Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.18. 13:25:14

Nem egy lapon említhető, félre érthető volt!Egyértelmű melyik a súlyosabb!A mostani állapotot próbáltam leírni, hogy szidalmazunk egy embert!

robiefcb:köszönöm, ha megnyugtat békés jó "álomvilágom" van
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.18. 13:21:44

Bob_Marley írta:
ozsimiki írta:
nem tudom te hol élsz, de igenis vannak olyan emberi lények,akik inkább patkányok, és hasonló szimpi állatok, mint emberek. Most nem Mourinho feltétlen, bár ő sem valami nagy emberi értékekkel bíró tag,de nehogy azt írd nekem,h pl egy olyan "állat" aki kisgyerekeket ront meg,esetleg gyilkol, vagy egyéb dolgok, azok emberi fajba sorolhatóak. Ez nagy OFF itt, szóval offba válaszolj majd,csak már nem bírtam nézni,hogy sok esetben naiv vagy,és folytatod ennek a tahónak a védését.
Ozsi én tisztellek becsüllek téged, s megmondom őszintén maga a megfogalmazás, hangnem rosszul esett!
De a tárgyra rátérve, valaki embert öl, akkor vét a törvény ellen, s megbűnhődik érte, de ugyanolyan ember marad, ezen ragozni nem kell sokat, én így gondolom naivan :roll: + a Bibliának nevezett kisregényben is valami hasonló van....!Nem kívánok erről vitázni, mert teljesen felesleges, te elmondod patkány én meg elmondom nem!
Megjegyezném azt milyen kategóriába sorolod, aki trágár kifejezésekkel vadbarmoz egy személyt (teljesen mindegy hogy kicsoda), az normális felnőtt viselkedés?

Peace
Na ne...a trágár kifejezések, és egy gyilkosság ugyanaz a szint?
robertfcb
Capitá del Barça

2011.08.18. 13:20:57

Bob_Marley írta:
ozsimiki írta:
nem tudom te hol élsz, de igenis vannak olyan emberi lények,akik inkább patkányok, és hasonló szimpi állatok, mint emberek. Most nem Mourinho feltétlen, bár ő sem valami nagy emberi értékekkel bíró tag,de nehogy azt írd nekem,h pl egy olyan "állat" aki kisgyerekeket ront meg,esetleg gyilkol, vagy egyéb dolgok, azok emberi fajba sorolhatóak. Ez nagy OFF itt, szóval offba válaszolj majd,csak már nem bírtam nézni,hogy sok esetben naiv vagy,és folytatod ennek a tahónak a védését.
Ozsi én tisztellek becsüllek téged, s megmondom őszintén maga a megfogalmazás, hangnem rosszul esett!
De a tárgyra rátérve, valaki embert öl, akkor vét a törvény ellen, s megbűnhődik érte, de ugyanolyan ember marad, ezen ragozni nem kell sokat, én így gondolom naivan :roll: + a Bibliának nevezett kisregényben is valami hasonló van....!Nem kívánok erről vitázni, mert teljesen felesleges, te elmondod patkány én meg elmondom nem!
Megjegyezném azt milyen kategóriába sorolod, aki trágár kifejezésekkel vadbarmoz egy személyt (teljesen mindegy hogy kicsoda), az normális felnőtt viselkedés?

Peace
Gondolom ha egy hozzátartozódat ölnék meg, ha már ezt a példát hoztad fel, arról is hasonlóképp gondolkoznál, Te nem ezen a bolygón élsz. Te egy álom világban.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.18. 13:16:54

ozsimiki írta:

Peace
Kép
Kép
Kép
9Dave
Capitá del Barça

2011.08.17. 23:03:32

Nekem erről mindig Özil jut eszembe: :shock:
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
PCsabi
aka Game90

2011.08.17. 20:42:25

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.17. 02:29:08

Már megint bagolykodok... :?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.08.17. 01:04:39

Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.08.16. 20:15:06

Asys írta:Mondok egy fiktív példát, a közösség vándorol a fagy elől, a melegebb vidékek felé gyalog a fagy a sarkukat tapossa minden perc számít, az egyik asszonynak (vagy gyereknek) kitörik a lába, mindenkinek van terhe, élelem, só stb. így nem tudják "vállukra venni" egyszóval kénytelenek hátrahagyni vagy különben ha időt veszítenek, a közösségnek befellegzett... Te hátrahagynád? Ha ez lenne a közösség érdeke?
Ez teljesen fiktív és azt a kevés példát, amit így sorolni tudsz ( lehet összejönne pár tíz) felesleges, mert persze úgy is a helyzet alakítja a döntést, de ettől még a fő szabály nem változik, a kivétel erősíti ugye. Szerintem kár ezen szájkaratézni, érted, hogy mire gondolok és én is, hogy te mire, de nem ugyanaz a dimenzió a kettő.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.16. 20:07:03

S.Agüero írta:Kép
Épp egy ilyen cipőt kaptam most(stoplik nélkül) "előszülinapomra". 8) :mrgreen:
Használd egészséggel, biztos jó lesz.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.08.16. 16:14:06

Kép
Épp egy ilyen cipőt kaptam most(stoplik nélkül) "előszülinapomra". 8) :mrgreen:
Asys
Entrenador del Barça

2011.08.16. 13:25:59

Mondok egy fiktív példát, a közösség vándorol a fagy elől, a melegebb vidékek felé gyalog a fagy a sarkukat tapossa minden perc számít, az egyik asszonynak (vagy gyereknek) kitörik a lába, mindenkinek van terhe, élelem, só stb. így nem tudják "vállukra venni" egyszóval kénytelenek hátrahagyni vagy különben ha időt veszítenek, a közösségnek befellegzett... Te hátrahagynád? Ha ez lenne a közösség érdeke?
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.08.16. 13:02:26

Asys írta:
Kalap1988 írta:de amikor a földet műveled mondjuk meg az hasznosabb az általad leírtnál....
Ez megint relatív... Mitől lesz valami hasznos, hasznosabb vagy éppen nem hasznos?
Én mindig közösségi szempontból nézem és ez nem relatív. Persze az egyéni szempontot is lehet nézni, de engem az nem érdekel. A közösség érdeke az első, mert Isten közösségi lénynek teremtett minket. Ezek elvek, amiket nem fogok relativizálni és talán vitázni is felesleges róla, de ti tudjátok. Állok elébe :)
Asys
Entrenador del Barça

2011.08.16. 12:00:55

Kalap1988 írta:de amikor a földet műveled mondjuk meg az hasznosabb az általad leírtnál....
Ez megint relatív... Mitől lesz valami hasznos, hasznosabb vagy éppen nem hasznos?
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.08.16. 11:48:37

Asys írta:Szerintem a vékony illetve sovány testalkat sokkal szívósabb tud lenni és egészség szempontjából is előnyösebb.

Amúgy amit kalap ír, hogy "aki dolgozott már életében" hát nem minden munka fizikailag megterhelő és az a ideális, ha a legkisebb energia befektetésével érjük el a legnagyobb eredményt.

Pl: amíg emberünk kiment délelőtt a tóra fogott magának egy-két halat, szedett hozzá egy kis gyümölcsöt zöldséget, aztán hátralévő idejét a parton történő heverészéssel töltötte, sokkal nagyobb hasznára volt magának is és a világnak is, ellentétben azzal aki egész napját (életét) kemény munkával tölti/töltötte...
Persze, hogy szívósabb, nem is a sovány és kövér testalkatról beszélünk, hanem önmagában a karról. Láttam már teljesen vékony embert 3-szor akkora karral, mint Messié a képen. Munka pedig nyilván többféle van, de kb. 3-szor leírtam, hogy a fizikai munkára célzok, persze könnyebb egy félmondatot kiemelni :) Én is általánosságban szellemi munkát végzek,de nem árt meg egy kis fizikai, sőt, nagyon is szükséges. Szövegkörnyezetben nézd. A társadalmi hasznosság pedig ettől egy sokkal bonyolultabb dolog, a gulágon történő kemény munka nyilván felesleges, de amikor a földet műveled mondjuk meg az hasznosabb az általad leírtnál....
Asys
Entrenador del Barça

2011.08.16. 11:42:37

Szerintem a vékony illetve sovány testalkat sokkal szívósabb tud lenni és egészség szempontjából is előnyösebb.

Amúgy amit kalap ír, hogy "aki dolgozott már életében" hát nem minden munka fizikailag megterhelő és az a ideális, ha a legkisebb energia befektetésével érjük el a legnagyobb eredményt.

Pl: amíg emberünk kiment délelőtt a tóra fogott magának egy-két halat, szedett hozzá egy kis gyümölcsöt zöldséget, aztán hátralévő idejét a parton történő heverészéssel töltötte, sokkal nagyobb hasznára volt magának is és a világnak is, ellentétben azzal aki egész napját (életét) kemény munkával tölti/töltötte...
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.08.16. 11:35:05

gergo9 írta:
Ha Puyol feküdne ott akkor 2x akkora lenne Egy egészséges 17 éves tinédzsernek, aki dolgozott már életében, kellene lennie ilyen karjának
Ne haragudj de ez hlyeség. :D
Konkrétan sztem a 17éves tinédzserek körében sztem 0,5% is kevesebb aki hasonló izomzattal rendelkezik. Ilyen testzsír % mellett persze, nyilván ha van rajta +15-20 kiló akkor lehet ilyen vastag de ugye a szárazizomtömeg nem változik. Izomtömeg meg nem egyenesen arányos az erővel ill genetika is szerepet játszik felesleges belekeverni mást. :)
Jajj ne tudományoskodjunk, arra céloztam, hogy az átlag fiatal nem sportol, de ami még szomorúbb nem dolgozik. Ha elmenne egy átlag 17 éves fiatal nyári fizikai munkára ( plusz év közben is csinálná otthon, mint azelőtt). akkor egy-két valóban olyan genetikai adottságokkal rendelkező fiatalon kívül, akinek nő a munkától sem a karja, mindenkinek legalább ilyen karja lenne. Viszont a társadalom és a fiatalok 90-95%-a megveti a fizikai munkát és nem csinálja. ennyire céloztam. Nem kell persze mindenkinek kinéznie, de egy egészséges társadalomban azért elég sok legalább ilyen karú fiatal lenne. Most nincs. Persze, hogy nem egyenesen arányos az erővel, de a sok munkától azért nő az izomtömeg is. ( nekem is volt olyan élményem, hogy egy kigyúrt akárkit- én sem vagyok kicsi,de sosem gyúrtam- simán ledolgoztam kőművesnél, sokkal többet tudtam emelni és a többi, ezzel tisztában vagyok,de azért nekem is nőtt a kezem a sok munkától).
Messideco! Nem az egyes emberekről beszéltem, félre ne érts. Általánosságban. Az pedig nagyon más. Persze van aki bármennyit eszik vagy dolgozik, nem nagyon lesz vastagabb karja. Viszont ez a kivétel...
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.16. 11:28:28

Ha Puyol feküdne ott akkor 2x akkora lenne Egy egészséges 17 éves tinédzsernek, aki dolgozott már életében, kellene lennie ilyen karjának
Ne haragudj de ez hlyeség. :D
Konkrétan sztem a 17éves tinédzserek körében sztem 0,5% is kevesebb aki hasonló izomzattal rendelkezik. Ilyen testzsír % mellett persze, nyilván ha van rajta +15-20 kiló akkor lehet ilyen vastag de ugye a szárazizomtömeg nem változik. Izomtömeg meg nem egyenesen arányos az erővel ill genetika is szerepet játszik felesleges belekeverni mást. :)
messideco
Presidente del Barça

2011.08.16. 11:07:28

Jaja, értem persze. De szerintem ha valaki alapból soványabb, arról nem tehet.
Pont a múlt héten láttam egy műsorban, hogy a kövér/telt stb. jelzőkkel ellátott gyerekeket tartják egészségesnek. Ez nem igaz! Ha egy kevésbé telt vagy sovány gyerekeket látnak, már betegnek hiszik...
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.16. 10:53:35

messideco írta:Szerintem ha valakinek nincs vastag karja az még nem a társadalom helyzetét minősíti. Nekem sincs az, pedig eleget eszek, de kövér soha nem fogok szerintem lenni. De ez már nagyon off...
Társadalom szégyenét Kalap gondolom úgy értette, hogy megváltozott az életmód, illetve "felhígult" a társadalom!Kevesebbet sportolnak a mai fiatalok, gyerekek!
Kép
Kép
Kép
chonggy
Capitá del Barça

2011.08.15. 13:30:06

Szokott itt valaki fogadni az InsideNation-n? :)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
TT
Capitá del Barça

2011.08.15. 00:36:13

Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.14. 14:21:35

9Dave írta:Írták itt páran hogy az NCore -ról lehet leszedni barca meccseket, de hogy kell oda regisztrálni? Csak meghívóval lehet? :-s Akkor valaki küldene nekem egyet please ?
már bocs, de sztem ezt nem kéne... :roll:
9Dave
Capitá del Barça

2011.08.14. 13:45:19

Írták itt páran hogy az NCore -ról lehet leszedni barca meccseket, de hogy kell oda regisztrálni? Csak meghívóval lehet? :-s Akkor valaki küldene nekem egyet please ?
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.14. 10:16:33

lluisllach89 írta:
Krojf írta:Kinél hullanak már a csillagok?
K.
Hál'Istennek írtál, pedig elfelejtettem volna :D

Falun, felhőtlen égbolton, lehetetlen nem látni szinte 1-2 percenként legalább 1-t! 3/3 perc volt a mai rekordom.
Mi jó két órára kifeküdtünk boroskóla társaságában és jó 20-at számoltunk össze, de volt, amit már nem számoltunk. :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése