Zenék

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.07. 11:35:27

jelwaz írta: Mellesleg az elektronikus zenéket ennél sztem jobban külön kelett volna választani, mert egy Zagar az nagyon jó zenét játszik, de egy Tiestonak én legszívesebben feldugnám a keverőit a... Na mindegy, ez is egyéni vélemény. Ja még annyit, hogy soha sem a minőségi zenék a népszerűek, mindig a gagyira lesz a legnagyobb közönség.
...
Igen az elektronikus zenét lehetett volna több részre bontani. Ezért viszont nem lehet kérdőre vonni a szavazólistát, mást is lehetne több részre bontani. Engem csak a disco(ami lényegében dance/pop) szócska idegesít.

Meglepő Tiesto (dj/producer) és Zagar (zenekar,együttes) összehasonlítása is. Nem is azonos műfaj a kettő.
Zagar a scratchelés olykori mértéktelen -az én fülemnek- igénytelen(?!) használata, és olykor kibuggyanó igénytelen (?!) hangok. Jogos-e az igénytelen szó használata. Nem! Elég lett volna azt írnom, hogy nekem nem tetszik. Ugyanígy elég lett volna írnod a hip-hopra ugyanezt. :wink:

U.i.: ma Tiesto a kész átverés showban. :)
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.07. 11:14:11

dóry írta:Ska-t nem ismeri senki?????? senki???? senki??????
de róla már mindenki hallott, nem? Ska-p http://www.youtube.com/watch?v=Q-Iv7JqlTjw
Dehogynem, valamikor múlt év végén belinkeltem pár számot ide 8)
Perrero barátunkból nagy Ska-P fanatikust csináltam, így járt a közvetlen környezetemből is egy-két emberke :)
Látom, a Nino Soldadot linkelted be, az egy nagyon jó szám, de az én két kedvencem az E.T.T.s és a Vals del Obrero. Ezekről mi a véleményed? Főleg az első érdekelne, mert az nem annyira ismert szám.
dóry
Barça B

2007.06.07. 08:10:19

http://www.youtube.com/watch?v=k_Dx0zTl7JI ---- egy kis dancehall muzsika (Gentleman)

ha hiphop akkor mindenképpen Bone Thugs ----> http://www.youtube.com/watch?v=iFjR0g13sVI

vagy Mc Solaar ---->
http://www.youtube.com/watch?v=9yETfIib ... ed&search=

vagy Delinquent Habits ---> http://www.youtube.com/watch?v=2_5nCgAXIYU illetve http://www.youtube.com/watch?v=c2LuG96M ... ed&search=

illetve pár igényes magyar underground....

amúgy ha d'n'b akkor Goldie, Ludmilla, Dom'n'Roland stb, ha alter akkor Billy Talent, Kispál, Fall out boy, Arctic Monkeys, Hiperkarma, Quimby, Emil Rulezz, Eleven Hold, Anima, Yonderboi, Asian Dub Foundation, Jamiroquai.....

Ska-t nem ismeri senki?????? senki???? senki??????
de róla már mindenki hallott, nem? Ska-p http://www.youtube.com/watch?v=Q-Iv7JqlTjw
hát rajta kivül még P.A.S.O., Malacka és a Tahó, Boggiemama, Real Big Fish, Catch 22, Kick Ass ska stbstb

ha meg rock akkor System of a Down... :wink: 8)
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...

Gumicukor Powa'
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.06.07. 04:38:04

barca99 írta: A másik ilyen a hardcore metal. Mondjuk Zsolti biztos megmagyarázza majd nekem mi a jó benne ( :wink: ), de én nem bírom elviselni, ha hörögnek. A softosabb rock műfajok viszont kifejezetten tetszenek. :) Ahol tényleg a dob a bassgitár esetleg akkusztikus gitár a lényeg.
Na hol is kezdjem..először is...olyan nincs,hogy Hardcore-metal...van Hardcore,meg van Metal..meg az ezredforduló után az amcsik elkezdték keverni a kettőt...de az hót gagyi..mindegy..Szóval..Régebben énis az ilyen öldmeg anyád zenélkre buktam,amúgy a mai napig imádom is őket..de hogy kérdésedre választ adjak..van egy ultraagresszív zene,és az megkívánja a szikárabb énekhangot,szóval az elég nonszensz lenne,hogy reszelik a gityót,nyomják a duplázót a dobon,közben meg egy gagyi csaj trallalázik..amúgy van ilyen..Nightwish..de okádék sztem azis :roll:
Azán meg ezeket a zenéket úgy kell hallgatni,és van egy bizonyos fokú jártasságod a dolgokban,hogy ki hogy penget,milyen hangszineket használ,hogy szólal meg az album,satöbbi,satöbbi..az én fülem már elég edzett ehez,meg amúgy is zenész családból származok,vagy mi a fene,meg magam is űzöm a sportot....Szövegekről meg szintén csak azt tudom mondani,hogy ilyen Fucked with knife,meg hasonló szövegek,csak szintén a hangulatot próbálják kiélesítni,nem gondolják ám ezt ők komolyan,csak megint ezzel jövök,de nem írhatnak a kék ég,zöld fű témáról,vagy vmi hasonló dologról....Hát dióhéjban ennyi...ha van kérdésed szivesen válaszolok még! :lol:
Ezt meg akinek van egy kis fölös ideje hallgassa meg,mert a haverom énekel benne.
igaz,már egyszer belinkeltem,de minél több fülbe eljut,annál jobb :wink:

http://youtube.com/watch?v=Cx54icN0uy0
PCsabi
aka Game90

2007.06.07. 00:02:46

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.06. 23:17:17

barca99 írta:
Slither írta:Barca99! A hardcore nyagyon jóleső érzéssel tud eltölteni, ha feszült/ideges vagy. :wink:
Mármint metál? Hát én ha ideges vagyok, kb ez lenne: "...és még ez a sz.ar is ordít?!" :lol:
Amikor a fejembe ordít, akkor megfeletkezem arról, hogy mi idegesített fel+leköt az, hogy megpróbálom kivenni, hogy éppen mit hörögnek. :wink: :lol: De egy kis pogo is jó a hardcore-ra.
Itt egy kis Earth Crisis. Slither albumukról vettem a nickem.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.06. 23:11:23

Game90 írta:Sztem nagyon jó 8)
Erre gondoltál? Cant Tell Me Nothing The Official Mixtape? Mert ezt tegnap szedtem le, de még nem hallgattam végig.
Ahamm, nekem most töltődik. :)

Amúgy meg tessék videókat berakni a zenékről, hátha találok magamnak valami szép muzsikát. :)
PCsabi
aka Game90

2007.06.06. 23:09:40

Enrique írta:Vettem.töltöttem.hallgattam.élveztem. 8)
Sőt, le is töltöttem az új albumát (vagyis folyamatban van.)
Kösz GÉJM! :wink:
Sztem nagyon jó 8)
Erre gondoltál? Cant Tell Me Nothing The Official Mixtape? Mert ezt tegnap szedtem le, de még nem hallgattam végig. De ha Kanye: Jesus Walks.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.06. 23:06:19

Game90 írta:Enrique :!:
Írtad, hogy szeretet Kanye West-et. Az új száma kééész, Daft Punk feldolgozás.
Link
Vettem.töltöttem.hallgattam.élveztem. 8)

Sőt, le is töltöttem az új albumát (vagyis folyamatban van.)
Kösz GÉJM! :wink:
PCsabi
aka Game90

2007.06.06. 23:05:17

barca99 írta:inkább a Hellrazor. 8)
+ Letter to the Prezident, Hell 4 a Hustle, No More Pain 8) Ezek oda'nak :!:

Enrique, majd nézz lejjebb és mondd el a véleményedet róla :wink: :) KW.
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.06. 22:58:41

Slither írta:Barca99! A hardcore nyagyon jóleső érzéssel tud eltölteni, ha feszült/ideges vagy. :wink:
Mármint metál? Hát én ha ideges vagyok, kb ez lenne: "...és még ez a sz.ar is ordít?!" :lol:

inkább a Hellrazor. 8)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.06. 22:55:10

Lio :!:
Hallgasd meg Lauryn Hillt! Ha ő nem jön be akkor ... :? Az MTV Unplugged 2.0 be fog jönni, egy szál gitár és ő van csak (rap-folkot nyom ott).
Igazából én a crossovereket szeretem leginkább (főleg a rap/hip-hoppal keverteket), pl.: rapcore, fentebb említett rap-folk, hip-hop blues ( :arrow: Everlast ebben nayon jó), nu-metal, stb.
Barca99! A hardcore nyagyon jóleső érzéssel tud eltölteni, ha feszült/ideges vagy. :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.06.06. 22:54:57

Köszi a videókat Grecki és Game! :)

Nem rossz szám...
bár kicsit idegennek hat nekem, h játszanak, és közben kb. dallamtalanul beszélnek alatta. De mindenesetre ez már jobban tecccik, mint a hc tecno :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.06. 22:44:43

lionelmessi19 írta:Hát igen. 8)
A tipikus igénytelen zene, amiért tömegek rajongnak. :arrow: Nirvana
Mondjuk, Cobain minden zenei alapismeretet nélkülözve írta a számok jó nagy részét... :D
Régen sokat halgattam nagyon, mostmár csak elvétve...
Azért mert egyszerű, még nem igénytelen szerintem... Bár, nekem sincs semmilyen zenei képzettségem, autodidakta módon megtanultam dobolni kicsit, de mindig remeg a kezem, amikor "fel kell lépni"... :oops:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.06. 22:44:04

barca99 írta:
lionelmessi19 írta:imádom a jó gitáros számokat, akármilyen műfajról legyen szó. :)
Tupac ft. NaS - Thugs Mansion (Accustic Version) :wink:
Nkem is ez az egyik kedvencem, de a Nas albumán lévő változatot jobban bírom (abban Nas 2 stófát rappel 2pac csak egyet)
PCsabi
aka Game90

2007.06.06. 22:42:57

lionelmessi19 írta:egy két számot felrakhatsz, ami szted nekem tetszene :) Amugy lentebb írtam, főleg oldscool rock-ot, bluest, reggea-t halgatok, de alapvetően pedig mindent, ami tetszik.
Mivel gitározom (egyre kevesebb szorgalommal... :( ), imádom a jó gitáros számokat, akármilyen műfajról legyen szó. :)
Ok, holnap teszek fel egy kis ízelítőt :)

Elég vegyes az izlésed, ahogy látom :D Tupac ft. NaS - Thugs Mansion (Accustic Version) :arrow: Videó A számot mindjárt felteszem.

Szerk. grecki megelőzött.

Roma zene :arrow: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.06. 22:42:30

barca99 írta:Viszont ami tényleg kikészít, az a mulatós zene / roma zene. ááááááááááá :oops:
Hát nem a kedvencem...pedig nemsokára megyünk lagziba :? :lol: De a bevett alkohol,majd megszeretetti velem... :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.06. 22:41:06

Viszont ami tényleg kikészít, az a mulatós zene / roma zene. ááááááááááá :oops:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.06. 22:40:29

Andris
Adminisztrátor

2007.06.06. 22:38:35

Hát igen. 8)
A tipikus igénytelen zene, amiért tömegek rajongnak. :arrow: Nirvana
Mondjuk, Cobain minden zenei alapismeretet nélkülözve írta a számok jó nagy részét... :D
Régen sokat halgattam nagyon, mostmár csak elvétve...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.06. 22:36:40

Akkor hallgassátok meg Dopemantől (tegyéte félre az előítéleteteket!) pl a 8+13 vagy a Biztos úr című számot! Olyan session zenészek (Vörös Brigádok) nyomják, hogy beszarsz-behúgyozol. [auto_cenzúra] jó bassz és dobszólók, gityó... És arra nyomják...

Úgyhogy az nem igaz, hogy nem igényes, mert pl a mindenki által istenített Nirvana (amit én is szeretek) 3-4 akkordból állt... Magyarul nem mindig a bonyolultság, hanem a harmónia számít...

Kerestem jútúbon, de nem találtam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.06.06. 22:39:47-kor.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.06. 22:36:37

barca99 írta:
lionelmessi19 írta:imádom a jó gitáros számokat, akármilyen műfajról legyen szó. :)
Ha valakinek megvan, feltehetné (csak ne rapidshare-re, mert onnan csak 5 KB-os számok jönnek le nekem... :? ) :)
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.06. 22:34:32

Andris
Adminisztrátor

2007.06.06. 22:32:29

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Én a hangszerelésért, a dallamokért, különböző hangszerek hangjáért halgatok leginkább valamit. És hát ebből talán a legkevesebbet a hip-hop tartalmaz.
Hidd el, tudnék olyat mutatni, ami neked is tetszene. Dallam, ritmus, SZÖVEG stb :wink:

Egyébként te milyen zenét hallgatsz? Kedvencek? :)
egy két számot felrakhatsz, ami szted nekem tetszene :)

Amugy lentebb írtam, főleg oldscool rock-ot, bluest, reggea-t halgatok, de alapvetően pedig mindent, ami tetszik.
Mivel gitározom (egyre kevesebb szorgalommal... :( ), imádom a jó gitáros számokat, akármilyen műfajról legyen szó. :)
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.06. 22:30:43

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Én a hangszerelésért, a dallamokért, különböző hangszerek hangjáért halgatok leginkább valamit. És hát ebből talán a legkevesebbet a hip-hop tartalmaz.
Hidd el, tudnék olyat mutatni, ami neked is tetszene. Dallam, ritmus, SZÖVEG stb :wink:

Egyébként te milyen zenét hallgatsz? Kedvencek? :)
Annyira engem sem köt le a Te kedvenced...de azért vannak nagyon jók is...

U.i. lejjebb kértem egy számot..please nézz majd utána :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése