Mozi & Filmek
Tegnap láttam a Papírkutyák című filmet. Nos, a Porton kapott 5.8 as értéklés után egészen másra számítottam, de meg kell mondjam, szerintem kegyetlenül jó kis vígjáték. Szinte minden mondatban van valami vicc, rendezéssel és a színészekkel sincs semmi probléma. Mucsi nekem személyes kedvencem, ő is hozza a megszokott stílusát. Szóval midnenkinek ajánlom, nagyon jó kis vígjáték, az igényesebb magyar filmek közé tartozik. 

ez a magyar módi... nem tudsz vele mit kezdeni... ott vannak pl a Star Wars paródia részek, azok is hol magyar, hol angol... vagy teljesen angolul nézed, vagy így, ahogy van...
- CartmanBarca
- Jugador del Barça
Beloadról töltöttem, ott igaz hogy Tvrip van, de legalább magyar és minőségre se lehet panaszkodni.sjd írta:btjunkie-n nem kell regelni, de tessék:Fernando írta:Nem tudja valaki bedobni a torrent-file-t? nem vagyok reggelve ezért meg nem akarok.
http://btjunkie.org/torrent/Klass-2007- ... 052816551c
Más:
Elkezdtem néni a Family Guy-t és észrevettem hogy sok helyen megcsonkították a részeket, ezért vannak olyan periódusok, ahol csak angolul beszélnek. Fanoktól kérdem, hogy lehet ezt orvosolni, mert elég idegesítő tud lenni. A TvRipben nincs angol, viszont annak meg a minőségével nem vagyok megelégedve. Ha tudtok megoldást, akkor megköszönném, ha megosztanátok velem

- Fernando
- Llegenda del Barça
Köszi az ajánlást, sjd-nek pedig a torrent fájlt.messideco írta:Milyen népszerű lett a film. Nagyon nagy

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ez olyan mint ahogyan az Avatar a Pocahontas egy az egybenFecooo írta:mutatok nektek 1-2 érdekességet a Varázslótanoncról...

Milyen népszerű lett a film. Nagyon nagy 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2010.08.11. 15:03:07-kor.
btjunkie-n nem kell regelni, de tessék:Fernando írta:Nem tudja valaki bedobni a torrent-file-t? nem vagyok reggelve ezért meg nem akarok.
http://btjunkie.org/torrent/Klass-2007- ... 052816551c
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem tudja valaki bedobni a torrent-file-t? nem vagyok reggelve ezért meg nem akarok.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
nemsoadroli írta:Magyarulsjd írta:btjunkie-n találtam dvripet
szerk: http://feliratok.hs.vc/index.php?keres=klass
felülről a második a magyar felirat hozzá
Magyarulsjd írta:btjunkie-n találtam dvripet

btjunkie-n találtam dvripetsoadroli írta:Én beloadról szedtem le, de ez nem dvd minőség, hanem vmi tv-s.Fernando írta:Felkeltettétek az érdeklődésem ezzel a filmmel kapcsolatban(Klass). Honnan tudnám esetleg gyorsan letölteni, vagy online megnézni? van még 2,5 órám utána Bosnyák-Magyar
Engem is érdekelne hogy hol van fönt normálisan.
Én beloadról szedtem le, de ez nem dvd minőség, hanem vmi tv-s.Fernando írta:Felkeltettétek az érdeklődésem ezzel a filmmel kapcsolatban(Klass). Honnan tudnám esetleg gyorsan letölteni, vagy online megnézni? van még 2,5 órám utána Bosnyák-Magyar
Engem is érdekelne hogy hol van fönt normálisan.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Felkeltettétek az érdeklődésem ezzel a filmmel kapcsolatban
(Klass). Honnan tudnám esetleg gyorsan letölteni, vagy online megnézni? van még 2,5 órám utána Bosnyák-Magyar 

Elvalvás előtt csak ez a film járt az eszemen. Basszus Kaspar a barátnője elé helyezte. Én ezt nem csináltam volna meg. Plusz a kamerakezelés nagyon meg volt oldva, vagyis az operatőr nagy munkát csinált. Az idegesített, hogy a lövöldözésnél ártatlanokat is lelőttek...
A Kőkemény Minnesotáról mik a vélemények?
A Kőkemény Minnesotáról mik a vélemények?
- CartmanBarca
- Jugador del Barça
Én láttam a filmet tényleg eléggé ütős, a hatása alá kerülsz tutira. Írtam is már egy hsz-t a filmmel kapcsolatosan.messideco írta:
Az osztály(Klass)
Pff, még mindig a hatása alatt vagyok. Ennél keményebb filmet ritkán lát az ember.Hihetetlen, hogy az észtek mekkora filmet csináltak. És igaztörténeten alapszik. Aki látta, azzal szívesen megvitatnám![]()
ja, 10/10
Én Kaspar helyében hagytam volna Joosepet. Minden folyt volna tovább, és nem történt volna meg a tragédia. De az durva volt mikor le kellet cumiznia. És az volt az egyik legbosszantóbb, hogy a csajok sem szóltak bele semmibe. Vigyázzunk egymásra...
Egyébként utána olvastam a filmnek, és kiderült, hogy nem teljesen úgy volt minden, mint ahogy a filmben mutatják, jócskán túldramatizálják a helyzetet, de ha fele ilyen súlyos dolgok történtek akkor is jogosnak érzem a megtorlást. Ha belegondolsz lehetetlen, hogy van egy olyan közösség aki ennyire összetart annak érdekében hogy kicikizze a másikat. Ha pedig tényleg volt/van ilyen eset akkor az eléggé szomorú. Szerintem Kaspar egyértelműen pozitív hős, mit ne mondjak én is ezt tettem volna a helyében.
Azt írja, hogy a rendező adaptálta a sztorit a japán törtenelembe. Ergo átírta úgy, hogy japcsi legyen. Nem hiszem, hogy ez hiteles lenne, illetve h Neked ez kellene. Csak ha már ott volt gondoltam belinkelem.messideco írta:Akkor ez valami japcsi film most? Mert akkor nem igazán érdekel. Mármint nem is azzal van baj, hogy japán, hanem annak a regénynek nem Japánba illik a története...
A wiki azt írja, h konkrétan a könyvön alapuló film nem készült belőle, mert Marquez nem akarta eladni a szerzői jogokat. Szóval ez a japcsi film nem lehet hiteles verzió, csak valami átírás.

messideco írta:Szerk: nem tudja valaki, hogy Gabriel Garcia Márquez műve, a Száz év magány filmben is megjelent-e?

Amúgy én most olvasom a könyvet, de nekem bejön. Furcsa dolgok vannak benne, de vhogy felkeltette az érdeklődésemet.Wikipedia írta:Shuji Terayama's play One Hundred Years of Solitude, originally performed by the Tenjo Sajiki theater troupe), as well as his film Farewell to the Ark are loose (and not officially authorized) adaptations of the novel by García Marquez transplanted into the realm of Japanese culture and history.
Although One Hundred Years of Solitude has had such a big impact on the literature world, and although this novel is the author's best selling and most translated around the world, there have been no movies produced about it. Gabriel Garcia Marquez has never agreed to sell the rights for producing such film, even though his novel has inspired many to write and has more than enough themes to work on in the film industry.

(Ez ált nem mondható el egy kötelező olvasmányról sem, utoljára az Egri Csillagokkal voltam így.

- miihii
- KHAL
TESSElBartimaeus írta:Segítségre szorulok!
Valaki nem tud magyar feliratot adni a Battlestar Galactica (Csillagközi romboló) sorozat összes évadjához részekre lebontva feliratot? Kerestem, de nem találtam olyat, ami jó lenne. Nem vagyok regisztrálva egy magyar torrent oldalon sem, ahol lehetne esetleg lehetőség ilyen nemű feliratot találni. Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni.
Nemtom hány évados,itt 4et tudsz leszedni.Kibontod,aztán minden rész a tiéd

Esetleg B-tervként írd be a keresőbe ITT és van néhány opciód.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Segítségre szorulok!
Valaki nem tud magyar feliratot adni a Battlestar Galactica (Csillagközi romboló) sorozat összes évadjához részekre lebontva feliratot? Kerestem, de nem találtam olyat, ami jó lenne. Nem vagyok regisztrálva egy magyar torrent oldalon sem, ahol lehetne esetleg lehetőség ilyen nemű feliratot találni. Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Tegnap néztem meg. Nagyon tetszett. Ajánlós.S.Agüero írta:És a Kisvárosi Rock'n roll filmet láttátok már? Ha igen akkor milyen?
mutatok nektek 1-2 érdekességet a Varázslótanoncról:
EZ alapján a Star Wars sagán alapszik a Harry Potter és a Varázslótanonc is

persze ez az egész nagyon le van sarkítva, de mindenesetre érdekes sztem...
remélem nem lett túlságosan offos
EZ alapján a Star Wars sagán alapszik a Harry Potter és a Varázslótanonc is

persze ez az egész nagyon le van sarkítva, de mindenesetre érdekes sztem...
remélem nem lett túlságosan offos

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.10. 23:56:26-kor.