Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem a szám hosszúságára gondolt...bence-barca írta:1 tonna vízszintes lapra nem férne rá és akkor még valószínű keveset mondtam...MessiFan írta:Én is reális adatokat adnék meg. Mert ez a katalán cucc elég beteges mind1 hogy mennyire vagy Barca drukker. Meg még jó poénnak sem gondolom. De te tudod.
Egyébként ma van a Google 13. születésnapja. Vajon fennállása óta hányszor használták/kerestek rá valamire? Szerintem nem nagyon férne ki egy A4-es lapra még ha vízszintesen írjuk akkor sem
1 tonna vízszintes lapra nem férne rá és akkor még valószínű keveset mondtam...MessiFan írta:Én is reális adatokat adnék meg. Mert ez a katalán cucc elég beteges mind1 hogy mennyire vagy Barca drukker. Meg még jó poénnak sem gondolom. De te tudod.
Egyébként ma van a Google 13. születésnapja. Vajon fennállása óta hányszor használták/kerestek rá valamire? Szerintem nem nagyon férne ki egy A4-es lapra még ha vízszintesen írjuk akkor sem
Szerintem is reális adatokat adjál meg, az ilyen beírásokra ott a facebookshutterisland írta:megkaptuk ezt a népszámlálós kérdőivet.
a kérdésem a következő...
muszáj reális adatot megadni ? be akarom írni, hogy katalán vagyok, napenergiával fűtünk, meg ilyesmi.
hja, azóta én is átgondoltam, de ha a "családban, baráti közösségben egymás közt használt nyelv"-ként beírom, hogy katalán, vagy vallásnak (ahova pl. facebookon van csoport 11ezer fővel, h jedit írnak) bedobom, hogy messinizmus, avval nem csesztem el a rendszert.MessiFan írta:Én is reális adatokat adnék meg. Mert ez a katalán cucc elég beteges mind1 hogy mennyire vagy Barca drukker. Meg még jó poénnak sem gondolom. De te tudod.
hehh, vallásnak be akarom írni, hogy messinizmus, a "családi,baráti közösségben milyen nyelvet használ"-hoz meg a katalánt.lui1698 írta:Szerintem csak akkor, ha legalább 5 éve gyakorlod a Jedi vallást, és nem élsz egy háztartásban 3-nál több ex amerikai elnökkel.shutterisland írta:megkaptuk ezt a népszámlálós kérdőivet.
muszáj reális adatot megadni ? be akarom írni, hogy katalán vagyok, napenergiával fűtünk, meg ilyesmi.
Szerintem csak akkor, ha legalább 5 éve gyakorlod a Jedi vallást, és nem élsz egy háztartásban 3-nál több ex amerikai elnökkel.shutterisland írta:megkaptuk ezt a népszámlálós kérdőivet.
ja, az vicces voltmessideco írta:kurdt: bocsi, csak épp dolgom akadtAmúgy kétszer öngól miatt nyertem
A feketét beütötted
ja, épp engem alázlevproff írta:Azt írja, hogy játszik a bu.zija.S.Agüero írta:Na megjöttem.
kihívhat bárki!
nevem:S.Matyi
nem jön senki?![]()
Azt írja, hogy játszik a bu.zija.S.Agüero írta:Na megjöttem.
kihívhat bárki!
nevem:S.Matyi
nem jön senki?
jaja,jó meccs volt:)fcbarca0827 írta:Ja, hogy te közbe ide írtál?csababarca írta:hány győzelemig menjünk? 3/5?Most, már egyértelmű?
Jó meccs volt!
Viszont!L.Messi 10 írta:Köszönöm a játékot Kurdt, nagyon jól tolod1-3
Ja, hogy te közbe ide írtál?csababarca írta:hány győzelemig menjünk? 3/5?
De fogadjunk, hogy direkt kiléptél, hogy nyerjél9Dave írta:Nah, Firefox, nyertem 4 - 3 -ra azért elég szoros volt.![]()
Mennyit bénáztunk azér mindketten xD