Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Rinku
Director del Fútbol

2010.07.08. 23:15:09

Most fejeztem be a Die Welle - A hullám című filmet. Gyerekek, ilyen jó film kevés van a világon!

Nálam abszolút 10/10! Nagyon kritikus vagyok, de ez viszi a prímet! Csak néhány vele egyenrangú film van! :wink:

Aki teheti, nézze meg, elgondolkodtató! Na és, aki ismeri, attól azt kérném, ha tud hasonló gondolkodós filmet, írja le kérem! Ha valaki a Berlin Callingot ajánlaná, ne tegye, láttam, szintén mestermű! :wink: Előre is köszönöm! :)
Football, bloody hell. /SAF/
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.08. 21:08:25

messideco írta:Chuck S02e19

Uhhh....Überjó...Részről részre jobb ez a sorozat :wink:

Orion Chuck apja és ő is építette az intersectet. A lehető leges legjobb rész volt ez. A harmadik évad is remélem üti ezt a szintet
a 3. évad LAZÁN üti a 2. évadot, ezt most megmondom neked ;)

(egyébként az általad említett 19. rész nekem is a kedvencem a 2. évadból ;) )
CartmanBarca
Jugador del Barça

2010.07.08. 21:03:38

sjay írta:CartmanBarca!

Ezért megöllek, most leleplezted az utolsó rész fordulatát, én meg naná, hogy elolvastam :evil: :evil:
Ezzel sikerült felidegesítened :twisted:
Bocsájts meg, nem a rossz szándék vezérelt, legközelebb valami láthatatlannal írom le, vagy nem tudom . :D
Egyébként ezt a megölést ilyen Dexteres szóviccnek veszem, mert nem szeretnék félni este a sötétben :lol: :lol:
CartmanBarca!

Dexter:

tőlem egy jó nagy virtuális seggberúgást kapsz a szokásodért Very Happy

hogy lehet így megnézni? ha előtte tudod a nagy cliffhangert,vagy a történet részleteit is úgy ahogy...sose értettem az ilyeneket, sokat veszít így minden az értékéből,de hát te "kikapcsolódásod". am igen,az. jó szórakozást hozzá így.... Rolling Eyes

Igazad van, fáj is a virtuális popóm :lol: Egyébként nem bírom az izgalmakat,ezért olvastam bele valameik portálon. Jah + meglepődni se szeretek. SPOILER! NE OLVASSA EL AKI NEM SZERETNÉ !!!!!!!!:lol:NAH JÓÓÓÓÓ ez a Hűtőkocsis gyilkosos tesós dologtól azért padlót fogtam nem gyengén :D Egyébként már most az első évadban megutáltam a szöszi csaj nyávogását, csak nekem ilyen idegesítő?:shock:
messideco
Presidente del Barça

2010.07.08. 20:08:01

Chuck S02e19

Uhhh....Überjó...Részről részre jobb ez a sorozat :wink:

Orion Chuck apja és ő is építette az intersectet. A lehető leges legjobb rész volt ez. A harmadik évad is remélem üti ezt a szintet
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.08. 16:04:14

http://www.facebook.com/video/video.php?v=462644418781

Számomra teljesen a Jerichot idézi (nem mintha bárki más is látta vna rajtam kívül az a sorozatot)
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.08. 15:56:39

ozsimiki írta:

Ezért megöllek, most leleplezted az utolsó rész fordulatát, én meg naná, hogy elolvastam :evil: :evil:
ha a Dexterről beszélsz, akkor te vagy a hibás, amit sárgával ír,írunk egyértelmű,h spoiler, ennyi erővel 1000ket ölhetsz meg,mert én és más is írt már róla, persze DIREKT SÁRGÁVAL,h gondolhassa a jónép,h azt még nem adta a tv,és aki még nem tart ott,ne olvasson véletlen bele.
XD
Én is hülye vagyok,(sőt) de valahogy nem bírom ha leírják :D
Mondjuk még így is várom, mivel a részleteket nem tudom.
A 8. résznél járok, és egyre izgalmasabb:D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.08. 15:55:31

ha a Dexterről beszélsz, akkor te vagy a hibás, amit sárgával ír,írunk egyértelmű,h spoiler, ennyi erővel 1000ket ölhetsz meg,mert én és más is írt már róla, persze DIREKT SÁRGÁVAL,h gondolhassa a jónép,h azt még nem adta a tv,és aki még nem tart ott,ne olvasson véletlen bele.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.08. 15:54:44

Uhh, de harciasak itt az emberek. :lol: spolier volt...ki kérte, hogy olvasd el? :) Saját butaságod volt. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.08. 15:49:37

CartmanBarca!

ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.08. 15:24:17

CartmanBarca!

Dexter:

tőlem egy jó nagy virtuális seggberúgást kapsz a szokásodért :D

hogy lehet így megnézni? ha előtte tudod a nagy cliffhangert,vagy a történet részleteit is úgy ahogy...sose értettem az ilyeneket, sokat veszít így minden az értékéből,de hát te "kikapcsolódásod". am igen,az. jó szórakozást hozzá így.... :roll:
Kép
CartmanBarca
Jugador del Barça

2010.07.08. 13:47:39

Sanama írta:LOST.

Én a kezdetek kezdetétől követtem a LOSTot, hétről hétre szétizgultam az agyamat, de ezt én sem tudtam volna szebben leírni. Talán annyi, hogy számomra még nagyobb csalódás volt a vége, mert én 6 évet vártam erre a fináléra :D

Egyébként most hogy itt a nyár, és vége a kedvenc sorozataimnak elkezdtem olyan szériákat nézni, amikről már sokat halottam(pl.: A nevem Earl, Dexter, Terminator SCC., Elit alakulat, SG:U)

A nevem Earl :

Azért kezdtem el nézni, mert annó láttam pár biztató részt a Comedy Centralon. Nekem nagyon tetszett, rég nevettem már ennyit. A karakterek nagyon megszerethetők, Randy feledhetetlen maradt számomra. Az első két széria egyszerűen zseniális, és bár sokan mondják, hogy a harmadik évad nem méltó az első kettőhöz, nekem mégis tetszett. Nem volt annyira poénos, de úgy megszerettem a karaktereket, hogy muszáj volt végignéznem. Sajnos kábé 2 hét alatt bedaráltam, de nekem újranézős maradt és ugye még lehet reménykedni a visszatérésen. Remélem is hogy visszatér és nem hagynak sz@rban. Milyen befejezés lenne ez? :O Szivesen megnézném, ahogy Earl tanítgatja Dodge-ot. Meg aztán Rákos se hagynál annyiban ezt a gyerek ügyet az fix. :D Szóval a történet rendben van, hatalmas poénok is rendben vannak, egyedül az nincs rendben hogy így fejezték be, rengeteg bőrt le lehetne még húzni erről a listás dologról.

Nálam a műfajában 10/10

Elit alakulat :

Ezt mindenkinek látnia kell, hatalmas barom vagyok, hogy eddig nem szakítottam rá időt. Több szót nem is vesztegetnék rá, aki látta az tudja, hogy miről beszélek, aki meg még nem látta annak muszáj időt szakítania rá. (Már töltöm a Hős alakulatot is :P . Azt mondják, hogy az nem olyan ütős mint az elődje :roll: )

Egyértelműen 10/10 ez is.

Dexter :

Így az első évadon túl elmondhatom, hogy elég ütős történet, jó színészekkel. Michael C. Hallnál jobb Dextert keresve sem találhattak volna szerintem. (Olyan sorozatgyilkosos feje van :lol: )
Jó volt ez a Hűtőkocsis gyilkosos elgondolás is, és szerintem jól is vezették végig. Az biztos, hogy megfogom nézni a többi évadot is, eddig csak jókat halottam róla. Sajnos van egy rossz szokásom, hogy mielőtt elkezdenék nézni valamit, utánnanézek a történetnek, és aki már látta a 4. évadot, attól kérdezném, hogy a nagy finálé, amiről oly sokat halotam már hogy mekkora megrázó az nem más mint ??? Rita halála ??? Csak igen és nem válaszokat várok, nem akarom tudni a részleteket, mert úgy értelmét vesztené. :)

Terminator, Sarah Connor Krónikái
:

Két részt megnézve nekem tetszik, bár hiányzik Schwarci :D

SG:U
:

Nekem, mint Stargate fannak hatalmas csalódás volt. Nem ér fel eddig sem az SG-1 hez, sem az Atlantishoz. Megvan az eddigi összes rész az eredeti sorozatból és az Atlantisból, és annak ellenére, hogy az író csóka azt mondta, hogy élete eddigi legnagyobb cliffhangerét írta meg, ami mindenkit megfog döbbenteni, én úgy vélem hogy ez a befejezés egy unalmasabb Atlantis résszel se ér fel. Az meg külön bosszant, hogy az ukránok meg az oroszok egy héttel mindenki előtt láthatták ezt az uncsi finálét :twisted:
Mindenesetre rajongói kötelességemből kifolyólag ezentúl is nézni fogom, de ha nem Stargate lenne, akkor már rég kaszáltam volna.
Hatalmas feltámadást várok a második évadra, állítólag új írók lesznek, szóval felköthetik a gatyát.

Ez nálam egy 6/10 re elég, de ezt is csak azért mert STARGATE. :D
miihii
KHAL

2010.07.08. 12:46:04

lui1698 írta: Az egyik az Energia (Push) című valami volt. Nos, aki szeretné megélni az 50-et az nehogy megnézze. Agydaganatot okoz. Iszonyat gagyi. Színészek, karakterek rohadt gyengék, akciók laposak, sztori sablonhalmaz. Össz: 3/10
Bezony,ez igaz.Még korábban rápályáztam,mert bejövős volt a trélere.Aztán kiderült,h egy nagyon harmatos,lapos film.Ilyen Hősök feelingre gondoltam a képességekkel rendelkező emberek miatt,de igen gyenge történet lett belőle.Tényleg nem az az ajánlós kategória :?

Cop Out-tal is egyetértek,mint ahogy írtam is már :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.08. 12:13:29

Én az első 4 évadot toltam le egybe, akkor értem utol a készítőket.
De végül is lehet h ha egyben néztem volna, talán jobban átjönnek az összefüggések. (a 6. évad felé már voltak olyan flashback-ek, amikre nem is emlékeztem, úgyhogy szerintem luinak nincs igaza)
Mindenesetre számomra a záró epizódnak nagyobb hatása volt, így, hogy évekig néztem a sorozatot.

Ami viszont mind2nknek leszűrődött, az az elképesztő koncepciótlanság az egésszel kapcsolatban. Lehet h vt az íróknak egy elképzelésük, de azzal szemmel láthatólag nem voltak tisztában, hogy mivel fogják kitölteni a 6 évadot. Bár én tulajdonképpen egyáltalán nem vagyok híve annak, hogy mindig a forgatás előtti évben írják meg az adott szezont, és még az is lehet, hogy közben kinyírják a sorozatot a rossz nézettség miatt. Ha valakinek van egy jó története, akkor adjuk már meg a teljesség lehetőségét
(Milyen lett volna már ha azt mondják J.K. Rowlingnak, h "oké kiadjuk a HP első részét, de ha nem veszik meg, akkor jó lenne ha a Titkok kamrájában már lezárnád a sztorit")
(bocs, kicsit eltértem a témától a végére, de pl. azt is olvastam, h az első évadot teljesen összevissza írták, mert nem tudták, lesz-e folytatás)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.08. 12:06:38

Rávettem magam, hogy elkezdjem nézni az Odaátot. Hát..az első résznél úgy gondoltam rohadt nagy hülyeség az egséz, de így az 5. résznél már kezdek belejönni. :D

Szerk.: Ha valaki tud olyan torrent oldalt ahol az egész Lost fent van egyben, magyar szinkronnal, az ossza meg velem pls.

Szerk 2.: Már megvan. :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.07.08. 12:25:27-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
lui1698
Llegenda del Barça

2010.07.08. 11:54:13

Pár dolog nekem se volt világos mikor végeztem vele, és keresgéltem neten. Találtam egy jó kis írást:

Az egyik író magyarázata

Talán azért nehéz megérteni mi miért volt úgy a sorozatban ahogy, mert te is-akácsak én-gyosan lezavartad a cuccot.
Más úgy nézni valamit, hogy évekig hetente egy részt látsz belőle, és a részletek szép lassan rajzolódnak ki és más úgy, hogy ömlesztve. Így sok apró részlet elkerülheti az ember figyelmét, legalább is nálam volt 1-2 dolog.

Más:

Két filmet megnéztem a héten.
Az egyik az Energia (Push) című valami volt. Nos, aki szeretné megélni az 50-et az nehogy megnézze. Agydaganatot okoz. Iszonyat gagyi. Színészek, karakterek rohadt gyengék, akciók laposak, sztori sablonhalmaz. Össz: 3/10
A másik a többek által dícsért Cop Out volt. Na ez viszont kajakra bejött. Hatalmas poénok vannak benne, a sztori se rossz, olyan, mint a régi akcióké. Negatívumot nem nagyon tudnék hozni, max hogy a közepe fele volt pár laposabb perc, de ez semmit nem von le a filmbből. A Willis társát alakító Tracy Morgan nagyon jól hozta az idióta szerepét. (bár megnéztem volna mondjuk Martin Lawrence-t ebben a szerepben :D ). Össz: 8/10

És elkezdtem leszedni egy HBO mini sorozatot, John Adams címmel.
Aki látta az véshetne róla pár sort.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.07.08. 11:49:58

találtam egy kumma jó filmet! mindenkinek ajánlom, a bírókról szól! meccs előtti, közbeni, utáni tevékenységükről! (2008-as eb, rosetti, busacca, webb, mejuto gonz, stb)

rohadt jó mindenki nézze, meg! ami nekem nagyon furcsa, hogy nem gondoltam, volna, hogy ennyire rá vannak szorulva az asszisztenseekre!

http://www.myvideo.at/fussball/7557388

a kedvencem, mikor a negyedik játékvezető beszól busaccanank a fülesbe, hogy a városban ömlik az eső, két perc és itt is fog, mire az közli vele, hogy nem érdekli, kussoljon :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2010.07.08. 11:55:45-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mekkora
Jugador d'estrella

2010.07.07. 15:32:26

Sziasztok

tud nekem valaki segíteni?

Mi ennek a filmnek magyarul a címe? Készült e hozzá egyáltalán szinkron?

Education of Sonny Carson

köszi előre is
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.07. 09:50:05

LOST.

Kivégeztem mind a 6 évadot,szűk 1 hónap alatt,gondolom ezért sem jelent annyit nekem ez a sorozat,mint azoknak akik éveket töltöttek el vele.

Az első 5 évad borzasztóan tetszett,főleg az a része,amikor még arról szólt,hogy lezuhantak és akkor megpróbálják túlélni,kijutni. A "többiek" témája is nagyon tetszett,ekkor tényleg úgy éreztem,hogy egy igazi "elvesztünk és gáz van" dolog lesz belőle.Ugye ott volt a Dharmás cucc is.

Aztán ahogy kezdett bonyolódni,még azt mondom az is tetszett,mert tényleg érdekes volt,hogy a 70es évekbe visszamentek és akkor a Dharmásokhoz hogyan illeszkedtek be,és éltek köztük 3évig.
Na de kb. ez volt az a pont ahonnan számomra kicsit csalódás a sorozat.

Innentől ment el olyan irányba,hogy a sziget ezt akarja a sziget azt akarja,Jacobnak kell helyettes stb. Ez már nekem valahogy nem jött be,egyszerűen úgy éreztem,hogy az első 4 évad meg az 5. eleje teljesen másról szólt,minthogy így legyen vége,egy ilyen befejezőévaddal.
Mintha a szerkesztők is mást akartak volna,majd végül egy egyszerű lezárás érdekében ezt választották,mert úgy is rá lehet húzni,hogy ne akard megtudni miért, ez LOST.

Én úgy gondolom,hogy a Dharma meg Faraday elmélete így kb. értelmét veszítette,hiába szólt róluk egy csomó rész.(számomra)
Ezzel a lezárással...hát nem tudom. Nekem olyan,mint amikor valaki azt mondja hogy most vége, miért? mert azt mondom...
Oké,hogy meghalt Flocke meg minden,de akkor is.

Nagyon szép és jó volt az is,ahogy a 2.évadban fo*tak a Többiektől(akkor azt gondolná az ember,hogy rájuk lesz kihegyezve a sorozat további része) de azon kívűl,hogy Ben maradt annak sem sok ereje volt a végére.

Meg hát ez a finálé is... Azért számomra kicsit csalódás. Ezt le lehetett volna zárni így akár a 2.rész után,vagy még 30év forgatás után is. Számomra ez olyan semmilyen. Oké,hogy a karakterek így megy úgy változnak,van szeretet,de hát én nem azért néztem meg ennyi részt,hogy egy ilyen "általános" befejezést lássak... Mert számomra ez az volt. Halál->új világ>találkozás.
Oké,hogy az idő nem számít,és tökmind1,hogy Hurley mikor halt meg, akkor is ott van,na de ahogy így visszagondolok az évadokba,nekem ez csalódás,hogy ez a vége... :?

Azért összességében az első 4évad nekem 10/10,aztán az 5-6. már nekem annyira nem tetszett,eltért az addigi 4.évadon át folytatott témától.
Viszont azért nagyon jó sorozat volt,a finálét kicsit bánom,hogy így lett,de hát ez van :)

Kérdéseim vannak de hát válasz úgy sem lesz rájuk
:twisted:
Viszont a színészi alakítások nagyon tetszettek:
Ben,Sawyer,Lapidus 8) ,Locke
miihii
KHAL

2010.07.06. 19:56:51

Nos,megnéztem a 211-es cellát (Celda 211/Cell 211).
Nagyon jó spanyol börtönös film.Új börtönőr érkezik a kaptárba,pechjére az "ismerkedő" napján kitör egy lázadás.Mihez kezd a kakukk a fészekben?Próbál elvegyülni -mivel senki sem ismeri- ,de ez igen nehéz a beláthatatlan események miatt.
Elég jól lekötött a film.Spanyol nyelvvel és felirattal találkoztam vele,de jó is ez így.

Az éjjel még megnéztem a Brookly mélyént.
Nem volt rossz.Semmi extraklasszis,de egész jó a bugi.Egyszernézős,de annyit megér. :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.06. 13:54:14

ozsimiki írta:Angolul kötelező, szinkron annyira nem jó itt szerintem.

azért szép lassan megfelelő Dexter bázis lesz itt szerencsére, anno VIII Henrik kezdte a promót, majd folytattam én, most már mindenki mindenkinek ajánlja :D
Én csak az 1. évadot néztem szinkronosan, de kiborított Dexter magyar hangja (nem érzékeltette a "hangulat váltásait"). Ez főleg a 4. évadnál lenne kiborító, mert abba azért elég sok humort is csempésztek :D

Szerk: Egyébként hány részes a 4. évad ? (nekem csak 12 epizód van)
Szerk2:Wiki a barátnőnk :D 12 van :)

wiki se rossz,de az imdb.com sose téved, wikibe az szerkeszt bele aki akar...Ozsi (persze ez most korrekt infó)

Kösz :D Hirtelen csak az jutott eszembe :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjay 2010.07.06. 23:36:44-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.06. 13:02:22

Angolul kötelező, szinkron annyira nem jó itt szerintem.

azért szép lassan megfelelő Dexter bázis lesz itt szerencsére, anno VIII Henrik kezdte a promót, majd folytattam én, most már mindenki mindenkinek ajánlja :D
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.06. 10:31:10

sjay írta:Elkezdtem nézni a Dexter 4. évadját, (eredeti nyelv,felirattal) és valami zseniális!
Aki még nem látta, nézze meg :wink: :wink:
már több embernek elmondtam, de az utolsó rész utolsó percei tartalmazzák a sorozat legzseniálisabb fordulatát, ami sokkolni fog, vmint azt a hatást fogja elérni nálad, h a "mikor lesz már szeptember?" kérdést fogod ismételgetni :D (és nem a sulit fogod várni :P ) én konkrétan január óta várom szeptembert ;)
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.06. 09:58:56

messideco írta: Ez így van. Mindegy, hogy szinkronosan vagy anélkül, ez a sorozat kötelező!
De ha tehetitek, angolul nézzétek.
Úgy aztán tényleg egyedi hangulata van :D
messideco
Presidente del Barça

2010.07.06. 09:56:16

sjay írta:Aki még nem látta, nézze meg :wink: :wink:
Ez így van. Mindegy, hogy szinkronosan vagy anélkül, ez a sorozat kötelező!
Kép
"And my heart will leave you never."
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.06. 08:51:06

Elkezdtem nézni a Dexter 4. évadját, (eredeti nyelv,felirattal) és valami zseniális!
Aki még nem látta, nézze meg :wink: :wink:
Válasz küldése