a napokban filmezgettem egy kicsit, nem mai filmek, de hátha érdekel vkit.
changeling - elcserélt életek:
utálom clint eatwoodot, meg angelina joliet is, még is nagyon jó film. ugy meg pláne, hogy valos torteneten alapul. lehetett volna benne több mészárlás/vér is - ahogy az az eredetiben történt - , de eastwood is megmondta, hogy nem horror filmet akart, nem is a gyilkolászás a lényeg hanem az állami szervek elnyomása... be kell valljam joleinak sokkal jobban állnak a drámai szerepek, mint az ilyen idétlen tomb raider meg tolvajtempo. főként azoknak ajanlom akik nem a transformersre meg hasonlokra izgulnak, hanem szeretik a szép, lassu folyasu dramat. ezen felbuzdulván, valszeg a gran torino is hamarosan következni fog. 8/10
taken - elrabolva:
minden film elott elolvason h mirol szol, nah mondom itt egy ujabb hiperszuper, egyedul megolok egy fél várost akciófilm. azonban az imdb-n, meg a porton is olyan magas pontott kapott h adtam neki egy esélyt. és tényleg jó. pörgős, nemm nyujtottak el két órásra, mint mostanaban mindent, de talan leginkább az jött be, hogy nem tömték tele mindenféle vizuális [auto_cenzúra]. egyik legjobb akcifilm amit eddig láttam. 8/10
horsemen
sok mindent nem tudok rola mondani, ilyen hetedik light, kis bibor folyók beütéssel. egyszer nézhetős thriller, kikapcsolodasnak tökéletes, de tul mély nyomot nem hagyott bennem. egy dolog azonban feltunt. nem tartom magam hulyegyereknek (:D), de az ilyen filmekben én általában sosem jovok rá h ki volt a gyilkos. itt azonban mar a film felenel megvolt, s ez eleg sokat rontott az összképen. 6/10
következik a gran torino, a képlet és a kettős játék. irok arrol is egy kicsit, hátha