Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
igen,én vagyokS.Agüero írta:pedig nem igazcsababarca írta:azt írja hogy játszol.S.Agüero írta: S.Matyite neved mi?
Csabav2 vagy?
jó a képed.
pedig nem igazcsababarca írta:azt írja hogy játszol.S.Agüero írta: S.Matyi
azt írja hogy játszol.S.Agüero írta: S.Matyi
mond a neved.S.Agüero írta:Valaki akar velem játszani?
Mehet oda a fantasy premier league is szerintem.ozsimiki írta:[
szerintem csinálok egy topikot gamez kedvencekbe,olyan címmel,hogy Eurobarca Online bajnokságok,és oda mehet majd ez is,meg ha lesz a jövőben fifa, f1,stb azok is.
kb olyan 5-6 gémet de elég sokat játszottam.ozsimiki írta:eddig én is veretlen vagyok, és Puyol elvitt egy gamet.S.Agüero írta:Köszi a játékot Puyol!
Eddig veretlen vagyok hálistennek, meccset még nem veszítettem, viszont gémet már igen.
Mennyi gémet vesztettél Te?
Am majd a tornán fog számítani, még ha most mindkettőnknek eléggé is megy, nem érünk vele sokat,ha tornán meg nem.
szerintem csinálok egy topikot gamez kedvencekbe,olyan címmel,hogy Eurobarca Online bajnokságok,és oda mehet majd ez is,meg ha lesz a jövőben fifa, f1,stb azok is.
eddig én is veretlen vagyok, és Puyol elvitt egy gamet.S.Agüero írta:Köszi a játékot Puyol!
Eddig veretlen vagyok hálistennek, meccset még nem veszítettem, viszont gémet már igen.
Mindjárt! 2 perc!sjay írta:ÉN, hívj kiP.U.Y.O.L. írta:Nekem még van mit gyakorolni.![]()
Valaki még játszik?