Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tényleg. elszabtam...Los Banditos írta:Ez sajna nem az, de azért kössz!![]()
california dreaming az eredeti zene. valaki feldolgozta, tán global dj,vgy mi a rák. írd be, hogy cal dreaming és tuti kidob valamit.Los Banditos írta:Srácok,
Már megint keresek egy zenét és csak nagyon kevés infot tudok róla.Szerintem Techno - ilyen tucc-tucc - az elején sorol fel városokat, amikor megy a Techno (London, Tokyo, Berlin, Chicago, meg még egy párat, de nem ilyen sorrendben) aztán pedig egy régi lassú dalt nyom be, ami ilyen inkánn szomorkás és egy férfi énekel benne. "In the street, sometimes vicse..." Valahogy így kezdődik, de ez csak halandzsa valószínűleg, amit most leírtam.
Szóval egy remix lesz. Aki tud segíteni azt erősen csókoltatom!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rAA45b805nAZsolti írta:segíccsetek lécci
van egy kilpp,amiben egy feka csávó van,meg egy csomó jóféle bige,és jégkrémet csócsálnak,meg fürdőrucikban vannak és ilyen elég retro stílusú az egész...na annak a klippnek kellene nekem az előadója meg a nóta címe...![]()
Hát a szám egy feldolgozás, az elkövetőt ne kérdezd, de az eredetit itt letölthetedRoniee21 írta:nekem senki sem segit???![]()
A címe pedig The Kids Aren't AlrightZsolti írta:Offspring,americana album,hármas nóta..csak így tudom bocs..![]()
De lehet nem a hármas,de tuti,hogy az Americanan van..
Ha minden igaz a második ez a szám volt:ozsimiki írta:Főoldalon lévő videóból kellene a két szám előadója,címe![]()
![]()
Első szerintem a Szikla című film zenéje,többet nemtudok róla....
És megköszönném,ha vki fel is töltené őket![]()
Előre is Thanx a lelkes,segítőkész kollegának![]()
![]()