Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.11.04. 14:47:31

S.Agüero írta: szval nekem marad a VV az Xfaktor :D
nekem a bioritmusomat nyugtatja+jókat röhögök :D
erre aztán büszke lehetsz :roll:

mindegy, nem szólok bele.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MatyiG
Adminisztrátor

2011.11.04. 14:43:42

Én ezeket a műsorokat nem igazán szoktam nézni, mert elalszom rajtuk mindig. :D
szval nekem marad a VV az Xfaktor, Barátok közt meg ha néha van 1 jó film. :D
tudom mindenki szidja ezeket a műsorokat, viszont nekem a bioritmusomat nyugtatja+jókat röhögök :D
d
Entrenador del Barça

2011.11.04. 14:38:19

Talpraesettnek kell lenni az orvosi rendelőkben, ez a helyzet. Nagy tévedés, hogy a hálapénzzel lehet jó eredményt érni, az sem árt, sőt, sok esetben segít, de igazából egyfajta jó értelemben vett erőszakosság kell hozzá. Az orvost kérdésekkel bombázni, mert nem magyarázza el. Beteg apámat kísértem vizsgálatokra, nem egy esetben az orvos annyival intézte el, hogy kiküldte (!) a papírt. Külön kellett hadakoznom az asszistenssel, hogy ugyan már pár szóban elmagyarázhatná a doki, hogy mi az, mit kell tenni ezzel kapcsolatban stb. És megérte, mert RENGETEG fontos dolgot tudtam meg, amit máshonnan nem tudtam volna. Persze megértem őt is, mert ideje az nincs, túlterhelt, alulfizetett (már amelyik persze), de mi pedig gyógyulni szerettünk volna. Vagy: rossz időpontot írtak a vizsgálatra a papírra. Ha nem figyelek oda a franc tudja hogy keveredünk el időben... olyan is volt, hogy a papírra fel volt írva két szám valahova csak úgy. Visszamentem megkérdezni: mi az? Hát kiderült, hogy a október X-én el kell menni Y órára a Z utcában a C épületbe erre és erre a vizsgálatra. Mindezt az információt két kétjegyű, kézzel a margóra firkált számmal kódolta le a doki. Amikor nagymamám a kórházban feküdt törött lábbal kapta nővér-orvos a borítékot, változott valami az ellátásban? Nem. Nagymamám szerint igen - kedvesebben köszöntek.

Szóval erőszakosnak kell lenni, kérdezni, odafigyelni, utánaolvasni és a beteg embert MINDIG kísérni, mert a sebezhetőségét néha tudatosan, olykor tudat alatt, de kihasználhatják.
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.04. 14:20:23

shutterisland írta:
soadroli írta:Vegyetek be engem is, engem is :lol:
Amúgy mennyi finomságot hoztak nektek a Spookyk? :D
porték topicban ott a profilom, onnan meg megtalálod a csoportom is. :)

Tocy, te vagy az, aki egy hölggyel van a profilképen ? akkor visszaigazoltam :D
igen, én lennék :D Amúgy a csoportot nem látom...

Ezeken az orvostudományos dolgokon mindig ledöbbenek, pedig nagyfater kezeléséért is odaadják mamámék a nyugdíjukat hálapénzként...aztán még mindig nem egészséges...lassan 3 éve.
daffy
Madridista

2011.11.04. 14:09:16

d írta: És arra az a megoldás, hogy nem készül föl, megalázza a beszélgetőpartnerét (és önmagát is mellesleg), szarik az egészbe?
Én is kapok néha olyan melót, ami nem annyira tetszik, de megcsinálom. Fábry pedig nulla energiát fektet a műsorába, régebben én is néztem, de pont ezek miatt hagytam abba.
ez jogos,de olykor megértem. ezt egy beszólásnak szoktam tekinteni a vezetésnek és a nézőknek egyaránt,mondván hogy "ez kell nektek ti hülyék?"
d
Entrenador del Barça

2011.11.04. 14:07:07

daffy írta:
ozsimiki írta:Na meg Sanyi is magasról szharik rájuk, sokakat nem is ismert, látszott is a műsorokban,de azon is lehetett röhögni, épp ezért :D
én néha komolyan sajnálom,mert hatalmas koponyának tartom és szomorú,hogy ilyen arcokkal kellene beszélgetnie
És arra az a megoldás, hogy nem készül föl, megalázza a beszélgetőpartnerét (és önmagát is mellesleg), szarik az egészbe?
Én is kapok néha olyan melót, ami nem annyira tetszik, de megcsinálom. Fábry pedig nulla energiát fektet a műsorába, régebben én is néztem, de pont ezek miatt hagytam abba.
daffy
Madridista

2011.11.04. 14:02:14

ozsimiki írta:Na meg Sanyi is magasról szharik rájuk, sokakat nem is ismert, látszott is a műsorokban,de azon is lehetett röhögni, épp ezért :D
én néha komolyan sajnálom,mert hatalmas koponyának tartom és szomorú,hogy ilyen arcokkal kellene beszélgetnie
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.04. 14:00:48

Na meg Sanyi is magasról szharik rájuk, sokakat nem is ismert, látszott is a műsorokban,de azon is lehetett röhögni, épp ezért :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2011.11.04. 13:50:53

lui1698 írta:Fábry évek óta kiégett, legalább is szerintem.
Anno mindig végig néztem, aztán már csak dizájn centerig meg az elejét, hátha mond pár jó viccet, de mostanában már azt se nézem...
szerintem csak nem tudnak újat mutatni. mindenki volt már a műsorban,ilyen vv kisfszomat hívnak bele,akkor elhiszem,hogy nem tud vele mit kezdeni. akár másodszor is jöhetnének az értelmes vendégek. bodrogi gyula,frei,stb elnézném őket hétről-hétre is,csak kis országunk erre nem vevő. ha a vv-t nézi mindenki,akkor onnan kell hívni valakit,csak általában beszélni sem tudnak,így a helyzet nem túl rózsás
messibarca
Jugador d'estrella

2011.11.04. 13:47:23

daffy írta:
messibarca írta: Huhh...most megnyugodtam :o :)
Már csak arra vagyok kíváncsi ,h mit ért a megújulás alatt a Fábry showal kapcsolatban ? Rem. nem valami csili-vili mai köntösbe akarják rakni a műsort az nagyon nem tetszene a legjobb az volna ha minden maradna így ahogy van ! :)
én úgy tudom,hogy teljesen megújítják. más műsorsávba kerül,lerövidítik,szóval kb egy új műsort várok :cry:
A lehető legrosszabb :x :( Remélem azért fábry marad a régi a megszokott humor bonbonjaival és humor labdacsaival együtt :D
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
lui1698
Llegenda del Barça

2011.11.04. 13:46:02

daffy írta:
Már csak arra vagyok kíváncsi ,h mit ért a megújulás alatt a Fábry showal kapcsolatban ? Rem. nem valami csili-vili mai köntösbe akarják rakni a műsort az nagyon nem tetszene a legjobb az volna ha minden maradna így ahogy van ! :)
én úgy tudom,hogy teljesen megújítják. más műsorsávba kerül,lerövidítik,szóval kb egy új műsort várok :cry:
Fábry évek óta kiégett, legalább is szerintem.
Anno mindig végig néztem, aztán már csak dizájn centerig meg az elejét, hátha mond pár jó viccet, de mostanában már azt se nézem...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2011.11.04. 13:43:25

messibarca
Jugador d'estrella

2011.11.04. 13:40:12

ozsimiki írta: szerk:

A szünetelő Fábry show-val kapcsolatban Kolosi Péter elmondta, hogy a hírekkel ellentétben egyáltalán nem volt veszélyben a műsor, ugyanakkor jelenleg is folyik a show teljes átalakítása. Azt viszont, hogy mikor kerül adásba a megújult Fábry-show, nem árulta el, mint mondta, időben tájékoztatni fogják a közvéleményt.

A programigazgató cáfolta a Heti hetes megszűnésének hírét is, mint mondta, ezt csak a sajtó terjeszti, „soha nem volt szó erről, a műsor hozza azokat a számokat, amiket a csatorna elvár tőle. Amikor a Frizbivel szemben megy, mindig győztesen kerül ki, és csak a nagy közönségsikernek számító filmekkel szemben marad alul”

http://gondola.hu/cikkek/78424-Marad_a_ ... lubon.html

azért nincs nagy vész :)
Huhh...most megnyugodtam :o :)
Kép
daffy
Madridista

2011.11.04. 13:32:52

ozsimiki írta:Nem értem miért szüntetnék be a heti hetest, így is magasan veri a frizbit pl.

Fábrynak sem így kellene távoznia,hanem egy szép záróshowwal...mert ez így elég derült égből...biztos összebalhézott valakivel.

több mint 200adás után az nem szép így...

azért remélem legalább a hetesek folytatják.

szerk:

A szünetelő Fábry show-val kapcsolatban Kolosi Péter elmondta, hogy a hírekkel ellentétben egyáltalán nem volt veszélyben a műsor, ugyanakkor jelenleg is folyik a show teljes átalakítása. Azt viszont, hogy mikor kerül adásba a megújult Fábry-show, nem árulta el, mint mondta, időben tájékoztatni fogják a közvéleményt.

A programigazgató cáfolta a Heti hetes megszűnésének hírét is, mint mondta, ezt csak a sajtó terjeszti, „soha nem volt szó erről, a műsor hozza azokat a számokat, amiket a csatorna elvár tőle. Amikor a Frizbivel szemben megy, mindig győztesen kerül ki, és csak a nagy közönségsikernek számító filmekkel szemben marad alul”

kicsit megnyugtató,de olvastam már olyat,hogy a díszletek kész vannak,csak nem kezdték el forgatnia showt.
azt belátom,hogy fábryval néha elszalad a ló és ellaposodik a műsor,de számomra még így is színvonalon felüli a csatornán. rengetegen nézik,nem értem,hogy miért kéne babrálni vele. egyébként múltkor hallottam,hogy hernádiék 1-1 heti hetes felvételéért 600.000 földi kreditet kapnak. az azért nem piskóta.

off: hol lehet venni porszűrő fehér maszkot? amikben a biciklisek is csapatnak
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.04. 13:26:22

Nem értem miért szüntetnék be a heti hetest, így is magasan veri a frizbit pl.

Fábrynak sem így kellene távoznia,hanem egy szép záróshowwal...mert ez így elég derült égből...biztos összebalhézott valakivel.

több mint 200adás után az nem szép így...

azért remélem legalább a hetesek folytatják.

szerk:

Kép
daffy
Madridista

2011.11.04. 13:24:12

ozsimiki írta: azért mert "hülye" politikus szemmel nézed.

ha csak röhögni akarsz, tökéletes a heti hetes.

amúgy ez biztos?
szerintem még nem, bár Fábry ilyenkor már menni szokott.

ezek alap műsorok az rtlen,és mind3at követem is, ahogy írta daffy, arra az 1-1,5órára tökéletes kikapcs.

amúgy tv2-n már évek óta 1db műsort sem nézek,ott már rég nincs jó, rtl kenterbe veri.
a nézők,akik a show felvételére vettek jegyet,már visszakapták a pénzüket. fábry egyes hírek szerint az m1-hez szerződik(vagy nem tudom ők hogy nevezik). ezt az m1 nem cáfolta,hanem egyelőre nem kíván nyilatkozni róla. kolosi sem cáfolta azt,hogy januártól nem lesz heti hetes,azt mondta,majd idejében eldől,de nem biztos a heti hetes jövője. szóval semmi bíztató
Az F1-et az m1 fogja adni. Wink
köszönöm
csaNii'
Jugador del Barça

2011.11.04. 13:14:04

daffy írta:
barca99 írta:Ha nem olvasom, biztos nem tűnt volna fel. Csak Forma-1-et nézek az RTL-en, de ugye az is lehúzza a rolót az idény végén, már amiatt sem kapcsolok oda. Majd legfeljebb decemberben, ha leadják a Reszkessetek betörők!-et. :D
:shock: hova megy az f1?

más:
benneteket mennyiben érint a szmog?
nekem nagyon komoly porallergiám van,melyre csak a szteroidkúra lehetne jótékony hatással. semmi gyógyszer és semmi csoda nem segített. így ég a tüdőm,váladékozik a szemem,eldugul az orrom,kapar a torkom. van még valaki,aki ilyen szerencsétlen?
Az F1-et az m1 fogja adni. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.04. 13:05:52

Kalap1988 írta:
daffy írta:úgy tűnik,hogy januártól nem lesz heti hetes. se fábry,se heti hetes. még a showder klubot leveszik és soha nem is fogom nézni az rtl-t,mert semmi nem lesz rajta.
Megkönnyebbültem, na nem a Showder klub miatt :D A Heti Hetes szerintem kritikán aluli, mint ahogy a Fábry egyes momentumai is ( amellett, hogy mindkettőnek vannak értékelhető momentumai és nem ítélek el senkit, aki nézi, maximum véleményem van róla, főleg az előbbiről..)
azért mert "hülye" politikus szemmel nézed.

ha csak röhögni akarsz, tökéletes a heti hetes.

amúgy ez biztos?
szerintem még nem, bár Fábry ilyenkor már menni szokott.

ezek alap műsorok az rtlen,és mind3at követem is, ahogy írta daffy, arra az 1-1,5órára tökéletes kikapcs.

amúgy tv2-n már évek óta 1db műsort sem nézek,ott már rég nincs jó, rtl kenterbe veri.
Kép
daffy
Madridista

2011.11.04. 13:05:15

barca99 írta:Ha nem olvasom, biztos nem tűnt volna fel. Csak Forma-1-et nézek az RTL-en, de ugye az is lehúzza a rolót az idény végén, már amiatt sem kapcsolok oda. Majd legfeljebb decemberben, ha leadják a Reszkessetek betörők!-et. :D
:shock: hova megy az f1?

más:
benneteket mennyiben érint a szmog?
nekem nagyon komoly porallergiám van,melyre csak a szteroidkúra lehetne jótékony hatással. semmi gyógyszer és semmi csoda nem segített. így ég a tüdőm,váladékozik a szemem,eldugul az orrom,kapar a torkom. van még valaki,aki ilyen szerencsétlen?
barca99
Llegenda del Barça

2011.11.04. 12:08:17

Ha nem olvasom, biztos nem tűnt volna fel. Csak Forma-1-et nézek az RTL-en, de ugye az is lehúzza a rolót az idény végén, már amiatt sem kapcsolok oda. Majd legfeljebb decemberben, ha leadják a Reszkessetek betörők!-et. :D

Talán az origo-n olvastam nemrégiben, hogy szinte minden megszűnik az RTL-en, többek közt azok a műsorok is, aminek több közszolgálati funkciója volt, mint kereskedelmi (pl. XXI. század, Házon kívül). Tényleg csak a kőegyszerű, szórakoztató(?), nagy nézettségű műsorok fognak menni, tehát az éneklős-blikkeladó-kéthónapossztárgyár, és a valóságshowk fognak menni, mert erre van a legnagyobb igény. Persze évek alatt arra is rá lehet unni, kívánicsian várom Kolosi mikor fogja élő adásban . az anyját, hogy nézettség legyen.
messibarca
Jugador d'estrella

2011.11.04. 11:34:15

daffy írta:úgy tűnik,hogy januártól nem lesz heti hetes. se fábry,se heti hetes. még a showder klubot leveszik és soha nem is fogom nézni az rtl-t,mert semmi nem lesz rajta.
Ez már nem lehet igaz!! :x Semmi értékelhető nem lesz akkor az rtl klubbon csak a showder klub ,kb emiatt a három adás miatt voltam hajlandó a comedy centralról néha átkapcsolni az rtl-re a háromból kettő megszűnt/szűnik :cry:
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.11.04. 10:55:25

Nyilván, ezért is írtam, hogy nem ítélek el senkit. Én is a bele-belenéztem néha, bár főleg dühíteni magam, elég önsanyargató vagyok ilyen téren:D
Bár ez szakmai ártalom is :D
daffy
Madridista

2011.11.04. 10:52:33

Kalap1988 írta:
Megkönnyebbültem, na nem a Showder klub miatt :D A Heti Hetes szerintem kritikán aluli, mint ahogy a Fábry egyes momentumai is ( amellett, hogy mindkettőnek vannak értékelhető momentumai és nem ítélek el senkit, aki nézi, maximum véleményem van róla, főleg az előbbiről..)
én agyradír miatt nézem,néztem. tökéletesen tisztában vagyok a heti hetes hátrányaival,de nekem kellett az az 1 óra. fábry is sokkal jobb volt régen,de számomra még így is a többi műsor fölé nőt nézhetőségben
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.11.04. 10:49:32

daffy
Madridista

2011.11.04. 10:33:31

úgy tűnik,hogy januártól nem lesz heti hetes. se fábry,se heti hetes. még a showder klubot leveszik és soha nem is fogom nézni az rtl-t,mert semmi nem lesz rajta.
Válasz küldése