mire jó a google+?Slither írta:Végre szereztem egy Google+ meghívót.![]()
Érdekes, hogy Ázsiában milyen sok ember használja már, itt meg alig találtam vkit...

@És mindenki másnakMessidona10 írta:Biciklivel mentem már 42-vel, de öcsém 45-ig is meghajtotta (10 évesen :O)
100 métert meg 13.58 alatt futottam, de évről évre javul. Ezen persze sokat segít, hogy a nyáron minden nap 2 kilométert lefutottam. Ja és újra fel tudom venni a farmeremet, amit kinőttem tavaszra
Hát vékony is vagyokziipp írta: Vékony lehetsz akkor. 195/85 kg, de én így is soványak érzem magam.
Az aláírásképeden szakadtam...![]()
![]()
magyarfoci.jpg
![]()
![]()
Vékony lehetsz akkor. 195/85 kg, de én így is soványak érzem magam.L.Messi 10 írta:Én csak hobbiból focizok, de a sulis tornákon az én 193cm/75kg-os kombómat se kedvelikInitom írta:ha már paraméterek![]()
én 15 éves vagy( május 1.) 183 cm és 82-83 kiló.
NB2 U-17 be focizok...hát,nem nagyon szeretnek ellenem játszani
16 éves 165cm és 66 kg vagyok, de gyilkolok a pályán!!!!:))L.Messi 10 írta:Én csak hobbiból focizok, de a sulis tornákon az én 193cm/75kg-os kombómat se kedvelikInitom írta:ha már paraméterek![]()
Én csak hobbiból focizok, de a sulis tornákon az én 193cm/75kg-os kombómat se kedvelikInitom írta:ha már paraméterek![]()
Én 12ből voltam tavaly a 8. De mivel 14en buktak az osztályba, és most 14 ember bukott hozzánk, így a baj se tudja hányadik leszek.S.Agüero írta:Én most utolsó előtti vagyok a tornasorban!![]()
![]()
Erről az jutott eszembe, hogy maratonon (42,2 km) a legjobbak 20-21 km/órával futnak végig.S.Agüero írta:Elmentünk ma haverommal csak úgy biciklizni így utolsó nap suli előtt aztán megláttunk egy traffippaxot. Gondoltam próbáljuk ki, h milyen gyorsan tudunk biciklizni. Olyan 50 méterről nekiindultam aztán tekertem ahogy tudtam és 40 km/h-val mentem.Utána 20 méterről elkezdtem futni és 21 km/h volt a futásom.
![]()
Ezek milyen gyorsnak számítanak csak úgy érdekességképp?
Valaki ért egyáltalán az ilyenekhez, h milyen gyorsan kellene lennem biciklin+simán futva?![]()
Köszi előre is a választ!
Nyugodtan írjon az is aki nem ért hozzá!
![]()
köszi a dícséreteketpalesz77 írta:Plusz ha jól tudom 13-14 éves vagy nem? Én pl akkoriban nagyon kis "fejletlen" voltam - ne vedd sértésnek -, középsuliba 159cm-el mentem, most 175 vagyok... Szóval az atletikus képességeid még bőven javulni is fognak szerintem, de ez is szép teljesítmény - főleg manapság, amikor már minden 3. ember túlsúlyos...S.Agüero írta:nekem a 100 méteren 14.6 volt, igazából hosszútávon vagyok jó, ott kúperen 3200 métert futottam
![]()
amúgy egyenes úton mentem egész jó bringával(fél éve kaptam) viszont 40-50 méteren nem biztos h teljesen fel tud gyorsulni.
Plusz ha jól tudom 13-14 éves vagy nem? Én pl akkoriban nagyon kis "fejletlen" voltam - ne vedd sértésnek -, középsuliba 159cm-el mentem, most 175 vagyok, szerintem nem is kell mondanom mennyivel jobban teljesítek most futásnál pl... Szóval az atletikus képességeid még bőven javulni is fognak szerintem, de ez is szép teljesítmény - főleg manapság, amikor már minden 3. ember túlsúlyos...S.Agüero írta:nekem a 100 méteren 14.6 volt, igazából hosszútávon vagyok jó, ott kúperen 3200 métert futottam
![]()
amúgy egyenes úton mentem egész jó bringával(fél éve kaptam) viszont 40-50 méteren nem biztos h teljesen fel tud gyorsulni.
Fast&FuriousVictor_Valdes írta:Haverom bemérte a traffi camping biciklivel amikor jött befelé a szomszéd faluból...Van még hova fejlődni.
a futást úgy értettem,hogy lehet,nem úgy,hogy annyit futok. fénykoromban igen,de ahhoz képest van rajtam +10-12kg izom,így nem megy márGuardiola írta: 30 funtásnak azért már nem rossz (12mp-s 100) . Százat nekem 13,4 alatt sikerült lefutni az úgy 26km/h (szerintem most 15 alatt nem menne). Bringával viszont lehet tekerni de függ a kerékpártól, széltől úttól. Egyenes úton egy országúti kerékpárral azért az 50km/h elérhető, persze profi kerékpárosok ennél sokkal többet is kihoznak sprinteknél.
30 funtásnak azért már nem rossz (12mp-s 100) . Százat nekem 13,4 alatt sikerült lefutni az úgy 26km/h (szerintem most 15 alatt nem mennedaffy írta:30 körül azért lehet futni,illetve 7-es koromba tekertem terepgumis biciklivel 44.9-et,így még fejlődhetszS.Agüero írta:Elmentünk ma haverommal csak úgy biciklizni így utolsó nap suli előtt aztán megláttunk egy traffippaxot. Gondoltam próbáljuk ki, h milyen gyorsan tudunk biciklizni. Olyan 50 méterről nekiindultam aztán tekertem ahogy tudtam és 40 km/h-val mentem.Utána 20 méterről elkezdtem futni és 21 km/h volt a futásom.
![]()
Valaki ért egyáltalán az ilyenekhez, h milyen gyorsan kellene lennem biciklin+simán futva?![]()
![]()
17 év dohányzás mellett is tudok 22-vel futni kb. 100 méteren...haverom jött mögöttem motorral és úgy mértS.Agüero írta:Elmentünk ma haverommal csak úgy biciklizni így utolsó nap suli előtt aztán megláttunk egy traffippaxot. Gondoltam próbáljuk ki, h milyen gyorsan tudunk biciklizni. Olyan 50 méterről nekiindultam aztán tekertem ahogy tudtam és 40 km/h-val mentem.Utána 20 méterről elkezdtem futni és 21 km/h volt a futásom.
![]()
![]()