Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kb 1-2 hete olvastam én is a cikket.ozsimiki írta:Ó, nem is tudtam,h Böröczki József rákkal küzd![]()
Nagyon bírom, remélem sikerül győznie!
Lesz a vasárnapi Frizbiben is, és hát az előzetes alapján alig ismertem megNem utolsó sorban imádja a motorsportot,és ő a Magyarországi nagykövete.

Remélem senkit nem bántok meg ezzel (tudom, hogy sokan vannak itt erdélyiek, de nem tudom hogy éreznek ezzel kapcsolatban), de igen és igen. Azaz utálom a nyelvet meg a népet is. Utóbbit sztem nem kell magyarázni, előbbihez meg annyit, hogy volt szerencsém anno még az eurosport2-n egy évig román kommentárral nézni a PL-t, meg néhány román csatornánk is volt a digi jóvoltából, és az a tapasztalatom, hogy nem egy szép nyelv (mentségemre legyen szólva, pl. a franciát se szeretem hallgatni a hasonlóak közül, na meg mondjuk őket se szeretemmessibingyo írta:Utalod a Románt?
Mikit nem ölhetik meg!!! Akkor ennyi volt a Bk-nak, gondolom az lesz,h a víz miatt mozdítható lesz vhogy ami alá beszorult ,és utolsó pillben megmenekül, ajánlom h így legyen!lluisllach89 írta:Ha már itt beszéltük múltkor, barátok közt, spoiler alert!
Miki és Balázs túlélte a robbanást

sjd írta:Valakivel történt már ilyen?
kb. 1 hónapja ha google-ön keresek valamit, a linkre kattintva első és második alkalommal egy reklámra irányít és harmadik próbálkozásra tölti csak be az eredeti oldalt. Most ezt abbahagyta, viszont ha a facebookra akarok menni, akkor ott szintén egy cég facebook oldalát dobja be alapból (mindig másét). Google Chrome-ot használok egyébként, lehet h ez a probléma?
Szerintem a Chrome csinálja.sjd írta:Valakivel történt már ilyen?
kb. 1 hónapja ha google-ön keresek valamit, a linkre kattintva első és második alkalommal egy reklámra irányít és harmadik próbálkozásra tölti csak be az eredeti oldalt. Most ezt abbahagyta, viszont ha a facebookra akarok menni, akkor ott szintén egy cég facebook oldalát dobja be alapból (mindig másét). Google Chrome-ot használok egyébként, lehet h ez a probléma?

http://site.myp2pforum.eu/MichaaBee írta:myp2p.eu, ez a helyes, szerintem ezért nem tölt be Neked.kanty írta:my2p2.eu-val mi van? Csak nekem nem jön be?
myp2p.eu, ez a helyes, szerintem ezért nem tölt be Neked.kanty írta:my2p2.eu-val mi van? Csak nekem nem jön be?
Nekem bejön. Tetszik is, meg be is tudom töltenikanty írta:my2p2.eu-val mi van? Csak nekem nem jön be?

Na ne...a trágár kifejezések, és egy gyilkosság ugyanaz a szint?Bob_Marley írta:Ozsi én tisztellek becsüllek téged, s megmondom őszintén maga a megfogalmazás, hangnem rosszul esett!ozsimiki írta:
nem tudom te hol élsz, de igenis vannak olyan emberi lények,akik inkább patkányok, és hasonló szimpi állatok, mint emberek. Most nem Mourinho feltétlen, bár ő sem valami nagy emberi értékekkel bíró tag,de nehogy azt írd nekem,h pl egy olyan "állat" aki kisgyerekeket ront meg,esetleg gyilkol, vagy egyéb dolgok, azok emberi fajba sorolhatóak. Ez nagy OFF itt, szóval offba válaszolj majd,csak már nem bírtam nézni,hogy sok esetben naiv vagy,és folytatod ennek a tahónak a védését.
De a tárgyra rátérve, valaki embert öl, akkor vét a törvény ellen, s megbűnhődik érte, de ugyanolyan ember marad, ezen ragozni nem kell sokat, én így gondolom naivan+ a Bibliának nevezett kisregényben is valami hasonló van....!Nem kívánok erről vitázni, mert teljesen felesleges, te elmondod patkány én meg elmondom nem!
Megjegyezném azt milyen kategóriába sorolod, aki trágár kifejezésekkel vadbarmoz egy személyt (teljesen mindegy hogy kicsoda), az normális felnőtt viselkedés?
Peace
Gondolom ha egy hozzátartozódat ölnék meg, ha már ezt a példát hoztad fel, arról is hasonlóképp gondolkoznál, Te nem ezen a bolygón élsz. Te egy álom világban.Bob_Marley írta:Ozsi én tisztellek becsüllek téged, s megmondom őszintén maga a megfogalmazás, hangnem rosszul esett!ozsimiki írta:
nem tudom te hol élsz, de igenis vannak olyan emberi lények,akik inkább patkányok, és hasonló szimpi állatok, mint emberek. Most nem Mourinho feltétlen, bár ő sem valami nagy emberi értékekkel bíró tag,de nehogy azt írd nekem,h pl egy olyan "állat" aki kisgyerekeket ront meg,esetleg gyilkol, vagy egyéb dolgok, azok emberi fajba sorolhatóak. Ez nagy OFF itt, szóval offba válaszolj majd,csak már nem bírtam nézni,hogy sok esetben naiv vagy,és folytatod ennek a tahónak a védését.
De a tárgyra rátérve, valaki embert öl, akkor vét a törvény ellen, s megbűnhődik érte, de ugyanolyan ember marad, ezen ragozni nem kell sokat, én így gondolom naivan+ a Bibliának nevezett kisregényben is valami hasonló van....!Nem kívánok erről vitázni, mert teljesen felesleges, te elmondod patkány én meg elmondom nem!
Megjegyezném azt milyen kategóriába sorolod, aki trágár kifejezésekkel vadbarmoz egy személyt (teljesen mindegy hogy kicsoda), az normális felnőtt viselkedés?
Peace

Ozsi én tisztellek becsüllek téged, s megmondom őszintén maga a megfogalmazás, hangnem rosszul esett!ozsimiki írta: