Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Beloadról töltöttem, ott igaz hogy Tvrip van, de legalább magyar és minőségre se lehet panaszkodni.sjd írta:btjunkie-n nem kell regelni, de tessék:Fernando írta:Nem tudja valaki bedobni a torrent-file-t? nem vagyok reggelve ezért meg nem akarok.
http://btjunkie.org/torrent/Klass-2007- ... 052816551c
Köszi az ajánlást, sjd-nek pedig a torrent fájlt.messideco írta:Milyen népszerű lett a film. Nagyon nagy
Ez olyan mint ahogyan az Avatar a Pocahontas egy az egybenFecooo írta:mutatok nektek 1-2 érdekességet a Varázslótanoncról...
btjunkie-n nem kell regelni, de tessék:Fernando írta:Nem tudja valaki bedobni a torrent-file-t? nem vagyok reggelve ezért meg nem akarok.
nemsoadroli írta:Magyarulsjd írta:btjunkie-n találtam dvripet
Magyarulsjd írta:btjunkie-n találtam dvripet
btjunkie-n találtam dvripetsoadroli írta:Én beloadról szedtem le, de ez nem dvd minőség, hanem vmi tv-s.Fernando írta:Felkeltettétek az érdeklődésem ezzel a filmmel kapcsolatban(Klass). Honnan tudnám esetleg gyorsan letölteni, vagy online megnézni? van még 2,5 órám utána Bosnyák-Magyar
Engem is érdekelne hogy hol van fönt normálisan.
Én beloadról szedtem le, de ez nem dvd minőség, hanem vmi tv-s.Fernando írta:Felkeltettétek az érdeklődésem ezzel a filmmel kapcsolatban(Klass). Honnan tudnám esetleg gyorsan letölteni, vagy online megnézni? van még 2,5 órám utána Bosnyák-Magyar
Én láttam a filmet tényleg eléggé ütős, a hatása alá kerülsz tutira. Írtam is már egy hsz-t a filmmel kapcsolatosan.messideco írta:
Az osztály(Klass)
Pff, még mindig a hatása alatt vagyok. Ennél keményebb filmet ritkán lát az ember.Hihetetlen, hogy az észtek mekkora filmet csináltak. És igaztörténeten alapszik. Aki látta, azzal szívesen megvitatnám![]()
ja, 10/10
Én Kaspar helyében hagytam volna Joosepet. Minden folyt volna tovább, és nem történt volna meg a tragédia. De az durva volt mikor le kellet cumiznia. És az volt az egyik legbosszantóbb, hogy a csajok sem szóltak bele semmibe. Vigyázzunk egymásra...
Azt írja, hogy a rendező adaptálta a sztorit a japán törtenelembe. Ergo átírta úgy, hogy japcsi legyen. Nem hiszem, hogy ez hiteles lenne, illetve h Neked ez kellene. Csak ha már ott volt gondoltam belinkelem.messideco írta:Akkor ez valami japcsi film most? Mert akkor nem igazán érdekel. Mármint nem is azzal van baj, hogy japán, hanem annak a regénynek nem Japánba illik a története...
messideco írta:Szerk: nem tudja valaki, hogy Gabriel Garcia Márquez műve, a Száz év magány filmben is megjelent-e?
Amúgy én most olvasom a könyvet, de nekem bejön. Furcsa dolgok vannak benne, de vhogy felkeltette az érdeklődésemet.Wikipedia írta:Shuji Terayama's play One Hundred Years of Solitude, originally performed by the Tenjo Sajiki theater troupe), as well as his film Farewell to the Ark are loose (and not officially authorized) adaptations of the novel by García Marquez transplanted into the realm of Japanese culture and history.
Although One Hundred Years of Solitude has had such a big impact on the literature world, and although this novel is the author's best selling and most translated around the world, there have been no movies produced about it. Gabriel Garcia Marquez has never agreed to sell the rights for producing such film, even though his novel has inspired many to write and has more than enough themes to work on in the film industry.
TESSElBartimaeus írta:Segítségre szorulok!
Valaki nem tud magyar feliratot adni a Battlestar Galactica (Csillagközi romboló) sorozat összes évadjához részekre lebontva feliratot? Kerestem, de nem találtam olyat, ami jó lenne. Nem vagyok regisztrálva egy magyar torrent oldalon sem, ahol lehetne esetleg lehetőség ilyen nemű feliratot találni. Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni.
Tegnap néztem meg. Nagyon tetszett. Ajánlós.S.Agüero írta:És a Kisvárosi Rock'n roll filmet láttátok már? Ha igen akkor milyen?