Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a 3. évad LAZÁN üti a 2. évadot, ezt most megmondom nekedmessideco írta:Chuck S02e19
Uhhh....Überjó...Részről részre jobb ez a sorozat![]()
Orion Chuck apja és ő is építette az intersectet. A lehető leges legjobb rész volt ez. A harmadik évad is remélem üti ezt a szintet
Bocsájts meg, nem a rossz szándék vezérelt, legközelebb valami láthatatlannal írom le, vagy nem tudom .sjay írta:CartmanBarca!
Ezért megöllek, most leleplezted az utolsó rész fordulatát, én meg naná, hogy elolvastam![]()
Ezzel sikerült felidegesítened
CartmanBarca!
Dexter:
tőlem egy jó nagy virtuális seggberúgást kapsz a szokásodért Very Happy
hogy lehet így megnézni? ha előtte tudod a nagy cliffhangert,vagy a történet részleteit is úgy ahogy...sose értettem az ilyeneket, sokat veszít így minden az értékéből,de hát te "kikapcsolódásod". am igen,az. jó szórakozást hozzá így.... Rolling Eyes
XDozsimiki írta:ha a Dexterről beszélsz, akkor te vagy a hibás, amit sárgával ír,írunk egyértelmű,h spoiler, ennyi erővel 1000ket ölhetsz meg,mert én és más is írt már róla, persze DIREKT SÁRGÁVAL,h gondolhassa a jónép,h azt még nem adta a tv,és aki még nem tart ott,ne olvasson véletlen bele.sjay írta:CartmanBarca!
Ezért megöllek, most leleplezted az utolsó rész fordulatát, én meg naná, hogy elolvastam![]()
ha a Dexterről beszélsz, akkor te vagy a hibás, amit sárgával ír,írunk egyértelmű,h spoiler, ennyi erővel 1000ket ölhetsz meg,mert én és más is írt már róla, persze DIREKT SÁRGÁVAL,h gondolhassa a jónép,h azt még nem adta a tv,és aki még nem tart ott,ne olvasson véletlen bele.sjay írta:CartmanBarca!
Uhh, de harciasak itt az emberek.sjay írta:CartmanBarca!
Sanama írta:LOST.
Bezony,ez igaz.Még korábban rápályáztam,mert bejövős volt a trélere.Aztán kiderült,h egy nagyon harmatos,lapos film.Ilyen Hősök feelingre gondoltam a képességekkel rendelkező emberek miatt,de igen gyenge történet lett belőle.Tényleg nem az az ajánlós kategórialui1698 írta: Az egyik az Energia (Push) című valami volt. Nos, aki szeretné megélni az 50-et az nehogy megnézze. Agydaganatot okoz. Iszonyat gagyi. Színészek, karakterek rohadt gyengék, akciók laposak, sztori sablonhalmaz. Össz: 3/10
Én az első 4 évadot toltam le egybe, akkor értem utol a készítőket.Sanama írta:LOST.
Pár dolog nekem se volt világos mikor végeztem vele, és keresgéltem neten. Találtam egy jó kis írást:Sanama írta:LOST.
Én csak az 1. évadot néztem szinkronosan, de kiborított Dexter magyar hangja (nem érzékeltette a "hangulat váltásait"). Ez főleg a 4. évadnál lenne kiborító, mert abba azért elég sok humort is csempésztekozsimiki írta:Angolul kötelező, szinkron annyira nem jó itt szerintem.
azért szép lassan megfelelő Dexter bázis lesz itt szerencsére, anno VIII Henrik kezdte a promót, majd folytattam én, most már mindenki mindenkinek ajánlja
már több embernek elmondtam, de az utolsó rész utolsó percei tartalmazzák a sorozat legzseniálisabb fordulatát, ami sokkolni fog, vmint azt a hatást fogja elérni nálad, h a "mikor lesz már szeptember?" kérdést fogod ismételgetnisjay írta:Elkezdtem nézni a Dexter 4. évadját, (eredeti nyelv,felirattal) és valami zseniális!
Aki még nem látta, nézze meg![]()