Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Krojf írt be már páratEnrique írta:Kérem az irányzatokat.Slither írta:De sztem most olyan szavazásos módon kéne csinálni, mint pl. az átigazólási topicban is. Ahhoz meg kéne egy modi.
Én is szoktam nézni. Viszont kicsit unalmas már, mivel majdnem mindig ugyanazok a klippek mennekKrojf írta:U.i.: Tegnap este meg egész este az MTV Base műsorát vizslattam.
Én kemény 1 számát ismeremLos Banditos írta:látom sikerült megfertőzzelek a Manu Chao imádattal.
Hm. Mehet! Bár többre is tudnék, de ha választani kell:Slither írta:Nem csinálunk a ebben a topicba is egy szavazásféleséget? Pl. olyat, hogy ki melyik zenei írányzatot kedveli leginkább.
Manu Chao: DesaparecidoZozzy 5 írta: Manu Chao: La rumba de Barcelona (![]()
)
Manu Chao: Desaparecido.
Simple Plan - Promise.
Sztem ezt még azok is tudják, akik nem tanultak németetdóry írta:Fifa Fussball – Weltmeisterschaft Deutschland 2006. németesek előnyben..![]()
![]()
Én bennevagyokSlither írta:Nem csinálunk a ebben a topicba is egy szavazásféleséget? Pl. olyat, hogy ki melyik zenei írányzatot kedveli leginkább.
Ahha, biztos...Game90 írta:Nincs kedvem leírni, de találtam egy linket:Zozzy 5 írta:Wav-ban? Az mi?![]()
Mert megvan a music, de nem tom h mit akar ez jelenteni...
http://hu.wikipedia.org/wiki/WAV
Csak nem drogokról készül az a ppt?dóry írta:nekem a requiem for a dream zenéje kéne wav-ban...valaki plízplízplíz!!
nagyon megköszönném![]()
![]()
esetleg tudja-é valaki h mi volt a 2006-os vb fődala?? mert az is kéne.. az is wavban...
(powerpointos előadáshoz)
(no) thanx előre is...![]()
Jó, de biztos van vmi, amit jobban szeretsz a többinél, vagyis egy kdvenc írányzat.ozsimiki írta:Nem rossz ötletSlither írta:Nem csinálunk a ebben a topicba is egy szavazásféleséget? Pl. olyat, hogy ki melyik zenei írányzatot kedveli leginkább.Remélem lessz olyan,h mindegyikből van vmi...mert nálam ez a helyzet...egyszerűen mindenevő vok
Nem rossz ötletSlither írta:Nem csinálunk a ebben a topicba is egy szavazásféleséget? Pl. olyat, hogy ki melyik zenei írányzatot kedveli leginkább.
Nincs kedvem leírni, de találtam egy linket:Zozzy 5 írta:Wav-ban? Az mi?![]()
kiterjesztését meg tudod nézni könnyen,ha ott ilyet látsz,h *.waw akkor az lesssz az,de szntem mp3at fogsz látni,az meg nem kell neki....Zozzy 5 írta:Wav-ban? Az mi?dóry írta:nekem a requiem for a dream zenéje kéne wav-ban...valaki plízplízplíz!!
(no) thanx előre is...![]()
![]()
Link, 12 MB-re sikerült...dóry írta:nekem a requiem for a dream zenéje kéne wav-ban...valaki plízplízplíz!!
nagyon megköszönném![]()
![]()