Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
S.Agüero írta:becoptam, mert ugye 97-ben születtem és nem adott italt mert nem vagyok 18.![]()
ezt még nem láttam, ez is ott van a szeren.
Pont ma voltunk Pesten anyumékkal a Szent Rókus kórházban / nyócker / és mint vidéki jány, nem éreztem semmi különbséget az 1 milliós főváros és a mi szeretett 13 ezer lelket számláló vidéki kisvárosunk levegője között, hacsak annyit nem, hogy Pesten legalább nem borítja az utcát elviselhetetlen füstszag is még plusszban, mert nálunk aztán amúgy jó vidékiesen minden - de minden éghetőt rádobnak a tűzre, aztán bűzlik az egész város, mivel a gázárak miatt sokan visszaálltak a szilárd tüzelőre / nem mintha egy fuvar fa sokkal olcsóbb lenne /daffy írta:
más:
benneteket mennyiben érint a szmog?
nekem nagyon komoly porallergiám van,melyre csak a szteroidkúra lehetne jótékony hatással. semmi gyógyszer és semmi csoda nem segített. így ég a tüdőm,váladékozik a szemem,eldugul az orrom,kapar a torkom. van még valaki,aki ilyen szerencsétlen?
Muhahasjd írta:Szerintem a többi emo is így van ezzelsoadroli írta:Hát én szórakozásképp inkább felvágnám az ereimet, mint hogy BK-t és VV-t nézzek
Szerintem a többi emo is így van ezzelsoadroli írta:Hát én szórakozásképp inkább felvágnám az ereimet, mint hogy BK-t és VV-t nézzek
Elején én is néztem, de mióta szóba került stohl buci, keresztes ildikó 10 percig sírt (ppont annál a résznél kapcsoltam oda), és ördög nóri feje, és stílusa egyre idegesítőbb, inkább elkapcsolok valami másra, vagy kikapcsolom a tvt. Már csak meccseket, Barátok köztöt, Showder klubbot, meg filmeket nézek. Régen néztem a Fábryt, de már azt sem tudom mikor láttam utoljára.messideco írta: Az X-Faktort pedig én is nézem, igaz nem intenzíven, csak hébe-hóba.
nem mondtam, h büszke vagyok rá, de ettől függetlenül általában megnézem őket, ha nincs valami meccs(stb...) és jól szórakozom rajtuk.FtcSikiHun írta:erre aztán büszke lehetszS.Agüero írta: szval nekem marad a VV az Xfaktor![]()
nekem a bioritmusomat nyugtatja+jókat röhögök![]()
mindegy, nem szólok bele.
Jelen.daffy írta:
van még olyan közöttünk,akinek nincs tv-je? meglepne minden esetre.
Ez egyértelmű, ilyen értelemben szégyen, csak megvédtem a többieket, mert gondolom nem tartják igényesnek.d írta:Tökmindegy, akkor olyan, amit "érdemes nézni", vagy ahogy akarod. Akkor érthetőbben: gáznak érzem azt, hogy két ilyen szutyok műsor jelenti a legjobb szórakozást a mai televíziózásban.Kalap1988 írta:Hát szerintem szó sem volt róla, hogy igényes. Nem hiszem, hogy ezt Mikiék állítanák. Legalábbis remélem. Lehet rajta szórakozni és senkit sem ítélek el, ezért értem meg őket is, de nem igényesek, sőt... Mondhatjuk, hogy szégyen is, de még egy kategóriával mindig a VV-ék meg egyebek előtt van, ami elég szomorú...
Engem is... szerintem egy ilyen oldalon a legtöbb embernek ha másért nem is, de a foci miatt van tévéje. Én CSAK sportot nézek a tévében rendszeresen, nagy ritkán persze el-elkapok mást is, azért jó tudni mi van. De ha nem lenne érdeklődésem a sport iránt nem lenne tévém sem. Igaz a tv+net előfizetés ugyanannyi volt, mint a net magában, amikor aláírtam a szerződést. Ez nekem így megfelel.van még olyan közöttünk,akinek nincs tv-je? meglepne minden esetre. Smile
Tökmindegy, akkor olyan, amit "érdemes nézni", vagy ahogy akarod. Akkor érthetőbben: gáznak érzem azt, hogy két ilyen szutyok műsor jelenti a legjobb szórakozást a mai televíziózásban.Kalap1988 írta:Hát szerintem szó sem volt róla, hogy igényes. Nem hiszem, hogy ezt Mikiék állítanák. Legalábbis remélem. Lehet rajta szórakozni és senkit sem ítélek el, ezért értem meg őket is, de nem igényesek, sőt... Mondhatjuk, hogy szégyen is, de még egy kategóriával mindig a VV-ék meg egyebek előtt van, ami elég szomorú...
Engem is... szerintem egy ilyen oldalon a legtöbb embernek ha másért nem is, de a foci miatt van tévéje. Én CSAK sportot nézek a tévében rendszeresen, nagy ritkán persze el-elkapok mást is, azért jó tudni mi van. De ha nem lenne érdeklődésem a sport iránt nem lenne tévém sem. Igaz a tv+net előfizetés ugyanannyi volt, mint a net magában, amikor aláírtam a szerződést. Ez nekem így megfelel.van még olyan közöttünk,akinek nincs tv-je? meglepne minden esetre. Smile
nekem továbbra is az első számú szórakoztató és nevettető műsorom a showder klub. ha még azt is megpiszkálják,akkor tényleg nincs értelme tv-t venni.(jelzem,hogy nálunk az albérletben nincs is,mert szükségtelen).d írta:Függetlenül attól, hogy ki mennyire tartja ezeket a műsorokat, szerintem kiábrándítóan szomorú, hogy egy Heti Hetest és egy Fábry Showt kell védenünk az igényes szórakoztatás nevében...
Hát szerintem szó sem volt róla, hogy igényes. Nem hiszem, hogy ezt Mikiék állítanák. Legalábbis remélem. Lehet rajta szórakozni és senkit sem ítélek el, ezért értem meg őket is, de nem igényesek, sőt... Mondhatjuk, hogy szégyen is, de még egy kategóriával mindig a VV-ék meg egyebek előtt van, ami elég szomorú...d írta:Függetlenül attól, hogy ki mennyire tartja ezeket a műsorokat, szerintem kiábrándítóan szomorú, hogy egy Heti Hetest és egy Fábry Showt kell védenünk az igényes szórakoztatás nevében...
Miki! Értem mire gondolsz,de írtam, hogy vannak benne jó poénok, nem állítottam, hogy nincsenek. Viszont az előbbinek a felében kb nem viccelnek, az utóbbi meg tele van bulvár és elviselhetetlen vendégekkel ( bár Fábryt azért többet néztem). Igen lehet rajta nevetni, de a másik fele felidegesít, illetve a poénban is van ízléstelen, mert létezik ilyen humor... 8 ez mindkettőre igaz,de számomra a Heti Hetesre sokkal inkább). Ez, ha nem politizálnék csak egy egyszerű magyar ember lennék, akkor sem tetszene.ozsimiki írta: azért mert "hülye" politikus szemmel nézed.
ha csak röhögni akarsz, tökéletes a heti hetes.
amúgy ez biztos?
szerintem még nem, bár Fábry ilyenkor már menni szokott.
ezek alap műsorok az rtlen,és mind3at követem is, ahogy írta daffy, arra az 1-1,5órára tökéletes kikapcs.
amúgy tv2-n már évek óta 1db műsort sem nézek,ott már rég nincs jó, rtl kenterbe veri.