Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
na szép az én véleményem már nem is érdekelFecooo írta:
Charlie, ha megnézted a részt, leírnád a saját véleményed? hátha te többet értettél meg...
inkább a miihii általá ajánlott két film -habár a nagyfiúk se volt egy régi jó Adam Sandler-es film -, de a Get Him to the Greek +Pancserpolice nagy szutykok -bocs akinek tetszett, de nekem ezek túl retardáltak voltak.miihii írta:Idén nem túl sok jó vígjátékkal találkoztam,ezek közül kettőt merek ajánlani:Game90 írta:Valaki?Game90 írta:Amúgy mostanában nagyon leálltam a filmnézéssel, tudnátok ajánlani 2010-es vígjátékokat?![]()
Nagyfiúk (Grown Ups)
Két kopper (Cop Out)
Get Him to the GreekGame90 írta:Valaki?Game90 írta:Amúgy mostanában nagyon leálltam a filmnézéssel, tudnátok ajánlani 2010-es vígjátékokat?![]()
Idén nem túl sok jó vígjátékkal találkoztam,ezek közül kettőt merek ajánlani:Game90 írta:Valaki?Game90 írta:Amúgy mostanában nagyon leálltam a filmnézéssel, tudnátok ajánlani 2010-es vígjátékokat?![]()
Kétségtelenül hagytak benne nyitott kiskapukat, de nekem többek között pont ezért tetszett. Én imádom azokat a filmeket, amik nem "szájbarágósak"..... (amúgy azt nem hinném, hogy ne lett volna beteg, mert amikor ráébredt arra, hogy mi történt a családjával, ott szembesült a valósággal és ezt nem nagyon lehet másképp értelmezni, minthogy ténylegesen kreált magának egy álomvilágot)Fecooo írta:a Viharsziget érdekes állatfaja a filmeknek, mert azzal, h a végén megmutatták a világítótornyot, óhatatlanul is megszellőztették, h Leo esetleg mégse volt beteg, hanem valóban kísérleteztek ott emberekkel...
mi van, ha valóban igaz volt az egész és csak a kísérletezés eredménye volt a hamis emlékek? megnéztem 2x a filmet anno magyarul, és nem tudtam kizárni ezt a lehetőséget... bár lehet, h csak nekem jött le így a vége
A végén, az utolsó pár mondat mindent megmagyaráz. Amikor a lépcsőn ülnek a dokival és elkezd megint úgy beszélni, mintha visszaesett volna a képzelt világába, ott van egy mondat, ami mindent megmagyaráz. Sajnos nem mostanában láttam, de valami ilyesmi: "inkább halok meg, minthogy szörnyként éljek"! (korábban feltett neki egy ilyen kérdést az öreg doki...) Ez tulajdonképpen meg is magyarázza, hogy meggyógyult, de nem akart együtt élni az igazsággal, mert túl fájdalmas volt az...albicelesteX írta:Igazából vagy túl fáradt voltam hozzá,vagy túl hülye,de nem tudnám most megmondani,hogy kinek volt igaza.![]()
Igazából vagy túl fáradt voltam hozzá,vagy túl hülye,de nem tudnám most megmondani,hogy kinek volt igaza.P.U.Y.O.L. írta:Nem tetszett a film vagy nem értetted? (amúgy szerintem 10/10)albicelesteX írta:Megnéztem a Viharsziget című ?filmet?Igazából nem tudom hová tenni...most úgy keltem fel az ágyból,hogy 2 órás cumi volt számomra.Most akkor mi is van?
Szerk: Ozsi, ezzel én is így vagyok. Nem is tudom, mikor néztem meg utoljára filmet a TV-ben...
Szerk 2: Jonah Hex 10/5. Egyszer meg lehetett nézni, de túl mély nyomot nem hagyott bennem.
Valaki?Game90 írta:Amúgy mostanában nagyon leálltam a filmnézéssel, tudnátok ajánlani 2010-es vígjátékokat?
Én se tudom mit néztem ezelőtt utoljára a Tv-ben!Ma már mindent fel lehet lelni az interneten!Én is csak kapcsolni akartam épp a Sport 1re át, de 43 helyett 44-t ütöttem be, s lőn Philadelphia!De ettől függetlenül szégyen gyalázat, hogy ha az ember végig akar nézni egy 90 perces filmet több mint 2 órát kell üldögéljen, mert tényleg baromi fontos hogy "Ön kinél Bankol....."ozsimiki írta:nekem az ajánlók, netes műsorújságok csak emlékeztetőre jók, azaz pl most emlékeztettek erre a remekműre, előkeresem szépen,és beteszem majd a dvd-be. Vagy ha olyan van ami véletlenül nincs meg,és látom,h ment a tvben,akkor inkább leszedem és megnézem holnap (már ha megjött hozzá a kedvem). Szerintem nincs olyan film amit megnéznék tvben, inkább egyben.Bob_Marley írta:
A Viasat 3 meg be*****, nem hiszem el, hogy 21 30tól nézem kb a Philadelphiát és az 5ik vagy 6ik reklámszünet van!Ez már több mint felháborító......
Nem tetszett a film vagy nem értetted? (amúgy szerintem 10/10)albicelesteX írta:Megnéztem a Viharsziget című ?filmet?Igazából nem tudom hová tenni...most úgy keltem fel az ágyból,hogy 2 órás cumi volt számomra.Most akkor mi is van?
nekem az ajánlók, netes műsorújságok csak emlékeztetőre jók, azaz pl most emlékeztettek erre a remekműre, előkeresem szépen,és beteszem majd a dvd-be. Vagy ha olyan van ami véletlenül nincs meg,és látom,h ment a tvben,akkor inkább leszedem és megnézem holnap (már ha megjött hozzá a kedvem). Szerintem nincs olyan film amit megnéznék tvben, inkább egyben.Bob_Marley írta:
A Viasat 3 meg be*****, nem hiszem el, hogy 21 30tól nézem kb a Philadelphiát és az 5ik vagy 6ik reklámszünet van!Ez már több mint felháborító......
Atya Isten...kb ez sokkoltFecooo írta:döbbenetes, h a kemoterápia alig pár hónap alatt mennyire képes leamortizálni az embert...![]()
Michael Douglas manapság...
Nekem is. Annyiban hasonlít a Számkivetetthez, hogy ezt is Hanks papa viszi a hátán, ha nem lenne a film se lenne olyan jó.Fernando írta:Ha már Tom Hanks. Szeretem ezeket a filmeket amiket írtatok, de akármennyire lehúzták, nekem a Terminal is bejött.![]()
Asszem egy filmes oldalon olvastam anno, hogy a Számkivetett egy rohadt nagy FedEx-Wilson reklám.kurdt írta:Megjegyzem, a Számkivetett szerintem egy fájóan túlértékelt film.