Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
MI????Game90 írta:
Viszont nem lehet agyilag hülye
Ez a zene + a kinézete tényleg szörnyűlionelmessi19 írta:Ilyen nyomorék korlátozott gyp-s barom állatot hogy engedhetnek utcára?Game90 írta:Sebeők János - Retronagyon durva...
Kiszel után is van még lejjebblionelmessi19 írta:ÚristenGame90 írta:Sebeők János - Retro![]()
Ilyen nyomorék korlátozott gyp-s barom állatot hogy engedhetnek utcára?nagyon durva...
ÚristenGame90 írta:Sebeők János - Retro
http://rapidshare.com/files/24328904/ET ... R.mp3.htmlRumig írta: La Granja: Etoo Master
Bár nem vagyok Los, de mivel nekem kell a számGame90 írta:Los, ha emlékszel a szám címére, akkor írd leLehet, hogy megtudom szerezni akkor.
Akkor nem sürgetlekLos Banditos írta:Igen megígértem csak sajna új gépem van és nemhogy Eto'os de semmilyen zeném sincs de intézkedem az ügyben.![]()
Két olyan számot találtam, amelynek ez a címe és csaj énekliozsimiki írta:GAME? Utánalesel?![]()
Kioszthatjuk a Grammy-díjatGame90 írta:Mindenki hallgassa meg, Perrero énekel
Game90 írta:Mindenki hallgassa meg, Perrero énekel
Hát az tényleg szörnyű lehetGame90 írta:Kapcsolgatom a tv-t és mit látok? Dopeman - Nagy utazásFeldolgozta a Presser számot
Szörnyű