Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Múltkor ezt a videót 3szor néztem egymás után
Taken (3 v 4 hsz-szel lejjebb volt írva)chonggy írta:Angol cim?soadroli írta:Elrabolva
Hát ez kib*szott nagy film, aki nem látta sürgősen pótolja.
10/10![]()
![]()
Angol cim?soadroli írta:Elrabolva
Hát ez kib*szott nagy film, aki nem látta sürgősen pótolja.
10/10
Kösz, akkor nézem isalbicelesteX írta:Én igen!Nekem nagyon bejött csak ajánlani tudom.
Hát az tuti, hogy a történet messze-messze elmarad a könyvektől...breywol írta:Te sem raktad magasra a lécet. Kérlek, ne haragudj, de pont tegnap előtt estünk neki barátnőmmel, és hát... és hát... Nah, szóval a bemutatója alapján többet vártunk tőla. Szerintem szánalmasan gyenge, idióta film. Tényleg ne vedd sértésnek, nekem ez a véleményem róla.
Az első 2őt láttam, a csíkos pizsamás fiú még tetszett is(de lehet csak azért mert gyerekekről szólt...)dorzsolt7 írta:Par kedvenc filmemet megosztanam veletek, vannak reggebbiek is koztuk. Tobbnyire naci-zsidos tortenetek, ha nem lattatok ajanlom:
1.The Boy In The Striped Pyjamas (2009) talan a legjobb...
2.Schindler's List 1993
3.The.Pianist.2002
Én meg pont a bemutatója alapján gondoltam ezt, úgyhogy meg se néztembreywol írta: Nah, szóval a bemutatója alapján többet vártunk tőla. Szerintem szánalmasan gyenge, idióta film.
Te sem raktad magasra a lécet.sjay írta:Nekem Első: Sherlock Holmes
Nekem is tetszett, jó kis film, megható. Sajnos valóságalapja nem sok lehet, kissé távol van a relitás határátóldorzsolt7 írta: 1.The Boy In The Striped Pyjamas (2009) talan a legjobb...
Ezt még nem láttam, de DVD-n megvan, majd megnézem. Az imdb-n mindenesetre elől van.dorzsolt7 írta:2.Schindler's List 1993
Fúúj. Három órányi dögunalom. Ennyit tudok elmondani erről a sokak által dicsért filmről. Egyszerűen nem tetszett.dorzsolt7 írta:3.The.Pianist.2002
Nekem Első: Sherlock Holmesdorzsolt7 írta:Par kedvenc filmemet megosztanam veletek, vannak reggebbiek is koztuk. Tobbnyire naci-zsidos tortenetek, ha nem lattatok ajanlom:
1.The Boy In The Striped Pyjamas (2009) talan a legjobb...
2.Schindler's List 1993
3.The.Pianist.2002
Tudom ám.kurdt írta:lui1698, iszonyatosan adja az avatarod![]()
kanty írta:Nekem is tetszett. Nincs benne sok felesleges dolog. Egyszerű, letisztult az egész sztory. Sokat nem kell gondolkodni rajta, kikapcsolódásnak tökéletes.visca el barca írta: taken - elrabolva:
minden film elott elolvason h mirol szol, nah mondom itt egy ujabb hiperszuper, egyedul megolok egy fél várost akciófilm. azonban az imdb-n, meg a porton is olyan magas pontott kapott h adtam neki egy esélyt. és tényleg jó. pörgős, nemm nyujtottak el két órásra, mint mostanaban mindent, de talan leginkább az jött be, hogy nem tömték tele mindenféle vizuális [auto_cenzúra]. egyik legjobb akcifilm amit eddig láttam. 8/10
következik a gran torino, a képlet és a kettős játék. irok arrol is egy kicsit, hátha
A Gran Torino-t ne hagyd ki. Clint Eastwood utolsó filmje és a szinvonal a tőle megszokott.
Nekem is tetszett. Nincs benne sok felesleges dolog. Egyszerű, letisztult az egész sztory. Sokat nem kell gondolkodni rajta, kikapcsolódásnak tökéletes.visca el barca írta: taken - elrabolva:
minden film elott elolvason h mirol szol, nah mondom itt egy ujabb hiperszuper, egyedul megolok egy fél várost akciófilm. azonban az imdb-n, meg a porton is olyan magas pontott kapott h adtam neki egy esélyt. és tényleg jó. pörgős, nemm nyujtottak el két órásra, mint mostanaban mindent, de talan leginkább az jött be, hogy nem tömték tele mindenféle vizuális [auto_cenzúra]. egyik legjobb akcifilm amit eddig láttam. 8/10
következik a gran torino, a képlet és a kettős játék. irok arrol is egy kicsit, hátha