Kluivertinho írta:Kralo a 6-at feltölthetnéd valahova, mert nagyon bejövős. Ezt kéne játszani a discokban!
Örülök, hogy tetszik. Letölthető innen:
Katt ide jobb gombbal, és cél mentése...
Azzal én is egyetértek, hogy a disco-k zenei(?) palettája elég szűkös, és egyszerű, olykor szánalmas. Amíg az odajárók többsége elégedett, nem lesz változás. Másrészt a disco közönséget általában nem érdekli mi szól. A lényeg, hogy ismert legyen a zene. Aztán mehet a kacsatánc…
Kritikákat sajnos még mindig nem kapok, annak ellenére, hogy a szavazásban láthatóan bővül a stílushoz esetlegesen közelállók köre. Nah majd én kritizálom magam:
A 6. rész elképzeléseim szerint egy szórakozóhely estéjének kezdésére, vagy befejezésére tökéletes lenne. Persze a tökéletest nem a technikai megoldásokra értem, hanem a hangulatra.
Van mit csiszolni még a harmónia pontos eltalálásán. A sorrend frankó lett, a váltások lódobogásmentesek, de egy helyen erőltetettnek tűnik a csusszantás (13. percben), a következő zene eléggé elnyomja az előzőt. Az ilyet nem szeretem. Viszont már van olyan perc (40.), ahol 3 zene is szerepet kap, az előtte lévő percben szinte észre sem vehető, hogy két zenéből válik egy. Vannak már helyek, hogy nem csak keverésről szólt a dolog. Szeretek sokáig egyszerre futtatni két zenét akár 64 ütemig is. Ez van, amikor nagyon bejön, viszont néha nem ártana a gyorsabb változtatás, hogy a lendület megmaradjon. Emellett jó lenne több vokálos szerzeménnyel operálni, talán még a dolgomat is megkönnyítené.
Az elmúlt 6 rész összességében:
A 3, 5, 6 íve lett szerintem a legjobb. Viszont a többiben vannak jobbnak mondható keverések. Hallható, hogy imádom a lassú fincsi, mély kezdéseket, és szeretek befejezni is. Olykor a közepe felé eltévedek. Nem igazán találom a helyes elrendezést. Ezt kell kiküszöbölnöm. Persze belebújhatnék egy-két nagy név szokásaiba is, de nem szeretnék lenyúlni megoldásokat. Megtalálni sokkal örömtelibb.
Valaki foglalkozott már Reason-nel? Esetleg tud valami jóféle leírást, iránymutatót? Hogyan is kezdjen neki az ember? Segítséget előre is köszönöm.