Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Breaking News updated:Ilúvatar írta:BREAKING NEWS!!!
Inception.DVDRiP.XviD-ARROW
A linket köszi, de az alap filmek megvannak, vmi ismeretlen, qvajó cuccra gondolok. Felsorolhatnám mire gondolok, de nem jutnak eszembe a címek, tudom így nehéz ajánlanivisca el barca írta:
Invincible
Any Given Sunday
Invictus
Hirtelen ennyi ami eszembe jutott és kumma jó.
amugy itt egy link amin csak ilyen filmek vannak.
http://www.alibris.com/search/movies/ge ... ts%20Drama
Invinciblerszergej írta:Egy kis lemaradás: The Express (2008-as film)
Számomra tökéletes film, ez most átjött![]()
Kihangsúlyozom, NEKEM 10/10. Imádom a sportos drámát, meg a hasonlóakat.
Az ilyen filmekből jöhet sok, és kérek címeket is, kosssz előre is!!!
Magyarul decemberre várható,igaz?Ilúvatar írta:BREAKING NEWS!!!
Inception.DVDRiP.XviD-ARROW
Teljesen egyetértek veled. Ritka sz.r a film.kennyke04 írta:ugye ez az a film amikor napfénnyel változtatják vissza magukat? mert nekem csak ennyi a véleményem erről meg a társairól: Vampires SuckFecooo írta:lehet, h volt már szó róla, de most néztem meg a Daybreakers-t.![]()
Bocs, de a klasszikusok meggyalázása ez a szemét is
ugye ez az a film amikor napfénnyel változtatják vissza magukat? mert nekem csak ennyi a véleményem erről meg a társairól: Vampires SuckFecooo írta:lehet, h volt már szó róla, de most néztem meg a Daybreakers-t.
Ezek tényleg nagyon jók, én is ajánlom.Zaen írta:Amit még ajánlok:Véres gyémánt
Amerikai história X (szvsz. legjobb rasszizmusról szóló film)
Ha már ennyire tetszenek a Stephen King adaptációk, akkor tudom ajánlani még a Tortúrát, a Titkos ablakot, vagy akár a Ragyogást, bár az utóbbi inkább horror, és szerintem könyvben sokkal jobb (mint általában az összes Stephen King adaptáció...), de már Jack Nicholson színészi játéka miatt is érdemes megnézni.zola8787 írta:Köszi szépen a válaszolóknak: miihii , visca el barca , P.U.Y.O.L. , Zaen , soadroli![]()
Zaen: elírtam a címét, bocsi XD
Halálsoront láttam, azon a filmen is bekönnyeztem, egyik kedvenc "sírós" filmem, másik az Óriás.
Akkor ezeket fogom megnézni: Hét élet, Hideghegy, Tűz óceánjához.
Mégegyszer köszi !
A tökéletes trükk - szerintem óriási film (nálam 10/10)nagyi írta:Üdv. Valaki tudna ajánlani valami jó thriller/krimi/horror filmet? Pl. Hannibal összes, Törés etc. Kössz előre is.
Adom.P.U.Y.O.L. írta:Kick-Ass 10/5
Nem kerül be a filmtörténelem legnagyobbjai közé, viszont legalább egyáltalán nem volt jó. Egyszer meg lehet nézni. Talán az egyetlen pozitívum a harcjelenetek koreográfiája...
Törvénytisztelő polgár.nagyi írta:Üdv. Valaki tudna ajánlani valami jó thriller/krimi/horror filmet? Pl. Hannibal összes, Törés etc. Kössz előre is.
Eltekintve a csaj magyar hangjától, szerintem egész jó kis horror. Egyszer mindenképp megéri megnézni.soadroli írta:Így van, paranormal activity egy nagy f.os. A motel meg az egyik kedvencem, a sziklák szeme is. Ezek ajnánlósak![]()
A Nem fogadott hívás jó movie
Ha már Mostohaapa, akkor ajánlom Az árva c. filmet, bár az előbbi is jó film, de szerintem Az árva talán még jobb.Fernando írta:Nézd meg a Mostohaapa c. filmet. Nekem bejött. Thriller féleség.nagyi írta:Üdv. Valaki tudna ajánlani valami jó thriller/krimi/horror filmet? Pl. Hannibal összes, Törés etc. Kössz előre is.
Nézd meg a Mostohaapa c. filmet. Nekem bejött. Thriller féleség.nagyi írta:Üdv. Valaki tudna ajánlani valami jó thriller/krimi/horror filmet? Pl. Hannibal összes, Törés etc. Kössz előre is.