Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég rossz min?ség? a vidi, de ezek eléggé állat darab emberek. Nyilván nem egy Cutler vagy ilyesmi, de hát az olyan darab kigyúrt állatok tényleg esélytelek bármilyen küzd?sportos ellen.ziipp írta:Jó ez a videó, csak a nagy állatot hiányolom bel?le...![]()
![]()
Az igazi ultimate a nagy állat, aki képzett, és mozgékony. És hogy lássátok, igenis lehet nagyon hajlékony és fürge egy kigyúrt állat is:daffy írta:a nagy állatnak 1 esélye van,ha egy mozdulattal eltöri a vékony nyakát. aki kicsit is képzett,annak egy szorításból nem gond kijönnishutterisland írta:lehet, hogy kokó megkenné nick árpit verekedésben, de ha egyszer az utóbbi elkapja istvánunk nyakát, onnantől lefőtt a kávé.
egy vékonyabb, tecnikásabb, mozgékonyabb ember csak addig esélyesebb egy nagy darab, lomhább izomkolosszus ellen, amíg ki tudja használni ezt...de ha egy szörnyeteg igazán elkap, ketté tép
ha egy izomcsoportot 5 napon belül nem edzel tovább 1 óránál,akkor ott nem hiszem,hogy túledzés lesz(kis izmoknál 35-45 perc)Sanama írta:Hát igazából az a baj,hogy hétközben van, hogy 6órát alszom csak, tudom kevés de ez van.
1 hét pihenő az sok...max. 5 nap teljen el 1 adott izomcsoportnál, de javítsatok ki ha tévedek...Alexander Mahone írta:Minden izomcsoportnak adj egy hét pihenőt. Vádli, has, alkar mehet kétszer.Sanama írta:Túledzettség felléphet heti 3-4edzés alkalmával?
Azt érzem,hogy egész héten fáradt vagyok, hétvégén mikor ki is alszom magam egész nap fáradt vagyok... Kéne tartani 1 hét pihit?
Elég kicsi esélyt látok rá, persze ha 1 edzés nálad 2-3 óra, és nagyon keveset alszol hét közben (5-6 óra), akkor lehet, de szerintem nem sok a heti 3-4 edzés!Sanama írta:Túledzettség felléphet heti 3-4edzés alkalmával?
Azt érzem,hogy egész héten fáradt vagyok, hétvégén mikor ki is alszom magam egész nap fáradt vagyok... Kéne tartani 1 hét pihit?
Minden izomcsoportnak adj egy hét pihenőt. Vádli, has, alkar mehet kétszer.Sanama írta:Túledzettség felléphet heti 3-4edzés alkalmával?
nem,ha nem túl megterhelő szinten csinálod és legalább 40 percig,akkor mehetRonaldinho&Barca írta:
Diéta már elég rég óta megy, futás egy héten hányszor és hány percet, futópadon? Taposás akkor felejtős?
Diéta már elég rég óta megy, futás egy héten hányszor és hány percet, futópadon? Taposás akkor felejtős?herr.toth írta:
Diéta+ Futás
hasazástól kialakulnak a kis kockák de a zsír nem tünik el;) ezt fel lehet jegyezni
a nagy állatnak 1 esélye van,ha egy mozdulattal eltöri a vékony nyakát. aki kicsit is képzett,annak egy szorításból nem gond kijönnishutterisland írta:lehet, hogy kokó megkenné nick árpit verekedésben, de ha egyszer az utóbbi elkapja istvánunk nyakát, onnantől lefőtt a kávé.
egy vékonyabb, tecnikásabb, mozgékonyabb ember csak addig esélyesebb egy nagy darab, lomhább izomkolosszus ellen, amíg ki tudja használni ezt...de ha egy szörnyeteg igazán elkap, ketté tép
Jajj de nagyon ismerősdaffy írta:nem tudom,hogy tapasztaltátok-e már edzésen vagy a való életben a "gyúrok,tehát meg tudlak verni" -mentalitást? értem,hogy ha valaki izmost és jól néz ki,akkor nagyobb az önbizalma. ezt én is tapasztalom,de nem kéne feltétlen együtt járnia nagyképűséggel és hülyeséggel,pedig sokaknál együtt jár. mióta szerencsém van ismét a küzdősportokhoz,azóta tapasztalom,hogy hiába járok edzőterembe,a box vagy mma edzés után ugyan úgy izomlázam van. az edzéseken a bántóan nagy(lenyújtatlan,kötött) izomtömeggel bíró emberek sokkal veszélytelenebbek. erre egy példa:
szülővárosomban esett nemrég,hogy 5 tizenéves srác elment megverni egy hatodikat. a 6. egy szemüveges max 50 kilós cingár gyerek volt. az úgy megruházta a másik ötöt,hogy szerintem többet nem piszkálják.
és ez az,ami durva. ha megnézel egy átlag küzdősportolót ruhában,nem mondod meg róla,hogy agyon tudna verni,ezért nem is félsz tőle. aki izmos,arra pedig azt hiszik az emberek,hogy nagy,ezáltal veszélyesebb,mint a kisebbek. furcsán működünk mi emberek
Diéta+ FutásIgazából van egy kis hasam, és nyárra le szeretném adni, Mit javasoltok?
Többiek is írtak hasonló tanácsokat, de valóban az a legjobb amit Slither mondott. Ne csináld. Rossz és kevésbé hatásos, mint pl a lábemelés. Egyértelműen jobban erősíti a hasakat ez a módszer, legalábbis én ezt olvastam, mondom kipróbálom, mivel egész odáig haspréseltem, és valóban fényévekkel jobban és hamarab erősödött meg a hasizmom. Csinálj olyat, hogy lefekszel, és megkérsz valakot, hogy álljon a fejedhez, aztán felemeled a lábad a kezébe, nyújtva persze, és ő meg lelöki, neked pedig még földet érés előtt meg kell tudni tartani a lábad, majd visszaemelni. Ez brutálisan megedzi a hasad, és a hátad sem fog fájni. Én is úgy voltam mint te, hogy fáj a hátam a sima felüléstől.Victor_Valdes írta:Nekem a hasazással lenne óriási problémám.Akármilyen padon is felülésezek, 15-20 után megfájdul a hátam, és egyszerűen képtelen vagyok többet csinálni, pedig ezt kevésnek tartom, mert nem érzem, hogy égne a hasam. Akármilyen padon csinálom, mindig ez a vége. A hasprés viszont gond nélkül megy..
szerk.: Pontosabban a derekam fájdul meg.
Akkor ne vegyél róla tudomást, van aki szívesen segít.Alexander Mahone írta:Csak uncsi hogy mindig mindenki ugyanazt kérdezi, és minden egyes embernek 7691 kérdést kell megválaszolni, hogy egy kicsi sejtése legyen a sportról.Victor_Valdes írta:Ez a topik is pont ezért van, hogy megválaszolja az emberek kérdését..Alexander Mahone írta:Tényleg ne legyetek már ennyire lusták. Olvassátok el a Sárga Kapszulát. 10 kérdéséből 9-et megválaszolna.
Kipróbáltam ma súllyal a felülést, csináltam 2x40 közötte 20-t simán, emelve volt a pad, utána 5 kilóval(ekkor lejjebb tettem egy szintel a padot), hát mit mondjak, tényleg meg lehet érezni, 3x 40-t csináltam, de a végére már nagyon elfáradtam. Köszi a tippet, ezen túl szerintem súllyal fogok, aztán meglássuk.Sanama írta: Ez jó kérdés...
Én általában addig csinálok 1sorozat felülést, ameddig nem érzem,hogy ég a hasam(20-50). Aztán 1perc pihenő, megyek lábemelésre, ott is addig ameddig érzem,hogy ég(itt ez ilyen 10ismétlés) Ezután egy megint 1 perc pihenő és kezdem előről. Van,hogy 5kg súlyt magamra teszek,és úgy csinálom.
De azt nem tudom,hogy melyik a célrevazetőbb
Csak uncsi hogy mindig mindenki ugyanazt kérdezi, és minden egyes embernek 7691 kérdést kell megválaszolni, hogy egy kicsi sejtése legyen a sportról.Victor_Valdes írta:Ez a topik is pont ezért van, hogy megválaszolja az emberek kérdését..Alexander Mahone írta:Tényleg ne legyetek már ennyire lusták. Olvassátok el a Sárga Kapszulát. 10 kérdéséből 9-et megválaszolna.
jesszus öreganyáááám. Vállad,combod,vádlid,Tricepszed mi a rossebnek van akkor??Mell,Bicepsz,és Has -ezeket szeretném erositeni Smile ill még a hátat..
minden nap csináljam vagy inkább 2 naponta? és melyiket melyik nap?
étrend is fontos? : Embarassed
Ez a topik is pont ezért van, hogy megválaszolja az emberek kérdését..Alexander Mahone írta:Tényleg ne legyetek már ennyire lusták. Olvassátok el a Sárga Kapszulát. 10 kérdéséből 9-et megválaszolna.