Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem pénzben csak úgy simán de azért így is jó! Te pénzben szoktál amúgy? (Egyébként tesóm abban játszott régebben és elég jól ment neki)Slither írta:Én néha szoktam vele játszani, de sajnos nincs meg az a szám. Pénzben játszol?kovinho írta:Sziasztok! Nem szokott itt vki játszani a PKR nevű pokeres játékkal (online)? annak a menüjének a zenéje nagyon tetszik nem tudná vki a címét?
Én néha szoktam vele játszani, de sajnos nincs meg az a szám. Pénzben játszol?kovinho írta:Sziasztok! Nem szokott itt vki játszani a PKR nevű pokeres játékkal (online)? annak a menüjének a zenéje nagyon tetszik nem tudná vki a címét?
Én meg már az elsőbe lusta voltam belenéznibarca99 írta:ugyanis amit Game linkelt, azok közül az első volt)
Köszi, már utánnanéztem délután (ugyanis amit Game linkelt, azok közül az első voltXaviMessifan írta:30Y-Bogozd ki
30Y-Bogozd kibarca99 írta:Köszi Game!!![]()
30y-nak maj utánnanézek - bár ha tudom a címét, sztem én is le fogom szedni.
Ilyen remix-em van, bár nem hip-hop-osSlither írta:hip-hopos remix nincs meg véletlenül?
Ha esetleg valami számcímet is tudnál mondani hozzá. Mert így nehéz. Majkának utánanézekbarca99 írta:ez egyik vmi 30y és vmi koncert van a klipben. a másik pedig Majka, és az meg vmi drog ellenző szám... Vki? áplódmájszter?
Inkább maradjon a boxnál... Elég szörnyű próbálkozásGame90 írta:Aki jártas a boxban, az gondolom ismeri Roy Jones Jr-t. Ő is rappel ebben a számban, 2:16-tól látható ő.
http://www.youtube.com/watch?v=xxmGISKikVM
Quimby-t ismerem Krojf!Krojf írta:Komáim!
A mai este a moziban a soktagú magyar zenekar, a Quimby lép
fel!
Aki ismeri és szereti, az most irigyel piszkosul, mi?
Ne tegyétek, valószínűleg megyek Real-Valenciát nézni!
A hiányos linkért elnézést kérek Tőletek, valami kis piszok még
lemaradt róla.
Sorryzik ezért Krojf komátok.
Krojf, én nem tudom megnyitni, nem lehet h valami hiba van benne?Krojf írta:Komáim!
Egy kis csemege a Ti kis aranyos fülecskétekbe!
http://www:youtube.com/watch?v=ieRFnlc20g