Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudtam, hogy ez is az ő filmje.jelwaz írta:És a Kontroll? Szerintem azzal elég komoly dolgot adott a magyar film(művészet)nek. Azokat a filmjeit nem láttam, amiket már az USA-ban rendezett, arról nem nyilatkozhatom. Szóval csak érdeklődöm a Kontrollról alkotott véleményedre, ha láttad.Capon írta:A másik filmje amit láttam az a Szállítmány(?)...
Ennyi. Azt hittem elalszom.
Egyébként szerintem a (mai) magyar filmművészet sajátossága ez az megolvad a tej a számban stílus, mondjuk nekem bejön.
És a Kontroll? Szerintem azzal elég komoly dolgot adott a magyar film(művészet)nek. Azokat a filmjeit nem láttam, amiket már az USA-ban rendezett, arról nem nyilatkozhatom. Szóval csak érdeklődöm a Kontrollról alkotott véleményedre, ha láttad.Capon írta:A másik filmje amit láttam az a Szállítmány(?)...
Ennyi. Azt hittem elalszom.
A másik filmje amit láttam az a Szállítmány(?) Egész jól kezdődött de aztán a film fele arról szólt hogy 1 ember a kocsiban kuksol a többi meg kint áll és megy a párbeszéd hogy:jelwaz írta:Mi a baj Antal Nimróddal?Capon írta:Bár meggyőződésem ha nem Antal Nimród rendezi a filmet akkor még talán tetszett is volna.
1-2P.U.Y.O.L. írta:De csak az 1. részét érdemes! Az klasszikus...Lionel85 írta:Ahogy Ozsinak is megvan az embere a filmekre, nekem is megvan már. Reméltem, hogy te tudni fogod megint. Köszi!Már töltöm is.
Mindenben egyetértekP.U.Y.O.L. írta:A többi része már nem volt az igazi...Lionel85 írta:Igen, láttam hogy több része is van. Egyelőre az első részt szedtem le és ha bejön, akkor a másodikat is és ha az is bejön, akkor a harmadikat és így tovább.
Még sorozat is készült belőle, de (bár pontosan nem tudom) nem ért meg túl sok évadot.
Szerk: Resident Evil - Túlvilág 10/7
Összességében nem volt rossz, de nekem pár helyen már kissé "sok" volt. Azért voltak benne jó jelenetek, bár amikor szembe kerülnek a nagydarab kaszás muksóval, attól a jelenettől többet vártam...
Az azért hozzá tartozik az értékeléshez, hogy mozis minőségben és mozis hanggal néztem. Lényegében nem nagyon fog változni a véleményem, majd ha meg tudom már nézni jó minőségben, de mindenképp nagyobb élményt nyújt úgy egy film. Főleg, ha ennyire a látványelemekre épül.
A többi része már nem volt az igazi...Lionel85 írta:Igen, láttam hogy több része is van. Egyelőre az első részt szedtem le és ha bejön, akkor a másodikat is és ha az is bejön, akkor a harmadikat és így tovább.
Igen, láttam hogy több része is van. Egyelőre az első részt szedtem le és ha bejön, akkor a másodikat is és ha az is bejön, akkor a harmadikat és így tovább.P.U.Y.O.L. írta:De csak az 1. részét érdemes! Az klasszikus...Lionel85 írta:Ahogy Ozsinak is megvan az embere a filmekre, nekem is megvan már. Reméltem, hogy te tudni fogod megint. Köszi!Már töltöm is.
A szamurájok törvénytisztelete, hűsége jó dolog, de vajon mindig? A Túl merev hozzáállás iagzságot szül? Kb. ilyen kérdéseket boncolgat (kicsit lebutítottam), egy adott eseményt bemutatva. Jó benne, hogy kívűlállóként maradhat meg benne a néző! De nem akarok túl sokat elárulni belőlealbicelesteX írta:Jelwaz!A kritikus hang alatt mit értesz?
albicelesteX írta:Szamurájos filmeket tudnátok mondani?Nagyon érdekel a kultúrájuk.
Az utolsó szamuráj egy vicc (Bár Ken Watanabe zseniálisat alkotott a filmben). Hollywood szagú az egész. Meg sem üti az igazi szamuráj-atmoszférát. Nem véletlenül a Japán filmek a legjobbak e téren. Ha igazi szamuráj-feeling -et akarod megkapni, akkor az általam felsorolt első hármat kell megnézni.soadroli írta:Azt utolsó szamurájalbicelesteX írta:Szamurájos filmeket tudnátok mondani?Nagyon érdekel a kultúrájuk.
De csak az 1. részét érdemes! Az klasszikus...Lionel85 írta:Ahogy Ozsinak is megvan az embere a filmekre, nekem is megvan már. Reméltem, hogy te tudni fogod megint. Köszi!Már töltöm is.
Wááá, ez a Tremors!!!Lionel85 írta:Na akkor én is írnék egyet megint.
Megint nem tudom a film címét, de van egy jelenet, amikor az emberek a sivatagban vannak. Mindegyik egy autón áll, vagy más, szilárd dolgon, ugyanis a sivatagi homok alatt szörny-félék vannak, amik érzékelik a mozgást. Talán még az ember által keltett hőt is, nem tudom. Amikor a talajon vannak az emberek, a szörny odamegy és elkapja.
Sajnos pontosabb leírást nem tudok adni, ha valaki felismeri, kérem mondja meg a címét.
Tuti,h köztük van az a 6 is,meg még pár finom darabTim írta:
Ozsinak pár Godzilla film:Godzilla (1954) · Godzilla, King of the Monsters! (1956) · Godzilla Raids Again (1955) · King Kong vs. Godzilla (1962) · Mothra vs. Godzilla (1964) · Ghidorah, the Three-Headed Monster (1964) · Invasion of Astro-Monster (1965) · Godzilla vs. the Sea Monster (1966) · Son of Godzilla (1967) · Destroy All Monsters (1968) · All Monsters Attack (1969) · Godzilla vs. Hedorah (1971) · Godzilla vs. Gigan (1972) · Godzilla vs. Megalon (1973) · Godzilla vs. Mechagodzilla (1974) · Terror of Mechagodzilla (1975)
The Return of Godzilla (1984) · Godzilla vs. Biollante (1989) · Godzilla vs. King Ghidorah (1991) · Godzilla vs. Mothra (1992) · Godzilla vs. Mechagodzilla II (1993) · Godzilla vs. SpaceGodzilla (1994) · Godzilla vs. Destoroyah (1995)
Ezekre gondoltál?
Ajánlanék én is párat:Sword of doom,Tenchu,Goyokin,Kiru!(kill!),Sword of the beast,Hidden blade..Vigyázz mert némelyiknek több része is van! Ilyen például a Zatoichi ami 25 filmet jelent(bár szigorúan véve nem szamuráj film,hiszen nem minden kardforgató szamuráj).albicelesteX írta:Szamurájos filmeket tudnátok mondani?Nagyon érdekel a kultúrájuk.
soadroli írta:Azt utolsó szamurájalbicelesteX írta:Szamurájos filmeket tudnátok mondani?Nagyon érdekel a kultúrájuk.
Azt utolsó szamurájalbicelesteX írta:Szamurájos filmeket tudnátok mondani?Nagyon érdekel a kultúrájuk.