Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ne...a trágár kifejezések, és egy gyilkosság ugyanaz a szint?Bob_Marley írta:Ozsi én tisztellek becsüllek téged, s megmondom őszintén maga a megfogalmazás, hangnem rosszul esett!ozsimiki írta:
nem tudom te hol élsz, de igenis vannak olyan emberi lények,akik inkább patkányok, és hasonló szimpi állatok, mint emberek. Most nem Mourinho feltétlen, bár ő sem valami nagy emberi értékekkel bíró tag,de nehogy azt írd nekem,h pl egy olyan "állat" aki kisgyerekeket ront meg,esetleg gyilkol, vagy egyéb dolgok, azok emberi fajba sorolhatóak. Ez nagy OFF itt, szóval offba válaszolj majd,csak már nem bírtam nézni,hogy sok esetben naiv vagy,és folytatod ennek a tahónak a védését.
De a tárgyra rátérve, valaki embert öl, akkor vét a törvény ellen, s megbűnhődik érte, de ugyanolyan ember marad, ezen ragozni nem kell sokat, én így gondolom naivan+ a Bibliának nevezett kisregényben is valami hasonló van....!Nem kívánok erről vitázni, mert teljesen felesleges, te elmondod patkány én meg elmondom nem!
Megjegyezném azt milyen kategóriába sorolod, aki trágár kifejezésekkel vadbarmoz egy személyt (teljesen mindegy hogy kicsoda), az normális felnőtt viselkedés?
Peace
Gondolom ha egy hozzátartozódat ölnék meg, ha már ezt a példát hoztad fel, arról is hasonlóképp gondolkoznál, Te nem ezen a bolygón élsz. Te egy álom világban.Bob_Marley írta:Ozsi én tisztellek becsüllek téged, s megmondom őszintén maga a megfogalmazás, hangnem rosszul esett!ozsimiki írta:
nem tudom te hol élsz, de igenis vannak olyan emberi lények,akik inkább patkányok, és hasonló szimpi állatok, mint emberek. Most nem Mourinho feltétlen, bár ő sem valami nagy emberi értékekkel bíró tag,de nehogy azt írd nekem,h pl egy olyan "állat" aki kisgyerekeket ront meg,esetleg gyilkol, vagy egyéb dolgok, azok emberi fajba sorolhatóak. Ez nagy OFF itt, szóval offba válaszolj majd,csak már nem bírtam nézni,hogy sok esetben naiv vagy,és folytatod ennek a tahónak a védését.
De a tárgyra rátérve, valaki embert öl, akkor vét a törvény ellen, s megbűnhődik érte, de ugyanolyan ember marad, ezen ragozni nem kell sokat, én így gondolom naivan+ a Bibliának nevezett kisregényben is valami hasonló van....!Nem kívánok erről vitázni, mert teljesen felesleges, te elmondod patkány én meg elmondom nem!
Megjegyezném azt milyen kategóriába sorolod, aki trágár kifejezésekkel vadbarmoz egy személyt (teljesen mindegy hogy kicsoda), az normális felnőtt viselkedés?
Peace
Ozsi én tisztellek becsüllek téged, s megmondom őszintén maga a megfogalmazás, hangnem rosszul esett!ozsimiki írta:
Ez teljesen fiktív és azt a kevés példát, amit így sorolni tudsz ( lehet összejönne pár tíz) felesleges, mert persze úgy is a helyzet alakítja a döntést, de ettől még a fő szabály nem változik, a kivétel erősíti ugye. Szerintem kár ezen szájkaratézni, érted, hogy mire gondolok és én is, hogy te mire, de nem ugyanaz a dimenzió a kettő.Asys írta:Mondok egy fiktív példát, a közösség vándorol a fagy elől, a melegebb vidékek felé gyalog a fagy a sarkukat tapossa minden perc számít, az egyik asszonynak (vagy gyereknek) kitörik a lába, mindenkinek van terhe, élelem, só stb. így nem tudják "vállukra venni" egyszóval kénytelenek hátrahagyni vagy különben ha időt veszítenek, a közösségnek befellegzett... Te hátrahagynád? Ha ez lenne a közösség érdeke?
Én mindig közösségi szempontból nézem és ez nem relatív. Persze az egyéni szempontot is lehet nézni, de engem az nem érdekel. A közösség érdeke az első, mert Isten közösségi lénynek teremtett minket. Ezek elvek, amiket nem fogok relativizálni és talán vitázni is felesleges róla, de ti tudjátok. Állok elébeAsys írta:Ez megint relatív... Mitől lesz valami hasznos, hasznosabb vagy éppen nem hasznos?Kalap1988 írta:de amikor a földet műveled mondjuk meg az hasznosabb az általad leírtnál....
Ez megint relatív... Mitől lesz valami hasznos, hasznosabb vagy éppen nem hasznos?Kalap1988 írta:de amikor a földet műveled mondjuk meg az hasznosabb az általad leírtnál....
Persze, hogy szívósabb, nem is a sovány és kövér testalkatról beszélünk, hanem önmagában a karról. Láttam már teljesen vékony embert 3-szor akkora karral, mint Messié a képen. Munka pedig nyilván többféle van, de kb. 3-szor leírtam, hogy a fizikai munkára célzok, persze könnyebb egy félmondatot kiemelniAsys írta:Szerintem a vékony illetve sovány testalkat sokkal szívósabb tud lenni és egészség szempontjából is előnyösebb.
Amúgy amit kalap ír, hogy "aki dolgozott már életében" hát nem minden munka fizikailag megterhelő és az a ideális, ha a legkisebb energia befektetésével érjük el a legnagyobb eredményt.
Pl: amíg emberünk kiment délelőtt a tóra fogott magának egy-két halat, szedett hozzá egy kis gyümölcsöt zöldséget, aztán hátralévő idejét a parton történő heverészéssel töltötte, sokkal nagyobb hasznára volt magának is és a világnak is, ellentétben azzal aki egész napját (életét) kemény munkával tölti/töltötte...
Jajj ne tudományoskodjunk, arra céloztam, hogy az átlag fiatal nem sportol, de ami még szomorúbb nem dolgozik. Ha elmenne egy átlag 17 éves fiatal nyári fizikai munkára ( plusz év közben is csinálná otthon, mint azelőtt). akkor egy-két valóban olyan genetikai adottságokkal rendelkező fiatalon kívül, akinek nő a munkától sem a karja, mindenkinek legalább ilyen karja lenne. Viszont a társadalom és a fiatalok 90-95%-a megveti a fizikai munkát és nem csinálja. ennyire céloztam. Nem kell persze mindenkinek kinéznie, de egy egészséges társadalomban azért elég sok legalább ilyen karú fiatal lenne. Most nincs. Persze, hogy nem egyenesen arányos az erővel, de a sok munkától azért nő az izomtömeg is. ( nekem is volt olyan élményem, hogy egy kigyúrt akárkit- én sem vagyok kicsi,de sosem gyúrtam- simán ledolgoztam kőművesnél, sokkal többet tudtam emelni és a többi, ezzel tisztában vagyok,de azért nekem is nőtt a kezem a sok munkától).gergo9 írta:Ne haragudj de ez hlyeség.Ha Puyol feküdne ott akkor 2x akkora lenne Egy egészséges 17 éves tinédzsernek, aki dolgozott már életében, kellene lennie ilyen karjának![]()
Konkrétan sztem a 17éves tinédzserek körében sztem 0,5% is kevesebb aki hasonló izomzattal rendelkezik. Ilyen testzsír % mellett persze, nyilván ha van rajta +15-20 kiló akkor lehet ilyen vastag de ugye a szárazizomtömeg nem változik. Izomtömeg meg nem egyenesen arányos az erővel ill genetika is szerepet játszik felesleges belekeverni mást.
Ne haragudj de ez hlyeség.Ha Puyol feküdne ott akkor 2x akkora lenne Egy egészséges 17 éves tinédzsernek, aki dolgozott már életében, kellene lennie ilyen karjának
Társadalom szégyenét Kalap gondolom úgy értette, hogy megváltozott az életmód, illetve "felhígult" a társadalom!Kevesebbet sportolnak a mai fiatalok, gyerekek!messideco írta:Szerintem ha valakinek nincs vastag karja az még nem a társadalom helyzetét minősíti. Nekem sincs az, pedig eleget eszek, de kövér soha nem fogok szerintem lenni. De ez már nagyon off...
már bocs, de sztem ezt nem kéne...9Dave írta:Írták itt páran hogy az NCore -ról lehet leszedni barca meccseket, de hogy kell oda regisztrálni? Csak meghívóval lehet?Akkor valaki küldene nekem egyet please ?
Mi jó két órára kifeküdtünk boroskóla társaságában és jó 20-at számoltunk össze, de volt, amit már nem számoltunk.lluisllach89 írta:Hál'Istennek írtál, pedig elfelejtettem volnaKrojf írta:Kinél hullanak már a csillagok?
K.
Falun, felhőtlen égbolton, lehetetlen nem látni szinte 1-2 percenként legalább 1-t! 3/3 perc volt a mai rekordom.