retek írta:igen vhol eggyetértek veled.. de szerintem még markusnak is kell egy kis idő még helye lesz a top 5 ben.. ahogy mondod...kell idő h megtuggyák ki az a markus schulz..tény hogy nagyon nagy lett a progression, egyszerüen fantasztikus számokat csinál...de nem ismeri mindenki, mert aza baj hogy sok idiota szavaz...John Digweed? mit keres a 3. helyen? a másik meg hogy lehet neked halgathatatlan az ASOT, nekem nem , sőt egyszerüen nagyon királyul csinálja, és válogatja a zenéket. A GDJB is nagyon király hát meglátszik hogy a két Armadás a legjobb

ja meg még: nem biztoi h tiesto akkor élte élete legjobb ideit.. tény h a flight-al nagy dolgokat vitt véghez, de azért 2004 ben a just be miatt is tolták...és az In search of Sunrise is igen nagy!
Coldharbour recordings a kedvencem, ha kiadóról van szó. Persze Armada alá tartozik..
Rosszul fogalmaztam. Nem hallgathatatlan az ASOT, csak az előző évekhez képest laposabb és nem nagyon hallgatom. Bár GDJBvel is előfordult idén néha, hogy annyira nem jött be. Hiányoznak Markus editjei, mashupjai. De még mindig van benne progi is a trancen kívül. Nem pedig műanyag electro zenék.
ISOS sorozat valóban jó. A 3. rész a favoritom 2003ból.
Ha mixalbum, akkor Tiestotól még mindig a Nyana (2004) és a Magik sorozat (97-01). És ha ISOSról volt szó: idén jelent meg a 6. rész, a szerzői album mellett.
Tegnap nézted a DJMAGot? Gareth Emery és Sander van Doorn elég komoly szetteket toltak. Emery gyönyörű, nyúzós zenéket pakolászott fel, SvD meg zúzott...