Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Á nincs semmiozsimiki írta:Vagy esetleg van vmi fejlemény Game?
BalikaBalika Gaucho írta:Megvan a zene Los Banditos!
Küldök pü-t aztán felveszel msn-re ott álküldöm!
Mardelmegvan a Republic-os szám amit kértél.
neked is küldöm a címemet aztán felveszel msn-re.
Bocs az off-ért, de valahol kikell élni a vágyainkatozsimiki írta: VÉGRE! Akkor gondolom abbahagyod az éjszakai zaklatásokat is![]()
![]()
Off:Game90 írta:Én nem érzek irántad semmit sem (szerencsére), a te nemi hovatartozásodról nem nyilatkozokozsimiki írta:U.i.: csak nem Mi is Charlie&Csongor útjára lépünk![]()
![]()
![]()
![]()
Én nem érzek irántad semmit sem (szerencsére), a te nemi hovatartozásodról nem nyilatkozokozsimiki írta:U.i.: csak nem Mi is Charlie&Csongor útjára lépünk![]()
![]()
![]()
Köszi az eddigit isGame90 írta:Egyetlen Mikim![]()
![]()
Szóval: ennyi idő alatt arra jöttem rá, hogy a zene előadója Roy & Ádám. Ez már teljesítmény a köbön (by: barca99)Ha letudom tölteni a számot, akkor majd felteszem vagy elküldöm msn-en
Erre keress rá: Sum 41 - Fat Lip. Sztem ez lesz az, ez van annál a résznél.Los Banditos írta:Szerintem a 2. részben, amikor bulizni mennek a tengerpartra.
ozsimiki írta:Game,vmi infó,h meg e lesz e(ismét magyar szószedet) mostanában
![]()
Magyargrecki írta:reklamadatbazis.hu-ról kikeresed a reklámot, így megtudod az előadót...ozsimiki írta:Game haver![]()
Majd ha lesz időd szedd le nekem vhonnan a Coca Colás reklám zenéjétGTA-s feelinges tudod...
![]()
![]()
Thanks!
isohunt.com-ról meg leszeded, ha külföldi, ha magyar, akkor nemtom...
remélem segítettem
reklamadatbazis.hu-ról kikeresed a reklámot, így megtudod az előadót...ozsimiki írta:Game haver![]()
Majd ha lesz időd szedd le nekem vhonnan a Coca Colás reklám zenéjétGTA-s feelinges tudod...
![]()
![]()
Thanks!