Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ejhaaa
Nem változtál át szuper-csillagharcossá?ozsimiki írta:A LegNagyobbGame90 írta:Dragon Ballal, hogy álltok?![]()
![]()
![]()
Megnéztem az összes szériát ami létezik,pár meg is van vhol...![]()
Nyertél! Ügyes vagy!Enrique írta:A vááálasz:
...
ööö
Eric
Theodore
Cartman
A vááálasz:antiimperialista írta:Ez a kedvencem:
"Kyle's mum's a bitch, she's a big fat bitch, she's the biggest bitch in the whole wide world..."
A kérdés: ki énekli ezt a filmben? A nyertes öööö... kap egy írásbeli dicséretet tőlem
Pár éve az osztálbya mindenki gyilkolt volna egy kis [auto_cenzúra] kártyáért vagy hogy újra megnézhessen egy részt.Game90 írta:Pokémonnal hogy álltok?![]()
Ha jellemeznem kellene, pont ezt mondanám én is róla. Meg azt is, hogy a legnagyobb sorozat a világon (a második pedig a Rém rendes családEnrique írta:Nagyon is igaz.
Ráadásul a SP igazi mondandója, a lényeg mindig a mögöttes tartalomban van. Szinte minden részben van valami társadalomkritika, irónia, gúny, ami legfőképpen az amerikaiakra van kihegyezve, és sajnos legtöbbször igaz is.
Ezek mi hülyék...
A LegNagyobbGame90 írta:South Park a legnagyobb, 2. helyen pedig a Simpsons áll nálam.
Pokémonnal meg a Dragon Ballal, hogy álltok?![]()
Off:Rumig írta:ozsimiki írta:Heroesba szünet...Vagy te előre letöltötted? Ez esetben kérdezem, hogy milyen hosszú a sorozat? Hány évad, egy évad hány rész?
ozsimiki írta:Heroesba szünet...
Szaddám elég meleg helyzetben volt a PokolbanEnrique írta:
Persze hogy láttam. Más, mint a részek, de az is nagyon nagy produkció lett.
Nagyon is igaz.Krojf írta:Komáim!
A South Parkból akkora klasszikus lesz, mint a Happy Tree Friendsből.
Eme két bor-, vagy sörzalom annyira debil, hogy szinte akadémista.
Felnőtt férfi létemre még a Beavis and Butthead sem derogál.
Modern korunk kifacsart lenyomatai ezek, friss aggyal komponálva.
Viszont bizonyos kor alatt tiltott gyümölcsök!
Szerkesztette ide Krojf komátok.
Kérdés ez?Gam90 írta:Enrique SP mozifilmet láttad? Az se rossz.
Én meg nemEvilgrim írta:Én nem szégyellem,de én még Született Feleségeket is szeretem.
Egyezik az ízlésünkLos Banditos írta:Nyáron énis megnéztem párat és bejött.Lehet rajta fetrengni...Hamár legjobb sorozatok akkor.: Prison Break,Lost,Heroes
![]()
Akkor tévedtem egy kicsitEnrique írta:
Most megy a 11. ...