Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért ez NEKEM fura,h egy vígjáték van az első helyen nálad.FtcSikiHun írta:1. Másnaposokchonggy írta: +nem lenne jó ötlet,ha mindenki beirna a top 5 filmjét?ugy is lehet ajánlani...
2. Euro-túra
3. Hippolyt
4. Katonák voltunk
5. na ez nehézRocksuli, Éretlenek 1-2, Csak szex és más semmi, 2012, Amerikai pite 1-6, Ismeretlen hívás
Ne haragudj, de ez elég durva!noname írta: Vígjáték: Gran Torino(bár ezt lehet drámának is venni, de a szarkasztikus humor miatt vígjátéknak veszem)
Az én top ötöm:chonggy írta: +nem lenne jó ötlet,ha mindenki beirna a top 5 filmjét?ugy is lehet ajánlani...
http://www.imdb.com/chart/topchonggy írta:tudna valaki ajánlani valami jó filmet...jöhet több is,mert kifogytam...
ha lehet,ne a legújabbak közül...mindegy,hogy horror,vigjáték vagy éppen thriller...csak jó legyen...
+nem lenne jó ötlet,ha mindenki beirna a top 5 filmjét?ugy is lehet ajánlani...
1. Beverly hillsi zsaru 1, 2, 3chonggy írta:+nem lenne jó ötlet,ha mindenki beirna a top 5 filmjét?ugy is lehet ajánlani...
1. Másnaposokchonggy írta: +nem lenne jó ötlet,ha mindenki beirna a top 5 filmjét?ugy is lehet ajánlani...
Ismerem ezt is. Nem olyan rosszm de ilyen kategben X-akták forever!gergo9 írta:Ha Flashforward bejött akkor a V is befog jönni sőt asszem az még egy szinttel feljebb is van mint az FF.Fernando írta: Á, ismerem, nekem se jön be.Lehet végigtekerem újra a Flashforward-pt, mert csak 12. részig láttam, de nagyon jó volt, vagy a Threshold részeit, asszem abból sincs sokkal több.
Ha Flashforward bejött akkor a V is befog jönni sőt asszem az még egy szinttel feljebb is van mint az FF.Fernando írta: Á, ismerem, nekem se jön be.Lehet végigtekerem újra a Flashforward-pt, mert csak 12. részig láttam, de nagyon jó volt, vagy a Threshold részeit, asszem abból sincs sokkal több.
Palace tiszteletjegyekkurdt írta:Pontosan itt.matyi02 írta:Szevasztok!
Kérdésem lenne,: kaptam Palace tiszteletjegyeket, és írja hogy valamennyi Palace moziban beválthatom, olyan kérdésem lenne nem tudjátok, hogy hol tudnám megnézni, hogy melyik mozik azok?![]()
Pontosan itt.matyi02 írta:Szevasztok!
Kérdésem lenne,: kaptam Palace tiszteletjegyeket, és írja hogy valamennyi Palace moziban beválthatom, olyan kérdésem lenne nem tudjátok, hogy hol tudnám megnézni, hogy melyik mozik azok?![]()
Nekem most az a terv h a vb után elkezdem nézni az elejétől........negyedszerreFernando írta: Régebben beszélgettetek egy sorozatról ami lehet, hogy érdekel. Drót (Wire). Jó?
Asszem sokat elárul róla,h itt is már igen sokan láttuk és asszem nyugodtan mondhatom,h megfogta a társaságot.Fernando írta:Régebben beszélgettetek egy sorozatról ami lehet, hogy érdekel. Drót (Wire). Jó?
Á, ismerem, nekem se jön be.fcbarca0827 írta:Hagyd a Drótot, nézd ezt: Rescue me. Tudom kicsit unalmas már, hogy állandóan ajánlgatom, de akkor is. Kezdd el! Eddig egy ember kezdte el nézni a hatásomra, neki nagyon nem jött be az első 3 rész után. Nem tudom, folytatta-e. (Na, most ezzel biztos meggyőztelek.)Fernando írta:Tovább kéne építeni a sorozatfámat, mert kezdek ürességet érezni.
Hagyd a Drótot, nézd ezt: Rescue me. Tudom kicsit unalmas már, hogy állandóan ajánlgatom, de akkor is. Kezdd el! Eddig egy ember kezdte el nézni a hatásomra, neki nagyon nem jött be az első 3 rész után. Nem tudom, folytatta-e. (Na, most ezzel biztos meggyőztelek.)Fernando írta:Tovább kéne építeni a sorozatfámat, mert kezdek ürességet érezni.
Áááá, hát ez hihetetlen. Na, mindegy a hiba bennetek van.Fernando írta:Á, ismerem, nekem se jön be.
Persze, engem is a hangulata fogott meg. Az fantasztikus.lui1698 írta:...
Melyikben dolgozol és mit "művelsz" benne?barcalaci84 írta:hát nekem valahogy nem jött át ez a filmKrojf írta:Még talán nem említettétek: "Brooklyn mélyén".
Richard Gere, Ethan Hawke, Don Cheadle, Wesley Snipes, Jesse Williams.
Egy barátomnak levetítettem és kijőve róla dicshimnuszokat zengett róla!
Ti miként vagytok evvel?
K.![]()
olyannyira , hogy nem is nagyon emlékszem belőle semmire...![]()
pedig moziban dolgozok én is és így láttam többször is ...
Én pl a szökést is untam a 3. évadtól, mert az elejétől lehetett tudni, hogy májki ki fog jutni a sittről stb, stb.Fernando írta:Nem tetszett a Dexterben, hogy kb minden évad ugyanarról szól: van egy személy, akit már az elején tudjuk, hogy az utolsó részben megöl. Mindeközben fejlődik a jelleme.
De lényeg a lényeg, nagyon bejött a Dexter, csakhát nem igen fogtok meggyőzni, hogy jobb mint a PB, de hát mindenkinek megvan a saját ízlése.