Sanama írta:LOST.
Én a kezdetek kezdetétől követtem a LOSTot, hétről hétre szétizgultam az agyamat, de ezt én sem tudtam volna szebben leírni. Talán annyi, hogy számomra még nagyobb csalódás volt a vége, mert én 6 évet vártam erre a fináléra
Egyébként most hogy itt a nyár, és vége a kedvenc sorozataimnak elkezdtem olyan szériákat nézni, amikről már sokat halottam(pl.: A nevem Earl, Dexter, Terminator SCC., Elit alakulat, SG:U)
A nevem Earl :
Azért kezdtem el nézni, mert annó láttam pár biztató részt a Comedy Centralon. Nekem nagyon tetszett, rég nevettem már ennyit. A karakterek nagyon megszerethetők, Randy feledhetetlen maradt számomra. Az első két széria egyszerűen zseniális, és bár sokan mondják, hogy a harmadik évad nem méltó az első kettőhöz, nekem mégis tetszett. Nem volt annyira poénos, de úgy megszerettem a karaktereket, hogy muszáj volt végignéznem. Sajnos kábé 2 hét alatt bedaráltam, de nekem újranézős maradt és ugye még lehet reménykedni a visszatérésen.
Remélem is hogy visszatér és nem hagynak sz@rban. Milyen befejezés lenne ez? :O Szivesen megnézném, ahogy Earl tanítgatja Dodge-ot. Meg aztán Rákos se hagynál annyiban ezt a gyerek ügyet az fix. 
Szóval a történet rendben van, hatalmas poénok is rendben vannak, egyedül az nincs rendben hogy így fejezték be, rengeteg bőrt le lehetne még húzni erről a listás dologról.
Nálam a műfajában 10/10
Elit alakulat :
Ezt mindenkinek látnia kell, hatalmas barom vagyok, hogy eddig nem szakítottam rá időt. Több szót nem is vesztegetnék rá, aki látta az tudja, hogy miről beszélek, aki meg még nem látta annak muszáj időt szakítania rá. (Már töltöm a Hős alakulatot is

. Azt mondják, hogy az nem olyan ütős mint az elődje

)
Egyértelműen 10/10 ez is.
Dexter :
Így az első évadon túl elmondhatom, hogy elég ütős történet, jó színészekkel. Michael C. Hallnál jobb Dextert keresve sem találhattak volna szerintem. (Olyan sorozatgyilkosos feje van

)
Jó volt ez a Hűtőkocsis gyilkosos elgondolás is, és szerintem jól is vezették végig. Az biztos, hogy megfogom nézni a többi évadot is, eddig csak jókat halottam róla. Sajnos van egy rossz szokásom, hogy mielőtt elkezdenék nézni valamit, utánnanézek a történetnek, és aki már látta a 4. évadot, attól kérdezném, hogy a nagy finálé, amiről oly sokat halotam már hogy mekkora megrázó az nem más mint
??? Rita halála ??? Csak igen és nem válaszokat várok, nem akarom tudni a részleteket, mert úgy értelmét vesztené.
Terminator, Sarah Connor Krónikái :
Két részt megnézve nekem tetszik, bár hiányzik Schwarci
SG:U :
Nekem, mint Stargate fannak hatalmas csalódás volt. Nem ér fel eddig sem az SG-1 hez, sem az Atlantishoz. Megvan az eddigi összes rész az eredeti sorozatból és az Atlantisból, és annak ellenére, hogy az író csóka azt mondta, hogy élete eddigi legnagyobb cliffhangerét írta meg, ami mindenkit megfog döbbenteni, én úgy vélem hogy ez a befejezés egy unalmasabb Atlantis résszel se ér fel. Az meg külön bosszant, hogy az ukránok meg az oroszok egy héttel mindenki előtt láthatták ezt az uncsi finálét
Mindenesetre rajongói kötelességemből kifolyólag ezentúl is nézni fogom, de ha nem Stargate lenne, akkor már rég kaszáltam volna.
Hatalmas feltámadást várok a második évadra, állítólag új írók lesznek, szóval felköthetik a gatyát.
Ez nálam egy 6/10 re elég, de ezt is csak azért mert STARGATE.