hank1ee írta:Minden elismerésem, fosztanád ki őket még jobban!Richmond82 írta: Fogadós múltamról annyit, hogy a legtöbb ismert fogadóirodánál tiltva vagyok "biztonsági okokból". Így magyarzták meg azt , hogy sokat nyertem tőlük. Ezek az oldalak : Bet365, Bwin, BetClic, William Hill , Unibet , Paddypower, Ladbrokes.
Nem engedik, mert nagyon gyorsak az ottani szakik.
BetClic-el még angliában volt egy komoly vitám. Ugyanis én legtöbb esetben max 2-3 meccset teszek 50+ juró/frank/font-al. Ezekből akár napi 10-et is , választék és odds alapján. Van , hogy 3 napig semmit és van, hogy napi 10 szelót. Az esetek 99% -ban komoly statisztika bújás történik és ebből adódóan nyereséges vagyok. Sokat fogadok online , így a bukott szelót tudom ellensúlyozni egy gyorsan megrakott magas tétes , alacsony oddsos fogadással. Nos én náluk 2 hét alatt kb 3000 fontnyi pénzt nyertem. Aztán jött a mail , hogy biztonsági okokból korlátozzák a fogadásaimat maximum 50 pénzre / tét. Ezt a békát még lenyeltem és további 1 hétig szívtam a vérüket , mert 10*50 zsével egy meccsre fogadtam. Aztán ezek után ellehetetlenítették a játékot. Először 50 pénz max és csak egyszer egy meccsre. Aztán ezt levitték 10 pénzre és itt szálltam ki. Ue megtörtént a többi felsorolt irodánál is. Azóta rutinosabb lettem és direktbe 1/10-1/15 szelót bukok 10-15 juróval, hogy a rendszer ne szűrjön meg. Ez eddig nagyon
bejön a Maybet-en és a Pinaccle -nél is.