Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
...jelwaz írta: Mellesleg az elektronikus zenéket ennél sztem jobban külön kelett volna választani, mert egy Zagar az nagyon jó zenét játszik, de egy Tiestonak én legszívesebben feldugnám a keverőit a... Na mindegy, ez is egyéni vélemény. Ja még annyit, hogy soha sem a minőségi zenék a népszerűek, mindig a gagyira lesz a legnagyobb közönség.
Dehogynem, valamikor múlt év végén belinkeltem pár számot idedóry írta:Ska-t nem ismeri senki?????? senki???? senki??????
de róla már mindenki hallott, nem? Ska-p http://www.youtube.com/watch?v=Q-Iv7JqlTjw
Na hol is kezdjem..először is...olyan nincs,hogy Hardcore-metal...van Hardcore,meg van Metal..meg az ezredforduló után az amcsik elkezdték keverni a kettőt...de az hót gagyi..mindegy..Szóval..Régebben énis az ilyen öldmeg anyád zenélkre buktam,amúgy a mai napig imádom is őket..de hogy kérdésedre választ adjak..van egy ultraagresszív zene,és az megkívánja a szikárabb énekhangot,szóval az elég nonszensz lenne,hogy reszelik a gityót,nyomják a duplázót a dobon,közben meg egy gagyi csaj trallalázik..amúgy van ilyen..Nightwish..de okádék sztem azisbarca99 írta: A másik ilyen a hardcore metal. Mondjuk Zsolti biztos megmagyarázza majd nekem mi a jó benne (), de én nem bírom elviselni, ha hörögnek. A softosabb rock műfajok viszont kifejezetten tetszenek.
Ahol tényleg a dob a bassgitár esetleg akkusztikus gitár a lényeg.
Te akartadEnrique írta:Amúgy meg tessék videókat berakni a zenékről, hátha találok magamnak valami szép muzsikát.
Amikor a fejembe ordít, akkor megfeletkezem arról, hogy mi idegesített fel+leköt az, hogy megpróbálom kivenni, hogy éppen mit hörögnek.barca99 írta:Mármint metál? Hát én ha ideges vagyok, kb ez lenne: "...és még ez a sz.ar is ordít?!"Slither írta:Barca99! A hardcore nyagyon jóleső érzéssel tud eltölteni, ha feszült/ideges vagy.![]()
Ahamm, nekem most töltődik.Game90 írta:Sztem nagyon jó![]()
Erre gondoltál? Cant Tell Me Nothing The Official Mixtape? Mert ezt tegnap szedtem le, de még nem hallgattam végig.
Sztem nagyon jóEnrique írta:Vettem.töltöttem.hallgattam.élveztem.![]()
Sőt, le is töltöttem az új albumát (vagyis folyamatban van.)
Kösz GÉJM!
Vettem.töltöttem.hallgattam.élveztem.Game90 írta:Enrique![]()
Írtad, hogy szeretet Kanye West-et. Az új száma kééész, Daft Punk feldolgozás.
Link
+ Letter to the Prezident, Hell 4 a Hustle, No More Painbarca99 írta:inkább a Hellrazor.
Mármint metál? Hát én ha ideges vagyok, kb ez lenne: "...és még ez a sz.ar is ordít?!"Slither írta:Barca99! A hardcore nyagyon jóleső érzéssel tud eltölteni, ha feszült/ideges vagy.
Azért mert egyszerű, még nem igénytelen szerintem... Bár, nekem sincs semmilyen zenei képzettségem, autodidakta módon megtanultam dobolni kicsit, de mindig remeg a kezem, amikor "fel kell lépni"...lionelmessi19 írta:Hát igen.
A tipikus igénytelen zene, amiért tömegek rajongnak.Nirvana
Mondjuk, Cobain minden zenei alapismeretet nélkülözve írta a számok jó nagy részét...
Régen sokat halgattam nagyon, mostmár csak elvétve...
Nkem is ez az egyik kedvencem, de a Nas albumán lévő változatot jobban bírom (abban Nas 2 stófát rappel 2pac csak egyet)barca99 írta:Tupac ft. NaS - Thugs Mansion (Accustic Version)lionelmessi19 írta:imádom a jó gitáros számokat, akármilyen műfajról legyen szó.
Ok, holnap teszek fel egy kis ízelítőtlionelmessi19 írta:egy két számot felrakhatsz, ami szted nekem tetszeneAmugy lentebb írtam, főleg oldscool rock-ot, bluest, reggea-t halgatok, de alapvetően pedig mindent, ami tetszik.
Mivel gitározom (egyre kevesebb szorgalommal...), imádom a jó gitáros számokat, akármilyen műfajról legyen szó.
Hát nem a kedvencem...pedig nemsokára megyünk lagzibabarca99 írta:Viszont ami tényleg kikészít, az a mulatós zene / roma zene. ááááááááááá
Ha valakinek megvan, feltehetné (csak ne rapidshare-re, mert onnan csak 5 KB-os számok jönnek le nekem...barca99 írta:Tupac ft. NaS - Thugs Mansion (Accustic Version)lionelmessi19 írta:imádom a jó gitáros számokat, akármilyen műfajról legyen szó.
Tupac ft. NaS - Thugs Mansion (Accustic Version)lionelmessi19 írta:imádom a jó gitáros számokat, akármilyen műfajról legyen szó.
egy két számot felrakhatsz, ami szted nekem tetszeneGame90 írta:Hidd el, tudnék olyat mutatni, ami neked is tetszene. Dallam, ritmus, SZÖVEG stblionelmessi19 írta:Én a hangszerelésért, a dallamokért, különböző hangszerek hangjáért halgatok leginkább valamit. És hát ebből talán a legkevesebbet a hip-hop tartalmaz.![]()
Egyébként te milyen zenét hallgatsz? Kedvencek?
Annyira engem sem köt le a Te kedvenced...de azért vannak nagyon jók is...Game90 írta:Hidd el, tudnék olyat mutatni, ami neked is tetszene. Dallam, ritmus, SZÖVEG stblionelmessi19 írta:Én a hangszerelésért, a dallamokért, különböző hangszerek hangjáért halgatok leginkább valamit. És hát ebből talán a legkevesebbet a hip-hop tartalmaz.![]()
Egyébként te milyen zenét hallgatsz? Kedvencek?