Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Game90 írta:Akkor egy kis időt szakítani kéne ráHány évadja van? 7-8?
Tessék megnézni többet is.grecki írta:Nekem valahogy nem jött be... Igaz, nem is láttam túl sok részt (kb 10et), de engem annyira nem fogott meg. Persze nevettem rajta, de valahogy mégsem.
South ParkEnrique írta:South Park is megörökítette.![]()
(2. évad 18-as rész.)
Ezer kössz Neked és Gamenek is! Meg a tippet is!Enrique írta:Time Is Tickin' Away Lyrics by C-Block
Amúgy tudjátok hogy könnyű számot keresni?
Fogsz egy sort, amit tisztán hallasz a számból, pl. én az előbb - time is ticking away -, aztán gugliba beírom, odabiggyesztem mellé, hogy lyrics, és ki is dobta amit kerestem.
Hajrá.
Deh remix, nem igazán jellemző bob marleyre ez a bpm szám.. csak ez volt kéznél youtuben, nah meg az én szívemhez is közelebb áll.Game90 írta:Ez nem valami remix változat?![]()
![]()
De ha már Bob Marley:
http://www.youtube.com/watch?v=hg2n039txnk
Nem hiszem, h egyáltalán van gyereke.... de a valószínűleg nagy csapás lenne az emberiségre, ha lenne...Game90 írta:Ez igaz, ha jól tudom József Attila sem volt 100Írhat jó könyveket, verseket bolond ember is egyébként...![]()
![]()
Nem lennék Sebeők gyereke![]()
Ez igaz, ha jól tudom József Attila sem volt 100Írhat jó könyveket, verseket bolond ember is egyébként...
Hát nem tudom. Mostanában nem százas, ez így furcsa. Valaki vagy normális, vagy nem. Írhat jó könyveket, verseket bolond ember is egyébként...Game90 írta:Gondolom nem lehet hülye ember, aki verseket ír meg ilyen díjai (bár nem tudom, hogy mit takarnak) vannak.lionelmessi19 írta:Game, ez most komoly? Szerinted Ő egy értelmiségi ember?
Bár én is azt mondom, hogy mostanában nem 100-as.
Gondolom nem lehet hülye ember, aki verseket ír meg ilyen díjai (bár nem tudom, hogy mit takarnak) vannak.lionelmessi19 írta:Game, ez most komoly? Szerinted Ő egy értelmiségi ember?