Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még mindig a Csúf igazság meg az Exférj újratöltve jut szembe először,ami nagyjából ez a kategória és még jó is. Az újabbak közül semmi nem ugrik be ajánlósként azok közül,akiket láttam...kanty írta:Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.
Nah,sorban...gergo9 írta:Dexter
Dexter karakterének a fejlődését vmi elképesztően jól csinálták meg , ahogy teljesedik ki a karaktere az vmi zseniális mintahogy az is ahogy ezt Michael C. Hall eljátssza.
Chuck
Az itteni Chuck rajongóktól kérdezném ill inkább érdeklődnék hogy én az első évadból az első 5-6-7 részt láttam nem tudom már pontosan mikor hagytam abba szval a lényeg hagy végig hasonló színvonalon,intezitással megy a sorozat vagy majd azért felpörög?
Mert én addig egy jó közepesnek értékelném nem volt rossz tény de annyira nem éreztem kényszert hogy folytassam, viszont látom hogy sok Chuck fan akikkel nagyjából hasonló az ízlésünk.
Van értelme ujrakezdenem/folytatnom vagy ha az első pár rész nem annyira fogott meg akkor ne is próbálkozzak tovább?![]()
Fűrész 3D
Elmebeteg, hentelős, sokadik rókabőr.
10/5
találkoztam az igazival, nem százas a csávóVictor_Valdes írta:Megtaláltam a ma esti filmem, Bunkerember.
Leírás:
Árpi egy kis magyar faluban él, a helyi TSZ disznógondozója. A 80-as évek derekán járunk, néhány évvel a csernobili atomkatasztrófa elõtt. Hõsünk most nõsül, felesége a már terhes Anna, szép nagy családi házat remél, mint körülötte minden asszony.
Kezdetben nem is gyanakszik, hiszen Árpi szorgalmasan tervez, alapot ás, közben azonban meglehetõsen furcsán viselkedik. Végül elõáll a tervével: nem családi házat, hanem atombunkert épít. Innentõl kezdve fenekestül fel-fordul a világ körülötte. Felesége, gyereke elhagyja, számára pedig csak a bunkerépítés létezik.
Drámai és groteszk vígjáték egy emberrõl, aki önmagát és az állandó fenyegetettségben élõ, bizonytalan sorsú emberiséget a saját maga építette bunkerben igyekszik átmenekíteni egy atomkatasztrófa utáni világba. Szomorú kisemberi sorsok falazódnak a bunkerbe, ebbe a piramis-szerû, lebonthatatlan torzóba.
láttam már.bowlinggolyo írta:Ha a Hullám bejövős akk a kísérlet még jobban.Szvsz jobban üt,a végén jobban lesokkolódszVictor_Valdes írta:A hullám, itteni ajánlásra néztem meg, nagyon bejövős. 10/8
Ha a Hullám bejövős akk a kísérlet még jobban.Szvsz jobban üt,a végén jobban lesokkolódszVictor_Valdes írta:A hullám, itteni ajánlásra néztem meg, nagyon bejövős. 10/8
Hogy ne a szokásosokat (ez a szó így, csak nekem fura?messideco írta:Ajánlhattok jó filmeket dráma,vígjáték, kaland műfajban. Nem rég megjelent filmek és IMDB nagyjából letudva
Nem...messideco írta:Mégis milyen befejezést vártál, talán Mel Gibson ír egy apokrif evangéliumot?
Sehol nem lesz,mert béna verziót nem akartak kiadni a kezükből. Az utólag 3D-be átkonvertált filmek nem az igaziak.Perrero írta:hp nem lesz 3dben nálunk asszemS.Agüero írta:Na, túl vagyok életem első 3D-s filmjén.
A Shrek 4-et néztem.
Egész jó ez a kis technika.
Horror filmet tényleg megnéznék így, de egy Harry Potterrel is beérném.