Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze,kicsit eltúloztam,de ahhoz,hogy a gyors séta kardió legyen,ahhoz nagyon rossz erőnléti állapotba kell lennimatador írta: Azért ez nem igaz, hogy ez a kardio.
Kardio az nagyjából egy lendületesebb kocogásnak felel meg. Például sprintnél már egyértelműen főleg az izmokat erősíted, az már anaerob gyakorlat.
Az ugrókötelezés tényleg jó, de például én még a négyütemű fekvőtámaszt tudom javasolni, illetve a "hegymászót" (fekvőtámaszállásból felváltva húzod fel a lábaidat, ugrálva. remélem érthető, mire gondolok)
Azért ez nem igaz, hogy ez a kardio.daffy írta: mivel a gyors séta az nem kardió,így a futás. a kardió az a futás,amibe megdöglesz
nagyon tudom ajánlani az ugrálókötelezést. besírsz,olyan fárasztó.
nem.shutterisland írta: nem váltja ki a húzódzkodást ez ?
vagy segédizomként besegített a gyakorlatokban és izomláz...Sanama írta:tegnap karoztam, ma felébredek és amellett,hogy izomlázam van a karomban, azt érzem,hogy a hátam is érdekesen fáj. Mármint alapból nem fáj,csak akkor ha feszítem,vagy nyújtom akkor érzem..
meghúzhattam,vagy mi?
ricinussal. szerintem elég ha sokat mozogsz. akkor többet eszel,többet kakálszVictor_Valdes írta:Kardiónál, a bicikli vagy a gyors séta a hatásosabb szerintetek, illetve mivel tudnám gyorsítani az anyagcserémet kicsit?:D
Nekem azt mondták,hogy az inkább nekik való,de én is csináltam már.Csinálhatod hogy minden második lábazásnál csinálod,de mindig nem kell szerintem.shutterisland írta:szerintetek érdemes lenne a comközelítő és combtávolító (ún p.natátogató..) gépeket is használni ?
guggolok, lábtológépezek, combfeszítő és combhajlítózok, és ilyen bónusz gyakorlatként beraknám ezt a kettőt a végére.
igazából a lábam (bár különösen a vádlim, de a combom is) van lemaradva a többi testrészhez képest, ezért úgy gondolom, hogy ezzel is lehetne felhozni a tömegeget a combra...csak ez annyira női gyakorlatnak tűnikférfit még nem is láttam azokon a gépeken ebben a teremben.
Tudományosan nem tudom megerősíteni, saját tapasztalat alapján viszont igen. Egy időben 8 sorozatot csináltam, és nem fejlődtem tőle jobban, csak több időt voltam a kondiban. Igaz, akkoriban a kajálásra nem figyeltem oda, de szerintem éreztem volna különbséget.ab1daL írta:Más: múltkor felmerült, hogy hány sorozat fekve nyomás ideális, 3-4-et említettetek ha jól emlékszem. Ezt meg tudjátok nekem erősíteni, hogy ennyi pont elég?
Nekem is ez van.shutterisland írta:az a durva, hogy mióta elkezdtem rendesen combra is edzeni, (korábbiakban eléggé elhanyagoltam..) azóta mikor sietek bicajjal, rohadtul bedurran a combom, majd szét akar robbannikorábban is éreztem nyilván, de megközelítőleg sem ennyire
lehet, hogy a folyamatos edzés reaktivált alvó izomrostokat ?![]()
Én kb. 3-4 hétre gondoltam, de minden szervezet más és más...Május óta edzem rendszeresen, nem tudom ez mennyire jelenti már a kezdeti szakaszt, de nekem még mindig ilyen a szervezetem
Május óta edzem rendszeresen, nem tudom ez mennyire jelenti már a kezdeti szakaszt, de nekem még mindig ilyen a szervezetemdak900 írta:Amikor elkezdtem edzeni, akkor lehet, hogy 4-5 napig volt izomlázam, de ha rendszeresen edzettem, akkor általában nem tartott tovább 1-2 napnál...Sanama írta:Hát én akármit olvastam azt irták, hogy ha jol megedzel egy izomcsoportot, akkor 1 héten belül nem is fogod birni még egyszer megedzeni.(bár ez megint emberfügg?)
Nekem pl. mellemben 4-5napig izomláz van edzés után, lábról nem is beszélek...Na meg a hát...
Talán a kar/váll az ami hamarabb regenerálódik NÁLAM, meg persze has vádliAmúgy tényleg ez az 1 hét pihenő az általános vélekedés!
Marquez ha erre jársz, akkor fejtsd ki kérlek, hogy melyik álláspont a helyes!!
Amikor elkezdtem edzeni, akkor lehet, hogy 4-5 napig volt izomlázam, de ha rendszeresen edzettem, akkor általában nem tartott tovább 1-2 napnál...Sanama írta:Hát én akármit olvastam azt irták, hogy ha jol megedzel egy izomcsoportot, akkor 1 héten belül nem is fogod birni még egyszer megedzeni.(bár ez megint emberfügg?)
Nekem pl. mellemben 4-5napig izomláz van edzés után, lábról nem is beszélek...Na meg a hát...
Talán a kar/váll az ami hamarabb regenerálódik NÁLAM, meg persze has vádli
Bocsi, félreértettelek...az az 1 hét pihen? biztos nem árt!daffy írta:azt nyugodtan,én is szoktam 1 hét pihen?t tartani olykor és más is. jót tesz azSanama írta: dak,
a pihen?t meg arra értettem,hogy 1 hétig nem megyek edzeni,hogy regenerálódjak,mert borzasztóan fáradt vagyok.
Más vélemény esetleg?De kijavítalak mert tévedsz. Kezd?knél akár még 8 nap is lehet.
azt nyugodtan,én is szoktam 1 hét pihen?t tartani olykor és más is. jót tesz azSanama írta: dak,
a pihen?t meg arra értettem,hogy 1 hétig nem megyek edzeni,hogy regenerálódjak,mert borzasztóan fáradt vagyok.
Azt hiszem ez a sárga kapszulában is volt, hogy az a jó,ha kisebb, persze közben be van durranva,de edzés után elvileg kisebbnek is kell lennieAlexander Mahone írta:De kijavítalak mert tévedsz. Kezd?knél akár még 8 nap is lehet.dak900 írta:1 hét pihen? az sok...max. 5 nap teljen el 1 adott izomcsoportnál, de javítsatok ki ha tévedek...
shutterisland: Egyébként van, hogy edzés után valójában kisebbek az izaink. Hiszen a szénhidrátokat lefogyasztjuk onnan. Persze ez nem baj, hiszen pihenés meg kajálás közben fejl?dik egy adott izom.
De kijavítalak mert tévedsz. Kezd?knél akár még 8 nap is lehet.dak900 írta:1 hét pihen? az sok...max. 5 nap teljen el 1 adott izomcsoportnál, de javítsatok ki ha tévedek...