Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.14. 16:08:59

Hát nem tudom,én jobban szeretem mindenben az eredeti nyelvű változatot,de a Family Guy nekem nem jött be eredeti nyelven...Bár sok részt nem is láttam úgy,de nekem a magyar szinkron bejön, imádom az összes magyar szinkronhangot. (egyéni vélemény)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kurdt
Megmentő :)

2010.08.14. 16:02:04

matador írta:
messideco írta:Family Guy S08E1
Kb az egyetlen jó rész az évedban.

Amúgy jobb is eredeti nyelven.
Tényleg jobb eredeti nyelven. Pont itt ajánlották nekem a szinronost, bagyon nem jött beÉs tényleg sok nem túl jó rész van ebben az évedban de van pár nagy jó is:

Ep. 1: Road to the Multiverse - kb. tényleg az egyik legjobb rész valaha
Ep. 2: Family Goy
Ep. 4: Brian's got a brand new bag - ennek az eleje nagyon jó
Ep. 5: Hannah Banana - megismerjük Evil Monkey-t
Ep. 9: Business Guy - vendégszereplő: Hugh Laurie (mint Dr. House)
Ep. 10: Big Man on Hippocampus - szintén az all time legjobbak közt van
Ep. 15: Brian Griffin's House of Payne
Ep. 16: April in Quahog - világvége
Ep. 17: Brian and Stewie - 40 perces rész: egy 28 perces
kamardráma-epizód, majd 15 perc kimaradt jelenetek
Ep. 19: The Slendid Source - kiderül, honnan származnak a pajzán viccek

Extra: Partial Terms of Endearment - a hírhedt, betiltott abortuszos rész; szintén elég jó
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
matador
Jugador d'estrella

2010.08.14. 15:32:01

messideco írta:sodraoli: igen, magyar felirattal. Ha jól tudom még nem jelent meg szinkronosan.
Kb az egyetlen jó rész az évedban.

Amúgy jobb is eredeti nyelven. A magyar szinkron is egész jó, de az eredetit nem lehet űberelni, kilométerekkel veri a szinkront, de ez minden filmnél így van.

Ha megnézel egy részt angolul, utána azt magyarul, rá fogsz jönni, hogy rengeteg a félrefordítás magyarra, sokkal poénosabb eredeti nyelven
messideco
Presidente del Barça

2010.08.14. 15:27:30

sodraoli: igen, magyar felirattal. Ha jól tudom még nem jelent meg szinkronosan.
Kép
"And my heart will leave you never."
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.14. 15:21:45

messideco írta:Family Guy S08E01
Szenzációs!! Ennél jobb rész kevés van...Nagyon nagyon eltalálták ezt az epizódót. Remélem a nyolcadik évad is ilyen jó lesz, mint az első rész :D
Angolul nézted? :oops:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2010.08.14. 15:21:09

Már korábban is írtam, de megteszem még egyszer.
Wicker park, Josh Hartnettel. Aki szereti a romantikus filmeket (mint például én), de elege van a nyálas, ömlengős, agyatlan limonádékból, annak ajánlom.
Több szálon, és több idősíkon mozog a sztori, frankó forgatókönyvvel. Nekem nagyon tetszett.
messideco
Presidente del Barça

2010.08.14. 15:11:08

Family Guy S08E01
Szenzációs!! Ennél jobb rész kevés van...Nagyon nagyon eltalálták ezt az epizódót. Remélem a nyolcadik évad is ilyen jó lesz, mint az első rész :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Zsolti95
Jugador d'estrella

2010.08.14. 15:09:14

Aki vígjátékot akar annak ajánlom a Gyerünk a börtönbe című filmet és a Trópusi vihart.
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.08.14. 14:51:40

barca_bome írta:Remélem kiélted magad... Biztos szeretsz kötekedni, vitázni. Na én nem. Pacsi. :lol:

Az ilyen arogáns, mindenkinéljobbantudokmindent emberekkel meg még beszélgetni sem szeretek, nemhogy vitázni. Ha csak kötekedni jársz a fórumra, akkor további jó szórakozást hozzá, majd csak észreveszi valaki... Mindenesetre hálás vagyok a magasságbelinek, hogy nem ismerlek személyesen... További szép napot! :wink:

Azért megjegyezném, nem igen nézek tv-t. Csak meccset nézek, ha pedig tv, akkor is csak az olyan filmeket ami tetszik. Tudod az amcsi tömegfilmek között is akad olyan amit azért néz meg az ember mert szórakoztató és kikapcsol, nem pedig azért mert hű de művelt akarok lenni.

De általában gépen vagy dvd-n nézek filmeket, és igen akad közte pár kiváló amcsi film... Te biztos csak a tv-ben nézel amcsi filmet azért tartod ilyen rossznak azokat... :twisted:
Na jó, akkor csak, hogy tisztába tegyük:
1. Az 'égegyadta világon' senki nem szólt volna bele, hogy mi a véleményed Az osztály című filmről, ha közben nem nevezed kakinak a másikat, úgy, hogy nem is láttad. Nyilvánvalóan a főleg nem közönségfilmeseknek ez nem tetszik.
2. Én se nézek nagyon tv-t, de a tv-ben igenis adnak jó filmeket. Most akkor kinek is van előítélete?
3. Senki nem vitatja, hogy a filmet lehet csak szórakozásból nézni. Nem álltunk neked, hogy ,,Úristen, hogy lehet ezt a filmet szeretni". Lényegében arra próbáltam rámutatni, hogy a két film nem egy kategória.
4. Mindketten írtuk, hogy egy díjtól még lehet valami nem jó. De az aranypálma eddig bizonyított. Ha mi lennénk az orrunknál fogva vezetve, akkor az Oscar-díjra lenne merevedésünk...
5. A szerintem legjobb rendező amerikai, David Lynch. De nagyon szeretem Francis Ford Coppola és Stanley Kubrick alkotásait is. Most a Gyűrűk urát nézem, de láttam csomó más szennyet is (ez a gyűrűk urára nem vonatkozik, még nem láttam végig). Próbálok tájékozott lenni a filmek terén, ismét csak az előítélet.
6. Ha mindig az 'egyetnemértésre' így visszatámadsz, az a te megítéléseden fog rontani. Azért elég vicces, az örülök, hogy nem ismerlek személyesen, meg a helyírásos rész (gyenge próbálkozásnak tűnik). Csak tanács, ha akarod megfogadod, ha nem, nem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.14. 14:29:24

Nah srácok! :D azért ne menjen ez a topik már át vagdalkozásba.

Jelwaz! a Kritikáid megfogalmazásán picit finomíthatnál, személyeskedés stb...

Barca_bome nem azokat kritizálta akiknek esetleg tetszik az a film,hanem az előzetes alapján magát a filmet. Igaz ez sem szerencsés, láttunk már nagyon jó filmről nagyon rossz előzetest is...

de hogy ebből itt elkezdjétek egymást osztani? meg helyesírással, és Amerikával jönni :lol:

nyugalom, finomabban is ki lehet fejezni, ha nem értetek egyet egy egy FILM megítéléséről (és véletlenül sem egy-egy fórumozóéról)

jah és innen természetesen delete ha folytatjátok ilyen stílusban!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.08.14. 14:26:48

Valaki tudna linkelni valami jó kis horror filmet? Vagy akció vígjátékot?

Ja erről jut eszembe nem rég néztem meg a Két koppert. Szakadtam rajta. :lol:

http://www.port.hu/ket_kopper_cop_out_% ... unty_id=-1

Tracy Morgan nagyon nagy arc benne. :lol:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2010.08.14. 14:14:30

barca_bome írta:
grecki írta:Ezt a fiatalembernak szántam, hogy az feltűnt-e neki, hogy arany pálma díjas filmről beszél. De attól még kétségtelen tény, hogy egy film lehet [auto_cenzúra], annak ellenére, hogy díjazták vmivel.
Nem láttam a filmet, tény és való, de előzetes alapján tényleg elég gyenge... és mivel nem láttam ezért csak az előzetesből tudok kiindulni és mivel az előzetes nem vett rá arra, hogy megnézzem, ezért nálam nem jön be a film, ennyi. Ettől még nem hiszem, hogy a birka filmfogyasztók közé tartozom... :shock:

De ha én ekkora birka vagyok, ti is figyeljetek oda a helyesírásra, mert ha helyesen írnátok talán lenne aki elhinné ezt sok okoskodást! :lol: (többek között fiatalembernak helyett fiatalembernek, már ha nem tudsz a nevemen szólítani, köszi) :wink:
Na tényleg vissza az oviba. :? Nézd már meg a saját irományodat, mieéőtt leszólsz másokat. Túlságosan másnapos vagyok ahhoz, hogy bepirosozzam neked. :lol: Ha nem "két hete" regisztráltál volna, akkor lehet ismernél...
Amúgy én csak annyit fűztem hozzá, hogy cannes-i filmfesztivál nyertes filmet szidsz. De mint az előbb írtam, ez még önmagában nem garancia semmire.

/thread
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.08.14. 13:59:34

grecki írta:Ezt a fiatalembernak szántam, hogy az feltűnt-e neki, hogy arany pálma díjas filmről beszél. De attól még kétségtelen tény, hogy egy film lehet [auto_cenzúra], annak ellenére, hogy díjazták vmivel.
Nem láttam a filmet, tény és való, de előzetes alapján tényleg elég gyenge... és mivel nem láttam ezért csak az előzetesből tudok kiindulni és mivel az előzetes nem vett rá arra, hogy megnézzem, ezért nálam nem jön be a film, ennyi. Ettől még nem hiszem, hogy a birka filmfogyasztók közé tartozom... :shock:

De ha én ekkora birka vagyok, ti is figyeljetek oda a helyesírásra, mert ha helyesen írnátok talán lenne aki elhinné ezt sok okoskodást! :lol: (többek között fiatalembernak helyett fiatalembernek, már ha nem tudsz a nevemen szólítani, köszi) :wink:

Ja és engem egyáltalán nem érdekel az aranypálma. Pont hogy titeket vezetnek az orrotoknál fogva ti birkák, hogyha azért tartatok jónak egy filmet, mert aranypálmás. Én azért nézek meg egy filmet, mert felkelti az érdeklődésem a szöveges vagy videós előzetese, netalántán a címe, de nem azért, mert aranypálmás... Na most mondjátok, hogy Jézus szíve... :lol:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2010.08.14. 13:54:36

jelwaz írta:
grecki írta:Főleg mivel a videó úgy kezdődik, hogy egy arany pálma jelenik meg fullscreenben...
Ezt nem tudom, hogy mellettem vagy ellenem mondtad-e :D
Ezt a fiatalembernak szántam, hogy az feltűnt-e neki, hogy arany pálma díjas filmről beszél. De attól még kétségtelen tény, hogy egy film lehet [auto_cenzúra], annak ellenére, hogy díjazták vmivel.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.08.14. 13:46:19

jelwaz írta:Na akkor kedves demokrácia élharcosa, ezt még leírom, amúgy már ennyit sem ér meg az egész:
1. Azért írtam, hogy nem vagyok róla meggyőződve, mert láttam a filmet. Ha csak olvastam volna róla, akkor azt írom, hogy Columbinet vette alapul.
2. Mindezek ellenére lehet, hogy ez adta az ötletet, és abba a storyba ásta bele magát. Tudod Columbine az Egyesült Államokban van. Azok meg olyan fényesre nyalják a saját sggüket, hogy tükörnek lehet használni.
3. Ha pont azért tetszik, amiért írtad, akkor a másikkal nem tudom mi a bajod, sokkal reálisabb. Ja, hogy az olyan eseteket nem nyomatják a híradóban. Akinek megmondják, hogy miről gondolkozzon, na az birka.
4. Azt kakizok le, amit akarok... Na jó, az ilyen szánalmas, óvódás vagdalkozás nem érdekel. Mondani van jogod, morális kérdés, hogy az ember mit mond és mit nem. ha ilyen a morálod, akkor pacsi.
Remélem kiélted magad... Biztos szeretsz kötekedni, vitázni. Na én nem. Pacsi. :lol:

Az ilyen arogáns, mindenkinéljobbantudokmindent emberekkel meg még beszélgetni sem szeretek, nemhogy vitázni. Ha csak kötekedni jársz a fórumra, akkor további jó szórakozást hozzá, majd csak észreveszi valaki... Mindenesetre hálás vagyok a magasságbelinek, hogy nem ismerlek személyesen... További szép napot! :wink:

Azért megjegyezném, nem igen nézek tv-t. Csak meccset nézek, ha pedig tv, akkor is csak az olyan filmeket ami tetszik. Tudod az amcsi tömegfilmek között is akad olyan amit azért néz meg az ember mert szórakoztató és kikapcsol, nem pedig azért mert hű de művelt akarok lenni.

De általában gépen vagy dvd-n nézek filmeket, és igen akad közte pár kiváló amcsi film... Te biztos csak a tv-ben nézel amcsi filmet azért tartod ilyen rossznak azokat... :twisted:

Ui.: Most néztem meg a napokban az Üvegtigris 1, 2-t. Már rég láttam és nagyon jó volt újra megnézni, Csoki a legnagyobb az egészben! :lol:

Tervezem még az Argo újranézését is, ezek azok a magyar filmek, amik igazán szórakoztatnak, mert én nem azért nézek filmet, hogy hű de művel legyek, hanem mert ki akarok kapcsolódni az egész napos mókuskerék után...

Ha már Amerika... Igaz már nem valami aktuális, de az Éli Könyve nagyon tetszik. Na meg a Nagyfiúk sem rossz, ennyi "hülyét" egy filmben ritkán látni. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca_bome 2010.08.14. 13:56:34-kor.
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.08.14. 13:31:20

barca_bome írta:Hogy jönnek ide az amerikaiak? Észt film... már bocsi... És te hogy jössz ahhoz, hogy engem le birka filmfogyasztózz? Egyébként meg azt kakizok le amit csak akarok, demokrácia, mond neked valamit ez a szó? :lol:

Ugyanakkor előzetes alapján tényleg kaki a film... és ezt nem úgy értettem, hogy amit én mondok az szent írás, hanem nálam kaki..., lehet hogy neked tetszik, de ezek szerint te sem láttad a másik filmet, mert csak olvastál róla... :twisted: És nem a lövöldözés miatt tetszik a film, hanem mert bárkivel bármikor megtörténhet... :oops:
Na akkor kedves demokrácia élharcosa, ezt még leírom, amúgy már ennyit sem ér meg az egész:
1. Azért írtam, hogy nem vagyok róla meggyőződve, mert láttam a filmet. Ha csak olvastam volna róla, akkor azt írom, hogy Columbinet vette alapul.
2. Mindezek ellenére lehet, hogy ez adta az ötletet, és abba a storyba ásta bele magát. Tudod Columbine az Egyesült Államokban van. Azok meg olyan fényesre nyalják a saját sggüket, hogy tükörnek lehet használni.
3. Ha pont azért tetszik, amiért írtad, akkor a másikkal nem tudom mi a bajod, sokkal reálisabb. Ja, hogy az olyan eseteket nem nyomatják a híradóban. Akinek megmondják, hogy miről gondolkozzon, na az birka.
4. Azt kakizok le, amit akarok... Na jó, az ilyen szánalmas, óvódás vagdalkozás nem érdekel. Mondani van jogod, morális kérdés, hogy az ember mit mond és mit nem. ha ilyen a morálod, akkor pacsi.
grecki írta:Főleg mivel a videó úgy kezdődik, hogy egy arany pálma jelenik meg fullscreenben...
Ezt nem tudom, hogy mellettem vagy ellenem mondtad-e :D Mindegy, lényegében én nem szeretek az alapján megítélni valamit, hogy milyen díjat kapott, de nálam az aranypálma jó pontnak számít, mármint jó tapasztalataim vannak a díjazott filmekkel, ráadásul a versenyprogramok nagyon színesek szerintem. Aranypálmás filmből is láttam olyat, ami nem tetszett (pl. Underground), de többnyire jó döntést hoznak a zsűrik, és nem arról szól, mint az Oscar...
Enrique21
Capitá del Barça

2010.08.14. 13:26:23

Megnéztem az Osztály című filmet és nagyon jó!!!
Itt ajánlottátok,és ezért köszönöm nektek!
Ha még tudtok ajánlani még ehhez hasonlót(nem amerikai tucat filmet),szívesen venném!
Köszi!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2010.08.14. 13:18:58

jelwaz írta:
barca_bome írta:Egyébként nem lehet h valaki véletlen ezt az Osztályt nézte meg? Mert előzetes alapján tényleg kaki! :lol: :lol:

http://videa.hu/videok/film-animacio/az ... QcppoliyKl
Jézus szíve. Attól, hogy te a birka filmfogyasztók közé tartozol, és klisékkel telebszott filmet bámulsz, nem kellene lekakizni egy olyan filmet, amit nem is láttál. Főleg nem az előzetes alapján, ami elég kevésszer ad reális képet a filmről. Egy lélektani, és valós problémákról szóló filmet lekakizol, miközben egy olyan film, ami a columbine-i mészárlást veszi alapul (ezt több helyen is olvastam, de nem vagyok róla meggyőződve) meg 9/10-re értékelsz, miközben tudjuk, hogy az amerikaiak csak hősi halált tudnak halni... Olyan filmeket nézel, ajánlasz és pontozol, amilyeneket akarsz, de amihez nem értesz, abba ne szólj bele!
Főleg mivel a videó úgy kezdődik, hogy egy arany pálma jelenik meg fullscreenben...
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.08.14. 13:16:48

jelwaz írta:
barca_bome írta:Egyébként nem lehet h valaki véletlen ezt az Osztályt nézte meg? Mert előzetes alapján tényleg kaki! :lol: :lol:

Jézus szíve. Attól, hogy te a birka filmfogyasztók közé tartozol, és klisékkel telebszott filmet bámulsz, nem kellene lekakizni egy olyan filmet, amit nem is láttál. Főleg nem az előzetes alapján, ami elég kevésszer ad reális képet a filmről. Egy lélektani, és valós problémákról szóló filmet lekakizol, miközben egy olyan film, ami a columbine-i mészárlást veszi alapul (ezt több helyen is olvastam, de nem vagyok róla meggyőződve) meg 9/10-re értékelsz, miközben tudjuk, hogy az amerikaiak csak hősi halált tudnak halni... Olyan filmeket nézel, ajánlasz és pontozol, amilyeneket akarsz, de amihez nem értesz, abba ne szólj bele!
Hogy jönnek ide az amerikaiak? Észt film... már bocsi... És te hogy jössz ahhoz, hogy engem le birka filmfogyasztózz? Egyébként meg azt kakizok le amit csak akarok, demokrácia, mond neked valamit ez a szó? :lol:

Ugyanakkor előzetes alapján tényleg kaki a film... és ezt nem úgy értettem, hogy amit én mondok az szent írás, hanem nálam kaki..., lehet hogy neked tetszik, de ezek szerint te sem láttad a másik filmet, mert csak olvastál róla... :twisted: És nem a lövöldözés miatt tetszik a film, hanem mert bárkivel bármikor megtörténhet... :oops:
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.08.14. 12:59:45

Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.14. 12:29:18

Túl vagyok én is az Osztályon. Jó kis film volt, eltalálták a szereplőket, akár ez Magyarország is lehetne, DE:

-Miért nem lehetett szólni a tanárnak?
-Rövidek voltak a párbeszédek, én már elküldtem volna a francba mindegyiket minimum, akkor már ha így is úgy is kapok nem csak nézek.
-Nem hiszem, hogy az egész osztály csak bámult, ujjongott utána jajj de gonoszak vagytok, hogy tehetitek.
-Thea szerepe nekem képzavaros, hol így viselkedik, hol úgy, van mikor csak néz bután.
-A suliba meg metro jár? Kb úgy nézett ki.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.08.13. 23:24:04

Egyébként nem lehet h valaki véletlen ezt az Osztályt nézte meg? Mert előzetes alapján tényleg kaki! :lol: :lol:

Én ezt a fajta Osztályt néztem: és ez nálam 9/10!

http://www.youtube.com/watch?v=Wo_LYkn88o8

:oops:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.13. 23:02:18

Jön, közeleg, érkezik!!! Zimmer Feri 2 :lol: :D

én várom, Novembertől már lesz is a mozikban elvileg...

8)

anno nagyokat szakadtam az 1en.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.08.13. 19:04:22

Tegnap este megnéztem az Osztályt. Nekem tetszett a film, most jó mindenbe bele lehet kötni, hogy nem jól adtak elő valamit a színészek, vagy jobbra futott, mikor látta, hogy balról nem jön senki, de a filmnek volt egy üzenete, ami nekem teljesen átjött.

Nekem is volt olyan osztálytársam középsuliban, akit ugyanígy kikezdtek (na jó ennyire azért nem), de ott én és pár osztálytársam kiálltunk a gyerek mellett és csillapodott a hangulat.

Ez a film nem azt akarja szemléltetni, hogy az esetek többségében ez lesz a vége, hanem, hogy igenis előfordulhat bárkivel. Szerintem egyébként a színészi alakítások is jók voltak, annyira nem voltak feltűnők a hibák, mert nem a hibákat kerestem, hanem megpróbáltam úgy nézni a filmet, hogy mi lenne, ha velem történne ez és hogy én mit tennék.

Ha velem csinálták volna ezt, akkor én már az első nap odamentem volna a "bandavezérhez" és jól megagyaltam volna. Mondjuk én más testalkat vagyok, mint ez a Joosep gyerek... :lol:

És sajnos a sok közül egy nagy igazságra is rávilágított a film: A tanárok, igazgatók mindig a jó tanulóknak hisznek bármi is van. Függetlenül a kész tényektől.

Mondjuk én pont azt cikiztem volna, amelyik a legjobb tanuló volt, na nem azért, mert jó tanuló volt, hanem mert olyan búza haja volt, hogy folyton elkapott a röhögőgörcs amikor mutatták! :lol:

Egyébként a film talán legnagyobb hibája az lehet, hogy nagyon ritka, hogy egy egész osztály ennyire egy embernek hódoljon be, illetve a lányok is eddigi tapasztalataim szerint jobban ki szoktak állni azért a személyért akit cikiz a többi fiú...

A cumiztatásnál meg Joosep be volt fosva, Kaspartnak meg hátába nyomták a kést..., nem tudhatta, hogy az a láma nem meri használni a kést, mert hát aki lecumiztatja egyik osztálytársát a másikkal az nem biztos, hogy a kést sem meri használni.

Kaspart meg eleinte a csaja miatt védte a srácot, de aztán rájött, hogy neki ez becsületbeli ügy. Én egyébként már rég otthagytam volna azt a csajt, mert egy hülye picsa volt. Úgy vagyok vele, akit befolyásolni tud pár nagyszájú barom, az nem érdemli meg, hogy hajtsak utána.

A vége kicsit durva volt, hogy egy ártatlan 8.-ost is lelőtt, az nem kellett volna bele..., illetve kicsit meglepődtem mikor csak Joosep lőtte magát fejbe.

A végét még elnéztem volna, mikor kijön a rendőrség stb..., szülők reakcióját, de így is elég durva volt már..., illetve Kaspart büntetésére is kíváncsi lettem volna.

Nálam összességében 9/10 a film, kötelezővé tenném középsuliban! :oops:

Szerk.:
Perrero írta:köszi, de az Ő véleményében még nem csalódtam
És? Nem jobb lenne megnézni és eldönteni, hogy neked tetszik-e a film, vagy sem? Én már csak azért is megnézném a helyedben, vagy neked mindenből ugyanaz tetszik, mint greckinek, mert akkor a "Zsivány Forradalmár" kifejezés elég érdekesen mutat ott a neved alatt! :twisted: :lol:

Ui.: Nem akartam személyeskedni Perrero, csak nem szeretem, ha valaki más véleménye miatt nem néz meg egy filmet! Ennyi erővel semmit sem kellene megnézned, mert biztos van olyan, akinek nem tetszik! :shock:

Szerintem ha grecki véleménye előtt meg akartad nézni a filmet, akkor nézd is meg, de nem szólok bele, csak ez kikívánkozott! :D
Válasz küldése