Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért nem értem, mert pont a Mag az,ahova bárki,bármilyen sebességgel szinte mindig tud visszatölteni. Legalábbis én a Bithumennel vok úgy,h hiába megy a torrent,egyszerűen esélytelen vagyok a sok seed szeróval szemben,így ott elég tré is az arányom (0,700es),de még az is elég, viszont onnan már nem szedek semmit sem, pont emiatt. De a magon a legcsekélyebb feltöltéssel is megy a maxon, már ugye az adott lehetőségek (kinek mi) maximumán.daffy írta:nem tudom,piratebay-re simán töltök vissza gyorsba,de *core-ra nem mentozsimiki írta:hát Daffy nem tudom,h tudtál ilyen ügyes lenni.
én semmi csalás nélkül,szintén borzalmas feltöltési sebességgel,de mindig 1-1,5ös arányt hoztam. Ha épp filmeztem,vagy bármi,akkor is ment a torrent. Mára szerencsére már megnőtt a feltöltési sebességem is így könnyebb.
nem tudom,piratebay-re simán töltök vissza gyorsba,de *core-ra nem mentozsimiki írta:hát Daffy nem tudom,h tudtál ilyen ügyes lenni.
én semmi csalás nélkül,szintén borzalmas feltöltési sebességgel,de mindig 1-1,5ös arányt hoztam. Ha épp filmeztem,vagy bármi,akkor is ment a torrent. Mára szerencsére már megnőtt a feltöltési sebességem is így könnyebb.
megy privi mindjártdaffy írta:eljött ez a nap is. kiraktak ncore-ról
tölteni tölthettem,de visszatölteni,csak 1-2 kbps-kel tudtam,pedig 60 megás netem van. az okát nem értem,de elég zavaró. ha valaki tud meghívót valamely rendes oldalra,az írhatna egy pü-t.
Hát a design tényleg elég egyszerűre sikeredett, remélhetőleg a visszajelzések alapján dobnak egyet a felületen.gordi. írta: nekem nem tetszik![]()
a facebookhoz hasonló dolog. közösségi oldal, ismerősöket tudsz bejölni, újdonság, hogy őket körökbe(ismerősök,barátok,stb) tudod rakni ( ergo pl: a haverod nem látja azt a postot amit a barátnődnek postolsz..)Ilúvatar írta:mire jó a google+?Slither írta:Végre szereztem egy Google+ meghívót.![]()
Érdekes, hogy Ázsiában milyen sok ember használja már, itt meg alig találtam vkit...illetve pontosan mi is az
@És mindenki másnakMessidona10 írta:Biciklivel mentem már 42-vel, de öcsém 45-ig is meghajtotta (10 évesen :O)
100 métert meg 13.58 alatt futottam, de évről évre javul. Ezen persze sokat segít, hogy a nyáron minden nap 2 kilométert lefutottam. Ja és újra fel tudom venni a farmeremet, amit kinőttem tavaszra
Hát vékony is vagyokziipp írta: Vékony lehetsz akkor. 195/85 kg, de én így is soványak érzem magam.
Az aláírásképeden szakadtam...![]()
![]()
magyarfoci.jpg
![]()
![]()
Vékony lehetsz akkor. 195/85 kg, de én így is soványak érzem magam.L.Messi 10 írta:Én csak hobbiból focizok, de a sulis tornákon az én 193cm/75kg-os kombómat se kedvelikInitom írta:ha már paraméterek![]()
én 15 éves vagy( május 1.) 183 cm és 82-83 kiló.
NB2 U-17 be focizok...hát,nem nagyon szeretnek ellenem játszani
16 éves 165cm és 66 kg vagyok, de gyilkolok a pályán!!!!:))L.Messi 10 írta:Én csak hobbiból focizok, de a sulis tornákon az én 193cm/75kg-os kombómat se kedvelikInitom írta:ha már paraméterek![]()
Én csak hobbiból focizok, de a sulis tornákon az én 193cm/75kg-os kombómat se kedvelikInitom írta:ha már paraméterek![]()
Én 12ből voltam tavaly a 8. De mivel 14en buktak az osztályba, és most 14 ember bukott hozzánk, így a baj se tudja hányadik leszek.S.Agüero írta:Én most utolsó előtti vagyok a tornasorban!![]()
![]()