P.U.Y.O.L. írta:Lionel85 írta:Igen, láttam hogy több része is van. Egyelőre az első részt szedtem le és ha bejön, akkor a másodikat is és ha az is bejön, akkor a harmadikat és így tovább.

A többi része már nem volt az igazi...
Még sorozat is készült belőle, de (bár pontosan nem tudom) nem ért meg túl sok évadot.
Szerk: Resident Evil - Túlvilág 10/7
Összességében nem volt rossz, de nekem pár helyen már kissé "sok" volt. Azért voltak benne jó jelenetek,
bár amikor szembe kerülnek a nagydarab kaszás muksóval, attól a jelenettől többet vártam...
Az azért hozzá tartozik az értékeléshez, hogy mozis minőségben és mozis hanggal néztem. Lényegében nem nagyon fog változni a véleményem, majd ha meg tudom már nézni jó minőségben, de mindenképp nagyobb élményt nyújt úgy egy film. Főleg, ha ennyire a látványelemekre épül.
Mindenben egyetértek
A Tremors első része alap,a többi olyan,amilyen...
Moziban terveztem megnézni a Resident Evilt,de kiderült,h a hétvégéig esélytelen,addig meg nem bírtam várni.Tehát valószínüleg ugyanazt a kópiát néztük és kábé ugyanarra jutottunk belőle.Nem volt rossz,de nekem annyira nem jött át,pedig nagy fanja vagyok.A sárgázott részt is abszolút adom,
ennél bőven többre számítottam
Aki szeretné megnézni,ajánlom,h moziban tegye.Nagyobb élmény lesz úgy,főleg 3D-ben.Én is már kicsit bánom,h nem vagyok pedofil,csak türelmetlen
A héten (csüt-vas) ákcijó lesz a Cinema Citykben,óccsóbb lesz a mozijegy.Na mondjuk ez pont nem vonatkozik a Túlvilágra