jelwaz írta:Na akkor kedves demokrácia élharcosa, ezt még leírom, amúgy már ennyit sem ér meg az egész:
1. Azért írtam, hogy nem vagyok róla meggyőződve, mert láttam a filmet. Ha csak olvastam volna róla, akkor azt írom, hogy Columbinet vette alapul.
2. Mindezek ellenére lehet, hogy ez adta az ötletet, és abba a storyba ásta bele magát. Tudod Columbine az Egyesült Államokban van. Azok meg olyan fényesre nyalják a saját sggüket, hogy tükörnek lehet használni.
3. Ha pont azért tetszik, amiért írtad, akkor a másikkal nem tudom mi a bajod, sokkal reálisabb. Ja, hogy az olyan eseteket nem nyomatják a híradóban. Akinek megmondják, hogy miről gondolkozzon, na az birka.
4. Azt kakizok le, amit akarok... Na jó, az ilyen szánalmas, óvódás vagdalkozás nem érdekel. Mondani van jogod, morális kérdés, hogy az ember mit mond és mit nem. ha ilyen a morálod, akkor pacsi.
Remélem kiélted magad... Biztos szeretsz kötekedni, vitázni. Na én nem. Pacsi.
Az ilyen arogáns, mindenkinéljobbantudokmindent emberekkel meg még beszélgetni sem szeretek, nemhogy vitázni. Ha csak kötekedni jársz a fórumra, akkor további jó szórakozást hozzá, majd csak észreveszi valaki... Mindenesetre hálás vagyok a magasságbelinek, hogy nem ismerlek személyesen... További szép napot!
Azért megjegyezném, nem igen nézek tv-t. Csak meccset nézek, ha pedig tv, akkor is csak az olyan filmeket ami tetszik. Tudod az amcsi tömegfilmek között is akad olyan amit azért néz meg az ember mert szórakoztató és kikapcsol, nem pedig azért mert hű de művelt akarok lenni.
De általában gépen vagy dvd-n nézek filmeket, és igen akad közte pár kiváló amcsi film... Te biztos csak a tv-ben nézel amcsi filmet azért tartod ilyen rossznak azokat...
Ui.: Most néztem meg a napokban az Üvegtigris 1, 2-t. Már rég láttam és nagyon jó volt újra megnézni, Csoki a legnagyobb az egészben!
Tervezem még az Argo újranézését is, ezek azok a magyar filmek, amik igazán szórakoztatnak, mert én nem azért nézek filmet, hogy hű de művel legyek, hanem mert ki akarok kapcsolódni az egész napos mókuskerék után...
Ha már Amerika... Igaz már nem valami aktuális, de az Éli Könyve nagyon tetszik. Na meg a Nagyfiúk sem rossz, ennyi "hülyét" egy filmben ritkán látni.