Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
énis, nagyobb esely h valaszolkanty írta:Youtube-n lehet kérdezni Obamától?![]()
Megkérdeztem, h szerinte ki nyeri a Super Bowlt.
Nem jó a szín, meglátszik a nutella.S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -OOGDeZjMk
Rinku írta:Srácok, erről a nyavalyás Facebook-ról hogy lehet levenni a Timeline-t? Vissza lehet állítani egyáltalán az azt megelőző normál nézetre? Nagyon remélem, mert eléggé idegesít...
Zuckerberg, tehetsz egy szívességet... Azért köszi a választ!kamaj írta:Nem lehet visszaállítani, sőt elvileg egy idő után mindenkinek ilyen lesz.
visszatettem azóta a magánhangzókat, olyan volt úgy a nevem, mint valami új fajta dvd lemez neveRewolution5 írta:DVDGR intézem helyetted a toborzást
DVDGR intézem helyetted a toborzást
Küldtem üzenetet.Rewolution5 írta:valahogy leéretségizek belőle,de kéne egy felhasz.név.
valahogy leéretségizek belőle,de kéne egy felhasz.név.L.Messi 10 írta:Vagyok, ha megkérlek belinkeled a csoportot? Akkor belépek. Na de megyek Juventus meccset nézni, félidőben megcsinálom majd.Rewolution5 írta:Igen,az. Vagy regelve?
Vagyok, ha megkérlek belinkeled a csoportot? Akkor belépek. Na de megyek Juventus meccset nézni, félidőben megcsinálom majd.Rewolution5 írta:Igen,az. Vagy regelve?
Igen,az. Vagy regelve?L.Messi 10 írta:Nem tudom hogy az miRewolution5 írta:köszöntemte nemvagy benne a híres nevezetes "barcás karakterek" csoportban?
![]()
Valami facebookos csoport?
Nem tudom hogy az miRewolution5 írta:köszöntemte nemvagy benne a híres nevezetes "barcás karakterek" csoportban?
![]()
általában azok az e-könyvek ekkorák, amelyek úgy készülnek, hogy egy lelkiismeretes illető beszkenneli az egészet, tehát kvázi az oldalszámnak megfelelő mennyiségű 1-2 megás képet kapsz.ferninho írta:517 MB-os e-book?![]()
vagy van benne egy full hd-s videó ahol Eminem fel is olvassa?