Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na, nekem az ilyenek a kedvencek.visca el barca írta:a másik ilyen agyroncsoló film nálam a rekviem egy álomért, emlékszem mikor megnéztem először vagy 15 évvel ezelőtt, megfogadtam hogy soha többet nem veszem elő. a mai napig ez az egyetlen film amire ezt mondtam első megtekintés után. azóta persze évente legalább 2x megnézem
Szerintem nagyon jó film, érdekes csavarokkal, feszült kamadrámai hangulattal és egész érdekes matek-logikai feladványokkal, biztosan lesznek köztük ismeretlenek is.messideco írta:EZ jó film? Mindhárom listában szerepel, ill. a watchlistemen is rajta van
Nézhető igen, de én még keresem a számomra 10-es filmeket, eddig még csak hatot találtam.visca el barca írta:pedig azért akad jó pár film ami 6 pont alatti és bőven nézhetőde ahogy érzed
Köszi!S.Agüero írta:Köszi, de ezek között van egy csomó gagyi is, direkt titeket kérdeztelek.![]()
MM: Sport témában nekem a Millió dolláros bébi, Emlékezz a titánokra, Hurrikán a kedvenc.
nah ebben tudok segíteni, én most épp ilyeneket nézek (kosár, amerikai foci, bézbóz)MatsMessi írta:Egyébként véletlen nem tudtok olyan filmeket, amik egy sportolokról, esetleg csapatokról és annak szép pillanatairól, küzdelmekről, és nehézségeiről szólnak. A pálya csúcsán tetszett nagyonn ebben a kategóriában.
S.Agüero írta:Láttam azt is már párszor, az tetszett nagyon anno. Próbálkozz még.
"imdb top math movies"S.Agüero írta:Láttam azt is már párszor, az tetszett nagyon anno. Próbálkozz még.
Esetleg még a 21-Las vegas ostroma.S.Agüero írta:Láttam, nem volt rossz, de annyira szerintem nem volt nagy szám. De azért köszi!
Az a baj, hogy az utóbbi 2-3 évben megnéztem majdnem az összes olyan filmet, ami érdekel, vagy szerintem tetszene, kifogytam a filmekből.
KódjátszmaS.Agüero írta:Tudnátok ajánlani jó matekos filmeket? Hétvégén megnéztem a Pi-t, ami úgy összességében annyira nem tetszett, nekem túl művészi film lett, de voltak benne nagyon érdekes dolgok, hasonló filmet keresnék.
Hasonlót, mint a Csodálatos elme, Good Will Hunting, Kocka, stb.
Köszi!
Donnie Brasco-ról jut eszembe. Van egy kevésbé ismert film, ami nagyon hasonlít rá. A címe A pokol angyala. Charlie Sheen a főszereplő, szintén megtörtént eset, csak ő egy motoros bandába épül be.Chino írta: Innen szemezgethetsz:
http://cornandsoda.com/top-10-igaz-tortenet-ii-resz/" target="_blank
http://cornandsoda.com/top10-igaz-torte ... nt-1-resz/" target="_blank