Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah, a Marseille is hozta a kötelezőt!varnagykrisztian írta:Én mától elkezdem a duplázós taktikát, kiváncsi vagyok hány napig húzom!?![]()
1.nap
Chelsea - Swansea 1,32
Marseille - Caen 1,55
Messias2 írta:Srácok nem volt ez rossz kezdés. Ha jól számolom, az 5 kisorsolt tipből 4 jött, és a 8-ból 6 jött, azért ez nem rossz arány, főleg így kezdésnek.
hank1ee írta:Nyugi, a Nice már vezet a Monaco ellen.Alcantara írta:Nem vagyok boldog, hogy az én tippemen ment el mindenki tízezre.
A másikon még találatot sem értem el.
![]()
Nekem ma 4-ből 3 megy eddig.
Nyugi, a Nice már vezet a Monaco ellen.Alcantara írta:Nem vagyok boldog, hogy az én tippemen ment el mindenki tízezre.
A másikon még találatot sem értem el.
varnagykrisztian írta:Köszi Chelsea, már az első nap bukta......vicc!varnagykrisztian írta:Én mától elkezdem a duplázós taktikát, kiváncsi vagyok hány napig húzom!?![]()
1.nap
Chelsea - Swansea 1,32
Marseille - Caen 1,55
Köszi Chelsea, már az első nap bukta......vicc!varnagykrisztian írta:Én mától elkezdem a duplázós taktikát, kiváncsi vagyok hány napig húzom!?![]()
1.nap
Chelsea - Swansea 1,32
Marseille - Caen 1,55
Akkor majd vezetsz valami táblázatot is hozzávisca el barca írta:kár érte jó szelónak tűnt.. egyedül a nizzát éreztem neccesnek, de mégsem az lett a vesztünk. paks-kispest meg 1-0 a 30. percben, az annyi is lesz. csertői nagyobb buszos mint murinnyó
Én meg természetesen megraktam az Evertont... háááát ilyen nincs...S.Agüero írta:Úgy az egészet nézve is elég ikszes volt, na mindegy, még van pár perc.visca el barca írta:pedig statot nézve első félidőben sok közük nem volt a meccshez.
Everon-meccs meg döntetlen.
Rosszul sorsoltál, veb.
Úgy az egészet nézve is elég ikszes volt, na mindegy, még van pár perc.visca el barca írta:pedig statot nézve első félidőben sok közük nem volt a meccshez.