Game90 írta:Ja, és valaki elmondaná, hogy mi a jó Tiestóban?

Elmondanám, de szerintem felesleges. Beállítottság és stílus kérdése, hogy ki mit szeret és hallgat. Én nem csak Tieston élek hanem egy műfajon, amiből már több alműfaj is van. Így el kellene magyaráznom több műfaj értelmét?
Megpróbálhatom, de nekem ennek szavakba öntése nem igazán megy.
Amit ad nekem a trance az olykor a megnyugvás, olykor az energiatöltet. És elég komoly érzelmeket képes kifejezni. Valakinek az egészről csak a tuc-tuc jut eszébe, viszont nekem a tuc-tuc közötti kiállások a szintik különleges effektjei, és egyes zenék fantasztikus felépítéséről. A hangok elővarázslása a semmiből szerintem ez művészet. Én csak a klasszikusokhoz tudok hasonlítani egy-két zenét ebben a műfajban.
Persze sajnos van sok szemét, amit utálok ráadásra az jut el leginkább a néphez a rádió a disco stb.. és nagyon úgy tűnik, hogy nálunk sose lesz Hollandia, max "Lollandia", köszönhető kis hazánk vezető lemezlovasainak, és producereinek.
És hogy miért szeretem Tiestot? Én inkább azon dolgaiért, amit az évezred forduló környékén lerendezett. Tökéletes szettek számok szanaszét szedése effektelése, kíváló ütemérzék és a keverések. Nah meg a 2001-es In my memory albuma, amitől megváltozott zenei felfogásom. Kb. ennyi.
El lehet mesélni a hip hop lényeget is, szívesen elolvasom, bár tudom mire számíthatok.