Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem értem, mire a magas ló, nem írtam szerintem semmi rosszat, de mindegy...Tivornya írta:Szerintem sehol nem írtam, hogy teljesen ismeretlen vadiúj felfedezést ajánlok kiskomaS.Agüero írta:A filmeseknek már szerintem ezek megvoltak.Biztos vannak, akik már látták ezeket a filmeket és biztos vannak olyanok is, akik örülnek egy ilyen ajánlásnak. Ezennel megragadom az alkalmat és köszönöm szépen az építő jellegű, banánt érő hozzászólásodat.
nem. imdb 6.5 teljesen reális, egyszer meg lehet nézni, de másnapra elfelejti az ember.miro. írta:Viszont kérdésem lenne felétek,estére terveztem a Lány a vonaton c. filmet.
Érdemes egy vasárnap estét rászánni?
Igen. A főszereplő végig egy zavarodott nőt fog alakítani (nagyon jól), a végén lesznek benne jókora csavarok, igazi dráma a köbön, jó választásmiro. írta:Máshogy látjuk akkor..![]()
Viszont kérdésem lenne felétek,estére terveztem a Lány a vonaton c. filmet.
Érdemes egy vasárnap estét rászánni?
Szerintem sehol nem írtam, hogy teljesen ismeretlen vadiúj felfedezést ajánlok kiskomaS.Agüero írta:A filmeseknek már szerintem ezek megvoltak.
Viszont végre nem egy kaszabolós, mindenkit kinyírok a legdurvább módon, úgy, hogy hirtelen előugrok egy fülsiketítő zenére, hanem egy új körítést kapott. Hasonlóan újnak éreztem a Valami követ című "horrort" is.miro. írta:Vaksötét
Nyilvan csak szubjektiv a velemenyem,de nem is neveznem horrorfilmnek..S.Agüero írta:Szerintem rohadt jó kis horrorfilm volt.
miro. írta:Vaksötét
A trailer alapján többet vártam,de igazából semmi extra nem volt,(ami talán annyira nem is várható el egy ilyen sztorirol,) viszont elképesztően vontatott volt..
Sose többet Vaksötét.
nekem csak ezzel az agyonsötéteffektezett cuccból van elegem...főleg hogy tudják, hogy szinte kizárólag 3dben vetítik, ami még sötétít rajta pár árnyalatot....nem értem.
Ne ítélj túl gyorsan, akár mindegyiknek megfelelhet.visca el barca írta: nehezen tudom eldönteni, hogy ez az életszagú, egyszerű, szerethető, vagy az aranyos kategóriába tartozik
nehezen tudom eldönteni, hogy ez az életszagú, egyszerű, szerethető, vagy az aranyos kategóriába tartozik a 4-5-6-7.000-et meg a szavazatok számára értettem nem az átlagraP.U.Y.O.L. írta:Alien tamponvisca el barca írta: ismeretlen(ebb) filmeket vadászom, aminek imdb-n sincs 5-6-7000-nél több szavazata![]()
Garantáltan Imdb 4-es alatt van és annyira nem is ismert. (Nem, nem láttam, de a trailer alapján ígéretes... )
Alien tamponvisca el barca írta: ismeretlen(ebb) filmeket vadászom, aminek imdb-n sincs 5-6-7000-nél több szavazata
nem rossz indulatból írom, de látszik, hogy nem "ismersz"MatsMessi írta:szia.
Életrevalók,A nővérem húga. Ja és még az abszolút kedvencem ebben a témában a Bakancslista. Az a film nálam top5.
Gondoltam hogy ezzel itt egyedül leszek, bár az ismerőseim közt sokan szerették a harmadikat is.csababarca írta:na ezt sem hallottam még senkitől, pedig fórumoztam is a sorozat idejében, elég sok helyen, de a harmadikat kb senki nem szerette...mármint jónak tartották azt is, de az első két évadhoz nem mérhető.Nero. írta: Prison Break csak 23. pff.... Harmadik évadnál komolyabb nincs!
Szerintem sem, bár élveztem egyébként mindegyik évadot.