Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm, egyenlőre elégsjay írta:
...
Sodró LendületFtcSikiHun írta:Köszönöm, nyugodtan jöhet még pár, mert ezek közül már kettőt láttamsjay írta:
Másnaposok
Fúrófej Taylor
Spanom Csaja
Ha még kell, akkor írj, tudok párat
Az se gyengerszergej írta:Számomra a legjobb, amikor kirajzolódik Ukrajna térképe, és fel akarja szívni, LEGJOBB!!!
Köszönöm, nyugodtan jöhet még pár, mert ezek közül már kettőt láttamsjay írta:
Másnaposok
Fúrófej Taylor
Spanom Csaja
Ha még kell, akkor írj, tudok párat
MásnaposokFtcSikiHun írta:Sziasztok, két segítséget kérnék.
2. Tudnátok ajánlani egy pár nem túl régi vígjátékot így őszi szünetre?![]()
Előre is köszönöm
A kiskrapek visszavágFtcSikiHun írta:Sziasztok, két segítséget kérnék.
1. Valaki tudja, hogy melyik az a film, amiben egy tinisrác szerepel van két barátja, és a suliban mindenki szivatja. Aztán kiderül, hogy elköltöznek, ezért minden rosszat csinál a suliban, a tanárokkal és a diákokkal is. Utána meg mégsem költöznek el. Valami ilyesmi a film lényege. Remélem valaki tud segíteni.
Azért az se rossz, amikor elkapja Ethan Hawk és megmondja neki, hogy miért fogják mindjárt szabadon engedni!L.Messi 10 írta:Én nemrég láttam először (15 évesen...) de azóta már ez a 4. alkalom hogy megnézem. Nagyon megfogott ez a film.
A legjobban az tetszik amikor lezuhan a repülő és széthordják a cumót a kis feketék.
Én nemrég láttam először (15 évesen...) de azóta már ez a 4. alkalom hogy megnézem. Nagyon megfogott ez a film.P.U.Y.O.L. írta:Ha van olyan emberszabású, aki még nem látta, annak kötelező!L.Messi 10 írta:RTL Klub - Fegyvernepper
Jó szórakozást!
Ha van olyan emberszabású, aki még nem látta, annak kötelező!L.Messi 10 írta:RTL Klub - Fegyvernepper
Jó szórakozást!
van hozzá már időzített sub a megszokott oldalakonlui1698 írta:Értem, de most nézem, hogy már elindítottam a letöltést és már lent is van az eredeti nyelvű dvdrip, szóval most már azt lesem meg. Aztán, ha hülye vagyok és nem értem meg a filmet akkor jöhet magyarul.Fecooo írta:sztem ennek a filmnek jó lett a szinkronja, így merem ajánlani, de ízlések és pofonok
persze sok filmet/sorozatot nézek én is felirattal, de vannak kivételek, ahol nincs baj a magyar nyelvvel
Értem, de most nézem, hogy már elindítottam a letöltést és már lent is van az eredeti nyelvű dvdrip, szóval most már azt lesem meg. Aztán, ha hülye vagyok és nem értem meg a filmet akkor jöhet magyarul.Fecooo írta:sztem ennek a filmnek jó lett a szinkronja, így merem ajánlani, de ízlések és pofonok
persze sok filmet/sorozatot nézek én is felirattal, de vannak kivételek, ahol nincs baj a magyar nyelvvel
És melyik "bérkelő hír" a jobb.Fecooo írta:Breaking News updated:Ilúvatar írta:BREAKING NEWS!!!
Inception.DVDRiP.XviD-ARROW
Eredet.iNT.CUSTOM.DVDRip.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB
Kerülöm a szinkronos filmeket. Eredeti hanggal sokkal jobban átjön a fíling. Minden filmnél.Fecooo írta:Breaking News updated:Ilúvatar írta:BREAKING NEWS!!!
Inception.DVDRiP.XviD-ARROW
Eredet.iNT.CUSTOM.DVDRip.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB