Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is Jún 19. én születtemPerrero írta:mi történt jun 19énMEGSZÜLETTEM ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN, ennél fontosabb esemény nem történhetett
ja és tavaly ugy beb.sztam, mint az albán csacsi, és másnap szobelizetm egészségügyi alapismeretekből, és mit huztamalkohol káros hatásai...
Nem is tudtam, hogy az aláírásodban lévő userbar főszereplője II. Ulászló...Perrero írta:Veled született 1 napon és KÉSZ
Game90 írta:Elprat, akkor előre is Boldog Születésnapot![]()
Én pedig december 21-én születtem. Pl![]()
Események:
69 – Vespasianus megkezdi uralkodását, mint Róma 9. császára.
1913 – Megjelenik a világ első keresztrejtvénye.
1968 – Kilővik az Apollo-8-at.
1987 – A Fülöp-szigetek között haladó Doña Paz nevű komphajó összeütközik a Victor olajszállító hajóval. Robbanások következtében mindkét hajó azonnal kigyullad és elsüllyed. A halálos áldozatok száma 4000 körül valószínűsíthető.
Születések:
1879 – Joszif Viszárionovics Dzsugasvili, mozgalmi nevén Sztálin, szovjet kommunista vezető, diktátor.
1946 – Demjén Ferenc.
1948 – Samuel L. Jackson.
1966 – Kiefer Sutherland.
Így van, immár 1983 óta, és az Oladi ltp-en lakom.Sharkinho írta:Oh, te is szhelyi vagy![]()
![]()
Természetesen én sem április elsején születtem, csak azért írtam, hogy még annak is világos legyen, hogy kamu, aki a szöveg alapján ne vágta volna le...VictorValdes19 írta:amugy erre a születéses dologra szólva én meg November 1-jén születtem mindenszentekkor
Jah, ténylegrytuu írta:Még jó, h nem egy nappal később, halottak napján...VictorValdes19 írta:amugy erre a születéses dologra szólva én meg November 1-jén születtem mindenszentekkor![]()
Akkor te lettél volna az új antikrisztus biztos, aki a halottak napján született...
Még jó, h nem egy nappal később, halottak napján...VictorValdes19 írta:amugy erre a születéses dologra szólva én meg November 1-jén születtem mindenszentekkor
De hülye vagy bazzeg...Perrero írta:egy nagy merci szalonban van sok merci, és relativ kevés dolgozó, szal az 1 főre eső mercik száma ott sok
Kérdésedre válaszolva...nem, még nem...Perrero írta:bazzeg voltál Te mercedes szalonbagrecki írta:Oroszlánok minden mennyiségben....
Meg, ha neem tévedek, akkor az egy főre jutó mercik aránya ott a legmagasabb az országban... Szép helynek tűnik...
Egyik cimbim nagyszülei élnek ott, meg néha arrafelé megyünk Pestre...