohadt, skacok, ezt sassoljátok meg...
http://www.youtube.com/watch?v=Jm3rHONOr9o
Nem lehetett gyenge o.O

- Deus
- Boixos Nois
Aztarohadt, skacok, ezt sassoljátok meg...
Nem lehetett gyenge o.O
Nem lehetett gyenge o.O

- Fernando
- Llegenda del Barça
De. A kereten kell változtatni, ez mindig is így volt és így is marad. Guardiola érkeztével is átalakult a csapat egy-két igen fontos része.daffy írta:a kérdésem kisárgázom,hátha valaki tiszta ideg és felhúzza magát. NEM(!) a mai meccs miatt kérdezem,csak megfogalmazódott bennem a kérdés:
az egyszerűség kedvéért vegyük a barcát. HA adott a mostani keret,de pep azt mondja,hogy nem tud tovább motiválni és távozik,akkor ugye új edző jön. ő mitől tud jobban motiválni? a kupák ugyan azok,a játékosok dettó. a rendszer és taktika hibátlan,a kereten nem nagyon kell változtatni,mert javarészt a legjobbak alkotják. mit csinál ilyenkor egy edző?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
1;Nem gondolom hogy váltani kellene, viszont ha váltunk igazak amiket leírtál, viszont mindenki tiszta lappal kezdhetne, s pl nem lennének bérelt helyek, gondolok itt arra ha Messi is ha gyengén játszik lehet egy edző lehozná!A játékunk jó, viszont vannak olyan tényezők amiket nem bír el a csapat!
Elsődlegesen a kp-nk volt ma maga alatt, ami látszik mit eredményez!
Rengeteg a sérülés, Cesc, Xavi
nagyon gyenge volt ma, Keita is ilyenkor persze Afrika kupán, szóval vannak gondjaink, de tudtuk a január-február ilyen, sajnálatos, hogy nem tudja a csapat ezeket a kínkeserves meccseket behúzni!
Elsődlegesen a kp-nk volt ma maga alatt, ami látszik mit eredményez!
Rengeteg a sérülés, Cesc, Xavi

a kérdésem kisárgázom,hátha valaki tiszta ideg és felhúzza magát. NEM(!) a mai meccs miatt kérdezem,csak megfogalmazódott bennem a kérdés:
az egyszerűség kedvéért vegyük a barcát. HA adott a mostani keret,de pep azt mondja,hogy nem tud tovább motiválni és távozik,akkor ugye új edző jön. ő mitől tud jobban motiválni? a kupák ugyan azok,a játékosok dettó. a rendszer és taktika hibátlan,a kereten nem nagyon kell változtatni,mert javarészt a legjobbak alkotják. mit csinál ilyenkor egy edző?
Kösz, MatyiS.Agüero írta: tessék. remélem megfelel.

- MatyiG
- Adminisztrátor
tessék. remélem megfelel.soadroli írta:Valaki nem tud online amőbát, ahol nem géppel kell játszani??(ja, ennyira unatkozok)
Ha van ilyen, akkor akinek van kedve szívesen nyomok vele
Valaki nem tud online amőbát, ahol nem géppel kell játszani??(ja, ennyira unatkozok
)

-
- Entrenador del Barça
kanty írta:A macskást meg valaki már jelölje be s mutassa meg.

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Nálam is van pár ember akikről "leiratkoztam" mert állandóan teljesen értelmetlen dolgokat írtak ki. Én ritkán írok valamit ki fb-re, mert egyrészt senkit sem érdekel, másrészt engem semshutterisland írta:de amelyik ismerőseim napi szinten posztoltak ilyet, azok unsubsrcribe sorsa jutottak

- shutterisland
- Director del Fútbol
néha (kb 2x 2 év alatt) én is tettem ki ilyet, ezek inkább unaloműzésre jók, meg jó látni, hogy milyen jó nők kíváncsiak a véleményedre 
de amelyik ismerőseim napi szinten posztoltak ilyet, azok unsubsrcribe sorsa jutottak

de amelyik ismerőseim napi szinten posztoltak ilyet, azok unsubsrcribe sorsa jutottak

Az igen, ilyenért szaktanárit kapni.. Am meg az üzengetés már kiment a divatból, most már a lányokat facebookon kell keresni órán
Nem értem az olyanokat akik fb-n próbálnak csajozni ilyen idétlen kiírásokkal hogy like és értékellek, meg a chaten udvarolgatnak. Bár úgy tűnik, hogy ez a többségnek beválik. Én maradok a régi jól bevált módszernél

Nem értem az olyanokat akik fb-n próbálnak csajozni ilyen idétlen kiírásokkal hogy like és értékellek, meg a chaten udvarolgatnak. Bár úgy tűnik, hogy ez a többségnek beválik. Én maradok a régi jól bevált módszernél