Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
RoscoLos Banditos írta:Tényleg nagyon jó a zenéje is.![]()
Rosco 4ever!![]()
Igen, ma is volt az RTL-enKralo írta:Az tényleg egy jó sorozat. Újra adja valamelyik csati, hogy téma lett?
Ezért is osztogatnak Pop/Rock kategóriában díjakat, mert az már egy új stílusnak számít.Game90 írta: Nagyon nem értek az ilyen zenékhez, de mintha mostanában eléggé öszemosódott volna a rock-popamiket így nyomatnak a tv-k, úgy vettem észre
![]()
Nagyon nem értek az ilyen zenékhez, de mintha mostanában eléggé öszemosódott volna a rock-popantiimperialista írta:Valszeg azért tetszenek, mert az Amerikai Pitében nagyrészt popzene megy. Bár ilyen lenne a mi popzenénk is...
Kösz, nem kell, már megszereztem tőlük elég sok számot.antiimperialista írta:Megint nem tévedtél, nagyon szeretem a Sum 41-t. Az első albumuk megvan, feltöltsem? jó az ízlésed, mondtam már?Zozzy 5 írta:Kösz Anti!![]()
Egyébként találtam egy újjab jó kis együttest, Sum 41. Ha van kedved, hallgasd meg őket is![]()
Valszeg azért tetszenek, mert az Amerikai Pitében nagyrészt popzene megy. Bár ilyen lenne a mi popzenénk is...Game90 írta:Nem vagyok oda a rock zenéért, de amik az Amerikai Pitében mennek, azok egész elviselhetőek![]()
A kedvencem belőle:
Offspring
Megint nem tévedtél, nagyon szeretem a Sum 41-t. Az első albumuk megvan, feltöltsem? jó az ízlésed, mondtam már?Zozzy 5 írta:Kösz Anti!![]()
Egyébként találtam egy újjab jó kis együttest, Sum 41. Ha van kedved, hallgasd meg őket is
Nem vagyok oda a rock zenéért, de amik az Amerikai Pitében mennek, azok egész elviselhetőekantiimperialista írta:A First Date-et már megkaptad, de itt egy kis extra (ha szereted az Amerikai Pitét, ismerős lesz)![]()
Blink 182 - What's My Age AgainZozzy 5 írta:Ezúttal 3 számot szeretnék tőletek kérni:
Blink 182 - All the small things.
Blink 182 - First date.
Blink 182 - What's my age again?
Előre is kösz.
Na akkor:Zozzy 5 írta:Na Anti, utánnanéztem a dolgoknak, össze is állítottam egy kisebb kívánságlistát![]()
Baby, come on, a Plus 44től.
Angels and Airwavestől a The Adventure.
---------| |---------------: The war(ez macskaköröm)
Blink - Rock Show.
A Plus 44 már egy kicsit kemény nekem, anynira nem vagyok punkDe a Baby, come...című számok elég jó.
Kösz amit feltöltessz.
Kicsit RAJ!!!Game90 írta:Tehettem volna a Humor topicba is. Egyik nap erre a számra keltem fel, ez szólt a tv-ből:
http://www.youtube.com/watch?v=_oMjYnlhqaM
Értemantiimperialista írta:Ja. The Tom, Mark and Travis Show a címe. Az Enema of State-en és az azelőtti albumaikon alapul, szóval a First Date, Rock Show, stb. nincsenek rajta, de így is nagyon jó!Zozzy 5 írta:Melyik előadótól? Blink?
A Plus 44 tényleg elég punkos, egy érdekesség: A dobos, Travis (a Blinkben is ő volt) annyira verte a dobot a When Your Heart Stops Beating klipjének forgatásán, hogy eltört a kezeDe általában aki a Blinket szereti, őket is. Kicsit más, de meg lehet szokni. Az AVA - Angels and Airwaves - pedig egészen más, valszeg ezért is ment szét a Blink, mert Tom (AVA) és Mark (Plus 44) egészen más irányba akartak továbbmenni.
Ja. The Tom, Mark and Travis Show a címe. Az Enema of State-en és az azelőtti albumaikon alapul, szóval a First Date, Rock Show, stb. nincsenek rajta, de így is nagyon jó!Zozzy 5 írta:Melyik előadótól? Blink?
Te, vazz, mivel debreceni vagy, akár tudok neked cd-t is vinni, ha gondolod! Egy jó kis koncertalbumZozzy 5 írta:Ok, köszi, utánnanézek![]()
Ok, köszi, utánnanézekantiimperialista írta:Vááááá!!! Ezek jók! Próbáld még a Mutt, Rock Show, Feeling This című számokat! Ha kellenek, feltöltöm.Zozzy 5 írta:Ezúttal 3 számot szeretnék tőletek kérni:
Blink 182 - All the small things.
Blink 182 - First date.
Blink 182 - What's my age again?
Előre is kösz.
Aztán hallgass Angels and Airwaves-t (pl. The War) és Plus 44-t (pl. When Your Heart Stops Beating)! Ezek a blinkes srácok új bandái.